VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Има ли истински мъже/ необвързани?

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година

Гледам и търся, чудя се всички ли мъже искат едно и също и дали останаха истински мъже.
Повече от мъжете май търсят жена - да им сготви, да им почисти дома, да им отгледа децата, и Секс за събуждане! Ами за нас лично пространство остана ли? Ние искаме повече време и ние да излизаме с приятели и да отделяме време за хобита. Останаха ли тук истински мъже? Мъже, които да уважават жената до себе си и да помагат наравно вкъщи. Стига с ракията и салатата да ми е сервирана като се прибера от работа! Аз търся мъж необвързан за сериозна връзка, но ми дойде до гуша.

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Много си права!Всъщност голяма част от регистрираните са семейни, търсещи разнообразие и освежаване на отношенията в дома си, другата част са отчаяни от стари връзки и очакващи само едно, за да забравят.., съвсем малка част от потребителите просто очакват да срещнат своята половинка, като последна надежда, но много бързо се разочароват от случващото се в сайтовете. Да не забравяме, че всички тези група хора са част от реалния живот и не е изключено да ги срещнем и навън, факт за жалост.
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Да, ти търсиш необвързан мъж, който да обича теб и двете ти деца от последните двама , с които си била. Е не е чудно защо няма такива истински мъже, ама толкова истински, че да вземат теб и копелетата ти. Всичко тръгва от малка. Наебала се за първи път в 9ти клас с гаджето от 11ти. И после защо забременяла и родила по едно дете от двама различни мъже. И накрая къде са истинските мъже...
ROFL
В сайтовете е пълно с такива. Руснаците са ги терминували екстра - РСП - разведенка с прицепом.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Има и истински мъже,просто те са малко. Но има и жени,който не знаят какво желаят. Всяка една жена или мъж има някакви желания,мечти и пред почитания. Но малко са жените,който си гонят желанията и очакванията. Както мъжета така и жените си търсят утеха при някой друг ,докато намерят това което търсят. Правеки тези неща забравят за стойностните неща във живота.
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
има но трябва да поговорим да се опознаем и така на татък при интерес пиши на лични
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Истинските мъже се женят само за девствени девойки.
И живеят с тях щастливо докато смъртта ги раздели.Колкото по-малко девойки, жени запазват девствеността си до брака, толкова и по-малко истински мъже ще има. Веднъж щом си наебана, не чакай истинския мъж. Само някой betabuckser или алень може да намериш вече. Но това няма да е трудно.Пълно е с тях. 99% от мъжете са такива.
Просто вече истинските мъже няма, защото няма и девствени жени. Сега момичетата на по 15 - 16 години се ебат безразборно и събират семенна течност от всякакви индивиди, превръщайки себе си в тоалетни за сперма. Станаха жените като животните, всяка година с нов.
Някой глупак ще каже, че това е добре, разнообразява се генетичния фонд. Да, ако обаче хората не са нищо повече от животни. В действителност броят на генетичните израждания и генетично предавани дегенеративни заболявания расте у новородените пропорционално с половите партньори у жените. Всъщност при неолибералния капитализъм животните са по-уважавани от хората, които не са нищо друго освен един ресурс за експлоатация и консуматорство. Примитивното и животинско поведение се поощрява. Затова и жената консумира колкото се може повече сперма от различни мъже. Потребител и консуматор, без морал и духовни ценности. Те пречат на алчността, която движи икономическия прогрес и натрупването на капитал. А и колкото повече болни, толкова по-голяма печалба за търговките медицински дружества.Така че, какъвто е обществено-икономическия строй, такива са и приоритетите и нормите в обществото, такива са и хората.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Има, само че
Открит е магазин, в който се продават мъже.
Табелата на входа гласи: "Може един път да ни посетите. Магазинът е на шест етажа, но не се разрешава връщане назад".
Една жена прочела и влязла.
На първия етаж - табела: "Тук има мъже, които имат работа!" Продължила.
На втория етаж: "Мъже, които имат работа и обичат децата". Продължила.
На третия етаж Мъже с работа, обичат децата и са необикновено красиви". "Божичко-о-о!" - възкликнала жената. На четвъртия етаж: "Мъже с работа, обичат деца, уникално красиви и помагат с домакинската работа".
Естествено на петия: ''Мъже с всички екстри, също така и романтични''! "Невероятно" - възкликнала жената, но намерила сили и се качила на шестия етаж.
Там чака табела: "Вие сте посетителка 31456012.
Тук няма мъже!
Този етаж съществува, за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим Ви, че посетихте магазина!" Обаче от другата страна на улицата имало магазин за продажба на жени, също на шест етажа. На първия етаж предлагали жени, които обичали да правят секс. На втория етаж предлагали богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия, още никой не се е качвал...
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Не се вписвам в клишето за ракията и салатата!Вашите мъже са такива каквито си ги изберете!Работете върху себе си,израствайте духовно,научете се да цените истински важните неща!Живейте осъзнато,не се носете по-течението"защото и другите правели така"!Четете и се учете как се изгражда хармония в семейните отношения!Само така с труд и постоянство, по-мъдри ще се ориентирате кой да изберете!Да.......вече чувам как роптаете!Ами няма лесно но пък правото да избирате е ваше! :)
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
И аз искам да се изкажа по темата. Наблюденията са ми, че повечето жени са много тъпи пърчета. Те нямат отношение към човека, с когото си пишат. Заради дисбаланса по подобни сайтове жените са свикнали винаги да бъдат заливани с предполжения за контакт, разговори и т.н. и това ги е направило мързеливи. Когато някой им пише тези жени се държат арогантно, не показват никакъв интерес към човека отсреща, много често са доста лаконични и не си дават сметката, че ако от среща човекът наистина е истински мъж много бързо ще загуби интерес и ще им тегли една.
Относно горните размисли, които споделих имам и пряко наблюдение. Имам приятелка, която от години си търси гадже и вече почти отчаяна от това, че е сама. В същото време съм я виждал как се държи с мъжете, които са й писали и се опитват да имат някакъв контакт с нея. Отношението й е ужасно. Всеки малко по-нормален мъж ще я отсвири още при чата. В същото време мъжете, с които излиза на срещи винаги не стават. Няма как да стават, когато с поведението си при първоначалния контакт и първите разговори отблъскаш повечето нормални хора.
И така мили дами - ако искате по-стойностни мъже дръжте се добре преди да разберете кой е човекът от среща. Сигурен съм, че всяка една от вас е изпуснала не един, ами сигурно поне 10 много стойностни мъже само заради тъпоти си поведение в чата.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Ох писва ми да чета че едните търсят истински мъже пък другите истински жени. Спрете се малко хора
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Аз не съм семеен и търся любовта на живота си, но в този сайт няма жени на линия от града в който живея, даже в областта... :)
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Мъже, колкото щеш. Ама свиквайте вече, мъжете обичаме секса и си го търсим. Обичаме красивите форми и извивки на женското тяло. Сърцата са ни големи и побират много жени. А вие, жените не се правете, че не ни харесвате такива, каквито сме, защото другото поведение не е много искрено и не много мъжко, поведение на мъж-жена или накратко педераско поведение. Стига мрънкане и търсене на косури, не може да ви се угоди. Живейте си живота, живейте за мига и се радвайте, че мъжете все още ви обръщат внимание
#12 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Лично на мен ми е много неприятно как представители и на двата пола, било то женени/неженени, са чак до там озлобени един към друг... Признак на безсилие е да поставяш хората под общ знаменател и да оприличаваш и окачествяваш, без дори да познаваш събеседника си...

За факта, че като общност не уважаваме чуждите чувствата и мнение, изобщо не искам и да говоря...Има голяма разлика между това да водиш дебат и това да налагаш мнение си, което често се явява офтопик...

За истинския мъж. Има го разбира се! Седи във форумите и плюе в лицето непознати жени. В същото време й се усмихва и благодари, докато тя му подава баничката през прозорчето до спирката...Той, истинският е там някъде и търси истинската, тази дето да е луда по него, та той да може да си прави каквото си иска. На него ама грам не му пука дали ще му прави салатата на време, ще чисти и прибира, ще се занимава с децата или просто ще прави страхотни свьрки. Всичко за него е бонус, той така е свикнал. Да му се дава разнообразен избор - той като мъж да решава! Може да е простак от време на време, но като цяло е по-скоро културен. Винаги се оправда, че щом мечките го правели по Discovery Channel и ние можем.

За истинската жена. Има я разбира се! Тя е там и всеки ден чака истинският да направи всичко възможно и да я намери, приближи, предразположи, омая, покани, забавлява, напои и още поне хиляда други неща. Та тя не само е там, но и ще продължава да е там, чака. Но и как иначе, при условие, че нейната идея за развитие е да е подреден дома, за детето всичко да има, парите да стигат, да обиколи всички държави и не на последно място - световен мир, разбира се. Истинската жена обича да пътува, да чете, обича и природата, и ските. Не че повече не обича да бъде ухажвана - да е желана. Тя обича и да копунясва. Умее да разпуска и това я допълва. Разбира се само с приятелки, неофициално.

Та по темата - не знам защо, но всеки път когато прочета "истинският", го тълкувам като "идеалният". Истинските хора сме тук и сега, всичко друго лека му пръст. Когато не можем да се адаптираме достатъчно добре към средата, остава ни да се водим или по инстинкт, или по образование. Когато липсват и двете - лошо. В екстремните спортове например, доверяваш ли се само на инстинкт, изходът може да е фатален. Всяко едно знание и умение което придобиваме е със срок на годност и ако не го опресняваме просто го губим. Вманиачени сме да не забравим навиците и привичките които са офирмили характерите не. Упорито отказваме да затвърждаваме новите знания, сякаш да не забравим старите.. Нали за това са тези след нас - те да еволюират, пък ние ще се постараем да им дадем всичко необходимо.
#13 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Аз съм истински мъж, но тъй като нямам кинти да издържам жена, нема коя да се върже с мен , така че не се оплаквайте , че немало истински мъже...като се научите да не искате пари и да не искате да ви издържат, тогава се оплаквайте от мъжете.
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Жените напоследък под истински мъж, разбирате да има кола, голяма собствена къща и възможности за почивки в Дубай, но точно пък тия са абсолютни комплексари и нямат общо с истинските.

Като мъж, аз мога да готвя, пера, мия, чистя, поправям всеки електроуред вкъщи сам, всякаква техника и компютри, велосипеда, колата, ремонти на жилището и т.,н.

Обаче една жена, веднъж ми каза и го запомних добре: Хубав мъж си, но си беден!

Аз съм човек, който дава пълна свобода и дори не се сърди, ако жената до него прави секс за разнообразие с други понякога, но парите са на първо място за жените, не отношенията и доброто сърце, че и заради това ще си търсите дълго "идеален мъж".

Другото е, че лъжите на една жена са коварни - В много редки случи, може една жена да каже истината, че се е чукала с някой и то в очите, но още не съм срещнал такава и вероятно няма да се случи!

Когато жените спрете да мислите само за пари и се научите да казвате истината в очите, едва тогава може да намерите мъж, който ще бъде до вас завинаги, а не просто за известно време...
#15 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Истински мъже има само за истинските жени...... Няма как един мъж да е кавалер, ако жената до него не е дама и няма как една жена да бъде дама, ако мъжа до нея не е кавалер.
#16 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Аз съм единственият истински мъж... Пояснение -- истинските мъж и жена се познават по качествата, НЕ по биологични белези. Истинският мъж е ВИНАГИ над коя да е представителка на слабия пол. Половата идентичност (силен /силен пол /слаб пол - male/female) се познава само по биологичните белези.
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Аз в момента много страдам,много лошо ме нарани моята приятелка,аз също търся сериозна жена,но май няма
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Има необвързани мъже но не виждъм смисъл няма сериозни жени според мен
#20 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
има сериозни жени, стига да можеш да си платиш за тях....аз си признавам, не мога да си платя за удоволствието да имам "сериозна" жена, а и да можех не бих си плащал.
#21 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Надяваме се да има и сериозни необвързани жени, но за повечето явно "сериозен" е само мъжът с пари. Разведен съм от години, сам отгледах децата и те са вече големи. Мога и сам да си правя салатата - просто съм самотен. Мога да отида да живея на всяко място в България и нямам против тя да има деца, нито съм против общи такива. С която и да говоря, първо от парите почва... Това правят и ония от магистралата. Не търсите точния за вас човек - търсите си банкомат, мили дами! Някои не само за секс сме тук, ама никой не ще да бъде само използван - нито мъжете, нито жените! Ако се считате за истински - обадете се!
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама