VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Лошо ли е това, още съм малолетна и девствена, а вече ми се прави секс при това с доста по-възрастни и опитни мъже?

Автор: Жена
Публикуван: Преди една година

Често съм чувала от момичета от по-горните класове, колко готино е било да правиш секс и как ти създава повече приятели и в повечето случаи имидж на готина пичка!!!

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Да готино е да правиш секс, но щом си малолетна никой не би рискувал! При разкритие позволилият си да прави секс с малолетна попада под ударите на закона!
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
само ще ти кажа, че не си попаднала в правилнта среда! и не е това начинът да разбереш какво е секс! потърси някой наясно с нещата и които ще ти помогне с разбиране и насоки защото просто ще тръгнеш по грешния път и разбиране в живота! успех!
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
То секса е хубаво нещо . но според мен ти е рано .. и както ти дадоха съвет , по горе в коментара . Не бързай , първо ти самата трябва да решиш дали искаш или е просто провокация от по големите " каки" . . Второ трябва човека с когото искаш да го направиш да знае какво прави . , и Трето и най важното за първият .. Най вероятно няма да си очарована колко е хубаво .. след 2-рият 3- тия път вече може да ти хареса . ( то има доста за обяснения по темата но пак ти казва според мен ти е малко раничко )
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Ей дечица Вие много бързате да порастнете... За къде сте се заразбързали толкова! Явно се водите на принципа " Видяла жабата че ковът Вола и тя подала крак ". Що не говориш с майка си на тая тема която най-добър съвет ще ти даде ами се допитваш до непознати хора.... Явно си много зависиме от хорското мнение че дори сама не можеш да предцениш кога е времето за това или жизнено важно ли ти е !
За всяко нещо си има време.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Миличка, в днешно време гъмжи от провокации по темата. Няма как да ги спрем, но е въпрос на личен избор и отсяване. Нормално е да имаш такива трепети. Нормално е и да сгрешиш. Но преди всичко почети малко психология... Може да прегледаш и темата "Телегония", тя е на пръв прочит стряскаща, но ти ще си прецениш. И както каза #4 - поговори с майка си. Ако не с нея, то с някой близък и загрижен. За нещастие повечето хора тръгват наобратно - със секс и прочее и после евентуално след много драми съзнават и другите неща. Първо се развий физически психически и интелектуално... Секса е нужен, но не трябва да е в култ. Бъде ли приоритетен - нещата ще куцат. Има много други фактори, които са от по-голямо значение.... Секса е в главата, другото са само приказки.
И такива от сорта "Те родителите..." НЕ! Има си автоконтрол, себепознание, себеразвитие и т.н. Родителите не са всемогъщи. И те грешат. Но всеки трябва да има лична отговорност. Хубавичко си помисли. Това истинско ли е, или просто си се подвела ?"
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Давай смело девойче, веднъж се живее!!! :) :) :) И на колко си все пак?!? :)
#7 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Не ти се прави секс, просто си мислиш, че станеш по-готина и по-известна, обичана , с повече приятели , както си го написала.Пълни глупости.Бас държа, че след като първия път, ще ти е неприятно и ще съжаляваш , че си го направила с тоя мухльо , с когото си била.
Не си мисли, че няма мъже, които искат да си вземат за девствена жена и да имат от нея деца.Така си пропиляваш шанса да имаш такъв мъж.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Аз съм мъж на 30. Все още не съм бил с девствница, но много искам. И честно казано бих го предпочел пред много други неща от живота.

Съвет от мен към момичето - не прави случаен секс. Влюби се в някого, да е мъж с душа, да не е някое лошо момче-гангстер. Има доста мъжкари, които са грамотни и интелигентни, и с които ще се подмокряш само при появата му. Дай си девствеността на достоен мъж, не се опитвай да впечатляваш някакви лицемерки и интригантки.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
Лично мнение....намери подходящ за да избегнеш горчивия опит.. Първия път се помни .Иначе успех.
#10 Автор: Жена
Публикуван: Преди 12 дни
Как се сетихте да пишете на това момиче и да давате съвети като е минала цяла година. Тя най-вероятно го е направила отдавна. :))
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама