VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Секс пред широко затворени очи на минувачи.

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 15 дни

Има ли някой, който да практикува секс на публични места - паркове, градинки, паркинги, в метрото, в подлези и надлези, общодостъпни офиси и да не се срамува от това? Както и такива, които преди са били категорично против подобни форми на изява, но с годините са променили зрителния си ъгъл? Питам, защото в последните години страстно ме завлича този род поведение. Вярно, че го придобих в чужбина, след изненадваща молба от господин на средна възраст в супермаркет, да се съблека в колата на паркинга и да онанирам. В младите си години се криех в шубраците по градинките на Бургас с момичета, но тръпката беше да не ни хванат. А сега е различно, като тайфун -повлича те и няма воля,която да го спре. Зная, че не е патология, а някаква "компенсация за пропуснати ползи" от миналото. Но къде ми отидоха "моралните" задръжки?
:-)

#1 Автор: Мъж
Преди 15 дни
Аз харесвам подобни неща. Но няма или поне много рядко се срещат такива жени на които това да им допада.
#2 Автор: Мъж
Преди 15 дни
На един рожден ден се напих и духах на рожденика пред жена му....
#3 Автор: Мъж
Преди 14 дни
До #1 : Нормално е. Българките са по-свенливи и консервативни. Трябва много да им ангажираш вниманието и да провокираш в умерена и не агресивна доза страстите , за да се съгласят. Не обичам ексхибиционистите, не искам да се показвам публично, не че няма какво да покажа. Не ми харесва. Не ми допадат и събралите се сеирджии, ако не вземат пряко участие, сиреч воайорите. Гнусно е да се спират покрай теб и да си правят кефа за твоя сметка, а когато тръгнеш към тях, да бягат. Зад граница е друго. Тръпката е различна и "всеки участва с каквото може". Важно е всички да са доволни накрая.
До #2 : Няма лошо, жената трябва да е останала доволна, че мъжът и привлича чужди мераци. Няма значение дали мъжки или женски.
:-)
#4 Автор: Мъж
Преди 14 дни
В морската градина на Бургас има уникални места за подобни изживявания. Хем скрити хем публични. Обожавам адреналин на подобен секс. Практикуване го редовно с половинката ми. Няма по възбуждане нещо от секс на обществени места
#5 Автор: Мъж
Преди 14 дни
До #4 Морската в Бургас си е сексуална школа с много строг екзаминатор. Там взех бакалавърската степен в занаята и са ми най-харните спомени. Пролетта и есента си беше най-хубаво, да има кого да топлиш нощем, момичетата са си зиморничави. Таман си във вихъра си и айде някой мине на метри от теб. Спираш, вадиш, ослушваш се и се озърташ, момичето се гуши още по-силно от страх и чакаш опасността да премине. После пак почваш отначало. И пак я куче, я полицай, я друга влюбена двойка връхлети отгоре ти..И пак спираш, и пак отначало. Тези навици, които Морската ни изгради в правенето на любов и до ден днешен ни лази. Но хубави времена бяха - с тръпка, със страст и в смешните ни тогава опити да прелъстяваме и се правим на герои в драките..Сега е друго, но докато има го меракът, няма да запрем копита.
:-)
#6 Автор: Жена
Преди 13 дни
Втори път ще имам едно наум. Добре гледаха ме, снимаха ме, но ми откраднаха бельото.
#7 Автор: Мъж
Преди 12 дни
#6 : Това е най-гадното нещо, което може да се случи при такива случаи. Воайори, ексхибиционисти , сега и крадци на бельо. Ама имаш ли едно на ум, губи се тръпката..
:-)
#8 Автор: Мъж
Преди 12 дни
От #1 - До #3: Съгласен съм. За българските жени също. Да, в чужбина нравите са по-свободни. Аз харесвам разкрепостените жени, а тук такива са младите до 20-25... По-зрелите са по-консервативни и с повече задръжки. А аз обичам експериментите и ми е трудно тук да намеря такава жена с която да си паснем....
До Жена #6: Гледали са ви? Снимали са ви? Еха.... Ако знаете колко много бих искал да намеря жена като вас! Завиждам на приятеля ви! Поздрави!
#9 Автор: Мъж
Преди 9 дни
До #8 : Нямаш си представа как българките губят своята консервативност, когато се изявяват по западни сайтове и секс канали. При това го правят много хубаво, много интелигентно и страстно и с всичката събрана и задържана енергия през изминалите и пропуснатите си години.
:-)
#10 Автор: Жена
Преди 9 дни
Какви са тези секс- канали?
Моля, образовайте ме за тях.
#11 Автор: Мъж
Преди 8 дни
До #10 : Има много сайтове за онлайн секс камери - на живо. Можете да си направите собствен профил и да се представите пред гостите си, може да сте само фен към чужди профили. Комуникацията е почти пълна - от аудиовизуална връзка, през личен и групов чат или публичен такъв.Ако сте собственик, вие задавате режима си на предлагане. Ако сте само гост, можете да се регистрирате като фен или обожател на профил, който ви харесва.
Моят профил е отпреди повече от две години. Това ми беше начинът да се освободя от все още останалите ми задръжки без да нарушавам , според мен, моралните си граници. Предлагам комуникация от всякакъв тип и широк обем от теми за разговор, включително и за секс, без хард изпълнения пред екрана. В началото се чувствах малко неудобно, но след първия месец усетих, че това отпуска аудиторията, голотата ми ги прави по-добри събеседници и успявах все по-често да намирам хора, които имат сходно на моето мислене за секса и живота. Срещам се с много малко гости на живо, в заведения, ако много ми допаднат. Имал съм и секс срещи на открито, но рядко. Открих, че това е начин на комуникация, която е удобна и за мен и за мъже и жени, които не могат да се отпуснат и имат задръжки. На посетители, които си позволяват друг вид покани към, извън позволеното меню на профила ми, вдигам бариерата и им забранявам достъпа веднага. Българчетата наистина са странни, затова профилът ми е регистриран на английски,използвам испански и само публичният чат подсказва понякога, че съм българин. Ако решите да го направите, опитайте, публичността лекува сексуалните рани както никой друг.
:-)
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение