VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо хората мразят честните и директните хора

Автор: Жена
Публикуван: Преди 11 месеца

Искам да попитам всички тук защо когато кажеш истината, откровен си, директен и понякога краен хората те мразят и те обиждат?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 месеца
Зависи, каква истина казваш, тя може да е обидна или неадекватна за човека с който контактуваш!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 месеца
Защото , ако мъж ти каже в прав текст , че иска секс от теб.....сигурно и ти ще се убидиш.
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 11 месеца
Относно темата, да казваш истината, е нещо което изисква кураж. Много пъти, съдейки от опита, който съм придобила, казвайки истината, разбирам колко стойностни хора има в обкръжението ми.
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 месеца
Повечето хора не обичат истината защото се страхуват от нея, но има и такива като мен, които я предпочитат в пъти, пред това да живеят в една голяма лъжа.

Ако имам връзка с красива жена, която видно всеки я сваля, а тя същевременно обича да прави секс с други мъже, бих предпочел истината, като така ще ме задържи до нея, но ако ме лъже ще ме изгуби завинаги!

Малко са мъжете, които биха позволили нещо подобно, но повечето са свикналия да живеят в лъжа, а аз не съм и не искам да живея така...
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 дни
По-добре истината да бъде казана, независимо дали ще бъде болезнена или няма да бъде, отколкото да се живее в измислена реалност и в лъжа!
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Според мен всичко зависи от начина по които се поднася истината. Ако кажа на някого , че е тъпо парче (или каквото и да е друго) директно и по най грубия възможен начин сигурно няма да е особено очарован и горд с мене. Факт е че истината почти винаги боли, а рядко някои иска да му я казват директно в очите особено ако я чува от непознат.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама