VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Към всички човешки същества

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години

Защо всеки, които има профил, независимо в какъв сайт и с каква цел, лъже и прекрива намеренията си, търси лични облаги от другите, преструва се, възползва се, крие се, вкарва се в приключения и драми и си усложнява живота!? Варно, че има някой, които несъзнателно не са добре с главата си и просто животът им е такъв, и си мислят, че имат право на каквото и да е било. Но защо хората ги е страх да бъдат себе си и по този начин всички останали стават страхливи, предпазливи, съмнителни и вместо да се отдават на хубави емоции и преживявания, те се приготвят винаги за най-лошото и тръгват със зъби и нокти?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Защото. всички са материалисти така де 90% от моят опит ( 25 срещи за 2 години) само 2 от т тези 25 не говореха за пари и тнт .и явно ако имаш пари си интересен а ако си човек с тях значи нещо не е ок .. ( мое мнение )
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Подкрепям автор 1, и бих допълнил че поколението от 95 нататък си мислят " За какво ми е работа по 10-12 часа като ще си намеря някой да ме хрантутка че аз съм си нескопосана и на кьораво куче хляб не мога да дам ".
Каквото си го направите такова ще си го сърбате и заради тези който са го направили така... Но нали претенций много а сиво вещество малко, важен е лукса.
80% от по-младите са арогантни, необразовани и без никакви цености. Няма да продължавам че темата е много дълбока и дълга.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
На интелигентните хора препоръчвам книгата Skin in the game от Насим Талеб. Там ще намерите доста отговори.

(книгата е по икономика)

Но иначе казано на прост език (отделно от книгата, това е мое мнение): хомо сапиенс сапиенс е животно, и действа като животно, освен ако не си изгради навици и започне да мисли съзнателно.

Вижте също какво е "дилема на затворника". Това е много важно особено на тема "предателство" (и пак е на тема икономика). По начало жените са страхливи и обичат да оптимизират личното си благополучие, а мъжете оптимизират благополучието на групата. Обикновено личното благополучие и това на групата са в конфликт. И жените често жертват мъжете за да са те самите по-добре. Затова на жените не трябва да се дава власт. Аз лично обичам жените, и бих помагал на дадена жена, но само ако аз решавам кога и как. Ако ще се жертвам за жена - ще е по моя инициатива. Ако жена се опитва да дава наставления, вместо да отглежда и възпитава децата ни (и на които аз съм биологичен баща), значи има задни мисли и крои планове, в които се опитва да ни направи пионка. Жените могат да бъдат много коварни и подмолни. Обичайте жените, но не им вярвайте и не им следвайте заръките. Обратно - изисквайте от тях да следват вашите заръки и да ви почитат и да ви боготворят.

Трябва всички банкови сметки да са на ваше име лично, не общи сметки, нямайте граждански брак. Жената трябва сама да ви дава всичките си пари (ако работи) и вие да решавате как да се харчат парите. Бъдете глава на семейството, разпореждайте се, не бъдете маша в ръцете на жената, не бъдете под чехъл.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама