VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Към всички човешки същества

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни

Защо всеки, които има профил, независимо в какъв сайт и с каква цел, лъже и прекрива намеренията си, търси лични облаги от другите, преструва се, възползва се, крие се, вкарва се в приключения и драми и си усложнява живота!? Варно, че има някой, които несъзнателно не са добре с главата си и просто животът им е такъв, и си мислят, че имат право на каквото и да е било. Но защо хората ги е страх да бъдат себе си и по този начин всички останали стават страхливи, предпазливи, съмнителни и вместо да се отдават на хубави емоции и преживявания, те се приготвят винаги за най-лошото и тръгват със зъби и нокти?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Защото. всички са материалисти така де 90% от моят опит ( 25 срещи за 2 години) само 2 от т тези 25 не говореха за пари и тнт .и явно ако имаш пари си интересен а ако си човек с тях значи нещо не е ок .. ( мое мнение )
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Подкрепям автор 1, и бих допълнил че поколението от 95 нататък си мислят " За какво ми е работа по 10-12 часа като ще си намеря някой да ме хрантутка че аз съм си нескопосана и на кьораво куче хляб не мога да дам ".
Каквото си го направите такова ще си го сърбате и заради тези който са го направили така... Но нали претенций много а сиво вещество малко, важен е лукса.
80% от по-младите са арогантни, необразовани и без никакви цености. Няма да продължавам че темата е много дълбока и дълга.
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама