VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Въпрос към жените

Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година

От няколко дни насам се питам...Защо в сайтовете за запознаства,голяма част от жените си мислят,че само темогат да избират партньора си и очакват едва ли не ние мъжете да им се предлагаме някаква стока?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Такива са българските жени с консервативно мислене, високо его и в повечето случаи - непокрито!! Не проявяват толерантност, компромисност, а после се чудят защо не могат да си намерят "половинка", но това е въпрос на умствен капацитет! Съветът ми към тях е да имат поведение на жена, а не проява на обидна високомерност и капризи!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
(моля модератора да не изтрива този постинг, много е важно да се чуе - въпрос на оцеляване е. Жените ако не се опомнят, цялата България ще изчезне)

Аз мисля да емигрирам. Жените от БГ да ги оставим на циганите, които всъщност жените изхранват, плащайки данъци на държавата в процеса на изхарчването на младостта си по офиси (вместо с хубав мъж да изградят семейство, а мъжът да работи). Жени, оставям ви на циганите, понеже сте като тях безполезни, стари моми ялови противозаченали.

Е, жени давате си младостта, за да плащате данъци. Да ви се невиди тъпата проста кратуна.
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Как да харесаш такива мъже? Груби , ароганти , злобни, а може би избиват комплекси или като лозето е високо то е кисело.
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Защото сайтовете за запознанства са точно това, превръщат мъжете в стока, в лигави путьовци, които се правят на шутове и клоуни само и само да се харесат на някоя жена.
Във всички сайтове, броят на мъжете е три пъти повече от този на жените.В 99.9% от случайте, жените просто искат да получат мъжко внимание, което им липсва в реалния живот или там то не е достатъчно, за да им погали и издигне егото на нивото, което искат.Те знаят, че твърде големия брой мъже спрямо този на жените в тези сайтове им гарантира , че това ще стане.Тук те имат по-малко конкуренция отколкото в реалния живот.Там трудно могат да се харесат на всеки.Дори на много малко.Докато тук една добре направена снимка е достатъчна - може да скрие всички нейни недостатъци и да създаде илюзия за някакви преимущества.Липсата на живия контакт е също предимство - скрива тяхното излъчване и енергия, което може веднага да отблъсне.
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Всички избират- и мъжете, и жените, но разбира се привилегията си остава за жената за предпочитан партньор и това е супер естествено :) А кой, какво очаква си е негов проблем :) Всичко е въпрос на гледна точка :)
p.s. И не само в сайтовете жената избира :) Та тук сме си реални хора .
#6 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Недей да бъркаш реалността със сайтовете за запознанства.
Не жената избира в реалността, а мъжът.Затова жените се опитват всячески да му се харесат.Включително прибягват до измама.Гримират се за да го заблудят, че са по-хубави отколкото са. Но това не им е достатъчно, сега вече започнаха да си слагат изгуствени гърди, устни, и всякакви импланти само и само да му се харесат повече , пък макар и да го излъжат , че имат по-женствена фигура и пищна гръд, следователно уж по-добри гени.Но това е заблуда, те нямат такива.
Жените се предлагат, а мъжът избира.Но тяхната суета и използваните от тях методи за заблуда и измама , съчетание със стръвната им жажда да бъдат забелязвани и обичани от мъжете работи в ущърб на естествения подбор.
Вече не може да се разбере коя е истинска и коя не.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Затова аз не харесвам гримирани. Малките тийнки нямат нужда от грим, сияят като звездички. Като видя гримирана и си казвам: въх, какъв травестит.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Много от (жените) особенно тези който искат да направят кариера забравят че не могат да се съревновават в много неща със мъжете и затова гледат на тях като се на чичко паричко.
#9 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Да , така е в живия живот мъжът предлага въпреки , че това не е задължително, но жената отказва и тогава няма как да се получи, а колкото до грима , той никога прави по изразителни и най
красивата жена с грим изглежда по добре, колкото до ботукс, силикон това наистина е прекалено , а и не е здравословно.
#10 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Не само ние избираме, не си търсете причината да сте сами в нас. Ще ви кажа кое ме отблъсква моментално още в началото на разговора. Първо сте убедени че щом сме в сайта сме развратници-не всички сме такива. Второ :на третото изречение ме питате какво харесвам в секса как ми влиза как го смуча - вече сте блокиран.. Трето;разменяме снимки и между тях и мъжкото ви достойнство - айде няма нужда. Ето такива отжвас нямат място във моя чат, сами се избирате с простотията си.. Лек ден и успешна седмица
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Ей това жената си е олицетворение на лъжата.Не направо си е синоним на лъжата.
Смуче го ,но не била развратница...... айде моля ти се....
Просто не и е харесал члена му, я дължината, я формата...Ама вижте ме, каква съм пуританка и възпитана моралистка.....
#12 Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 месеца
Мъже, сайта не е създаден за предлагане на секс услуги..тях може да намерите на друго място.Вярвайте, че има жени, които в забързаното ежедневие нямат времето да срещнат своята половинка, моля Ви не им губете времето!Уважаваме вашето мнение, стига да не минавате някои граници!
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
Може ли да не съглася с теб?От малкото ми контакти тук вече си мисля,че ако не заговориш за секс,не ставаш за нищо!Нормалния,човешки разговор май не е за тук!
#14 Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 месеца
Възможно е, хора разни но в живота не всичко е само секс!
#16 Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 месеца
Най-сетне един мъж да се съгласи с мен :)
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
Живота,наистина не е само секс,ама съгласи се,че е от най-важните неща :-)
#18 Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 месеца
На 70 години едва ли ще е най-важното, но добре, сега има значение..
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
И тогава е важно,мила,дори повече!Та ако щеш само за да се похвалиш на аверите:ехей,аз снощи... :-) :-)
#20 Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 месеца
А дали ще има с какво да се похвалиш...или ще говориш по спомени :), защото според мен секса е сам опродължение на всичко останало, а в сайтовете се почва винаги отзад напред...
#21 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
Умна жена ми изглеждаш.Не поглеждаш ли профила преди да си чатиш?Само погледни,над 99% са вишисти...Пък ако и снимка има..Невероятна интелектуална симфония струи...Май само аз си признавам,че съм недоучил,с начално...
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама