VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Въпрос към жените

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца

От няколко дни насам се питам...Защо в сайтовете за запознаства,голяма част от жените си мислят,че само темогат да избират партньора си и очакват едва ли не ние мъжете да им се предлагаме някаква стока?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Такива са българските жени с консервативно мислене, високо его и в повечето случаи - непокрито!! Не проявяват толерантност, компромисност, а после се чудят защо не могат да си намерят "половинка", но това е въпрос на умствен капацитет! Съветът ми към тях е да имат поведение на жена, а не проява на обидна високомерност и капризи!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 месеца
(моля модератора да не изтрива този постинг, много е важно да се чуе - въпрос на оцеляване е. Жените ако не се опомнят, цялата България ще изчезне)

Аз мисля да емигрирам. Жените от БГ да ги оставим на циганите, които всъщност жените изхранват, плащайки данъци на държавата в процеса на изхарчването на младостта си по офиси (вместо с хубав мъж да изградят семейство, а мъжът да работи). Жени, оставям ви на циганите, понеже сте като тях безполезни, стари моми ялови противозаченали.

Е, жени давате си младостта, за да плащате данъци. Да ви се невиди тъпата проста кратуна.
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца
Как да харесаш такива мъже? Груби , ароганти , злобни, а може би избиват комплекси или като лозето е високо то е кисело.
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Защото сайтовете за запознанства са точно това, превръщат мъжете в стока, в лигави путьовци, които се правят на шутове и клоуни само и само да се харесат на някоя жена.
Във всички сайтове, броят на мъжете е три пъти повече от този на жените.В 99.9% от случайте, жените просто искат да получат мъжко внимание, което им липсва в реалния живот или там то не е достатъчно, за да им погали и издигне егото на нивото, което искат.Те знаят, че твърде големия брой мъже спрямо този на жените в тези сайтове им гарантира , че това ще стане.Тук те имат по-малко конкуренция отколкото в реалния живот.Там трудно могат да се харесат на всеки.Дори на много малко.Докато тук една добре направена снимка е достатъчна - може да скрие всички нейни недостатъци и да създаде илюзия за някакви преимущества.Липсата на живия контакт е също предимство - скрива тяхното излъчване и енергия, което може веднага да отблъсне.
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца
Всички избират- и мъжете, и жените, но разбира се привилегията си остава за жената за предпочитан партньор и това е супер естествено :) А кой, какво очаква си е негов проблем :) Всичко е въпрос на гледна точка :)
p.s. И не само в сайтовете жената избира :) Та тук сме си реални хора .
#6 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Недей да бъркаш реалността със сайтовете за запознанства.
Не жената избира в реалността, а мъжът.Затова жените се опитват всячески да му се харесат.Включително прибягват до измама.Гримират се за да го заблудят, че са по-хубави отколкото са. Но това не им е достатъчно, сега вече започнаха да си слагат изгуствени гърди, устни, и всякакви импланти само и само да му се харесат повече , пък макар и да го излъжат , че имат по-женствена фигура и пищна гръд, следователно уж по-добри гени.Но това е заблуда, те нямат такива.
Жените се предлагат, а мъжът избира.Но тяхната суета и използваните от тях методи за заблуда и измама , съчетание със стръвната им жажда да бъдат забелязвани и обичани от мъжете работи в ущърб на естествения подбор.
Вече не може да се разбере коя е истинска и коя не.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Затова аз не харесвам гримирани. Малките тийнки нямат нужда от грим, сияят като звездички. Като видя гримирана и си казвам: въх, какъв травестит.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Много от (жените) особенно тези който искат да направят кариера забравят че не могат да се съревновават в много неща със мъжете и затова гледат на тях като се на чичко паричко.
#9 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Да , така е в живия живот мъжът предлага въпреки , че това не е задължително, но жената отказва и тогава няма как да се получи, а колкото до грима , той никога прави по изразителни и най
красивата жена с грим изглежда по добре, колкото до ботукс, силикон това наистина е прекалено , а и не е здравословно.
#10 Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 месеца
Не само ние избираме, не си търсете причината да сте сами в нас. Ще ви кажа кое ме отблъсква моментално още в началото на разговора. Първо сте убедени че щом сме в сайта сме развратници-не всички сме такива. Второ :на третото изречение ме питате какво харесвам в секса как ми влиза как го смуча - вече сте блокиран.. Трето;разменяме снимки и между тях и мъжкото ви достойнство - айде няма нужда. Ето такива отжвас нямат място във моя чат, сами се избирате с простотията си.. Лек ден и успешна седмица
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Ей това жената си е олицетворение на лъжата.Не направо си е синоним на лъжата.
Смуче го ,но не била развратница...... айде моля ти се....
Просто не и е харесал члена му, я дължината, я формата...Ама вижте ме, каква съм пуританка и възпитана моралистка.....
#12 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Мъже, сайта не е създаден за предлагане на секс услуги..тях може да намерите на друго място.Вярвайте, че има жени, които в забързаното ежедневие нямат времето да срещнат своята половинка, моля Ви не им губете времето!Уважаваме вашето мнение, стига да не минавате някои граници!
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Може ли да не съглася с теб?От малкото ми контакти тук вече си мисля,че ако не заговориш за секс,не ставаш за нищо!Нормалния,човешки разговор май не е за тук!
#14 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Възможно е, хора разни но в живота не всичко е само секс!
#16 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Най-сетне един мъж да се съгласи с мен :)
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Живота,наистина не е само секс,ама съгласи се,че е от най-важните неща :-)
#18 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
На 70 години едва ли ще е най-важното, но добре, сега има значение..
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
И тогава е важно,мила,дори повече!Та ако щеш само за да се похвалиш на аверите:ехей,аз снощи... :-) :-)
#20 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
А дали ще има с какво да се похвалиш...или ще говориш по спомени :), защото според мен секса е сам опродължение на всичко останало, а в сайтовете се почва винаги отзад напред...
#21 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Умна жена ми изглеждаш.Не поглеждаш ли профила преди да си чатиш?Само погледни,над 99% са вишисти...Пък ако и снимка има..Невероятна интелектуална симфония струи...Май само аз си признавам,че съм недоучил,с начално...
#22 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Поглеждам, дори вече очила слагам, да не пропусна някоя важна подробност :) но нито образованието, нито снимката в един момент се оказват важни, когато куца общуването и не срещаш разбиране отсреща..
#23 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
С половин уста признавам,че си права.Нямам никаква представа как се държат истинските мъже.Виждам,оабаче,как се държат ,,истинските" жени...отврат..
#24 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Това не са истинските жени..истинските жени са у дома си, грижат се за деца и съпруг, създават си общи моменти и т.н, а ние включвам и себе си в това число..сме останалите- които нямат огнище, нямат опора, а еднаголяма част от жените и мъжете - просто им е омръзнал боба у дома..
#25 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Ежедневие, май не се замисляме за това... :)
Нима жените нямаме нужда от мъже или една жена от мъж... някой чакат специална покана ли ?
Какво означава: "да им се предлагаме"?
П.С. Всеки човек се впечатлява от мъж или жена облечен и обут в правилните за него дрехи и обувки - без цвят ...
За съжаление, малко са хората които могат да предизвикат себе си, за да се харесат на някого ...
Никой не вижда чувства в дрехите и колите...
#26 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Цитирам:
Нима жените нямаме нужда от мъже или една от мъж...
Да ти призная,и хетеросексуалните мъже имаме нужда от жени.Досетих се,обаче, на мен защо не ми обръщат внимание...дрехите от простора-в скрина.Тениските измачкани,е вярно,ухаещи.Случвало се е и различни чорапи да обуя(ама те не се виждат :-)..И к'во от това?До кога ще посрещаме по дрехите?А когато дойде времето за изпращане...вече си е заминал/а?
#27 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Много вярно..за жалост истинските хора остават незабележими, а после се чудшм защо има толкова изоставени, самотни и неразбрани..
#28 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Здравейте,

Видях доста вълнуващи коментари, които не мога да подмина без да изразя своето мнение. Като човек, който е живял 12 години в САЩ твърдя, че колкото по на запад отиваме, толкова повече жените стават по-калпави. За съжаление тази тенденция започва да се засилва и тук. За тези 12 години в САЩ съм срещнал буквално единици, които имат стабилно нормално семейство. Повечето са разведени поне един път, а някои по 5.
Наскоро видях една статистика, че близо 70% от младите двойки в САЩ се развеждат. В България тези числа са доста по-малки, но и тук виждам много объркани жени. Какво имам предвид. От приятелките на бившата ми жена, знам само за едно момиче, което си има нормално хубаво семейство и сама си гледа детето! Всички останали се занимават или с женени мъже или с разведени, далеч по-възрастни мъже или ходят постоянно на психолог да им решава проблемите или просто си живеят сами и постоянно всички се оплакват как няма мъже, как вече са се примирили с обстоятелството, че ще си останат самички и т.н Абе ХОРА, вземете ИЗГАСЕТЕ този ИНТЕРНЕТ и всичко ще си дойде по местата. Тогава няма да могат да си галят самочувствието с някакви глупави LIKE-ове, да се ровят по цял ден в мрежата, да качват снимки и да се занимават с безполезни дейности. Проблемът да днешните жени е, че постоянно се сравняват с мъжете и живеят с мисълта, че трябва да бъдат независими, могат да се справят сами със всички проблеми, и че ние мъжете трябва да им се кланяме по 3 пъти на ден като на някакво гуро. А в момента, не дай си боже да се случи това, тогава вече не сме интересни защото, наистина няма по-жалка картинка от това един мъж да бъде оязвен и да започне да плаче и да се моли на жена си. Голямото заблуждение идва от силния стремеж за независимост, но за съжаление природата е поставила лимит, така наречената ФЕРТИЛНА възраст след, която жените изпускат последния влак да имат деца, а от там и семейство! При мъжете нещата не стоят така и дори след един развод, обикновено създават второ семейство. Така, че погледнато чисто математически, ако човек живее +- 70 години, шансовете на самотната жена след 40 години да създаде ново семейство и деца е в десетки пъти по-ниска от тази на един мъж след 40 годишна възраст. Аз съм на 43 години и се чувствам буквално в разцвета на силите си, въпреки че тази година се разведох след 10 годишен брак и едно дете. Движа множество проекти, имам бизнес, нямам време да се обърна! Жена ми мисише, че след раздялата, която тя самичка предизвика ще заживее един безгрижен свободен живот, без ограничения и ангажименти, но много бързо се сблъска с проблемите. Все още не се е отказала напълно да се бори с тях, но голямата равносметка ще си направи чак след няколко години когато отчете какво е постигнала за това време след раздялата. Но разбира се, не и желая нищо лошо, даже и помогнах с работа за да има какво да яде и да си плаща сметките и да гледа детето. Важното е всички да сме добре, но човек не бива да остава сляп за деформациите на днешните жени. Направо тръпки ме побиват когато слушам разни истории от майка ми как е живяло поколението на баба ми. Особено по време на войната, какво е било. Не е имало храна, пране на ръка, мъкнене на кофи с въглища в 6 сутринта за да се запали печката. От богато заможно семейство баба ми е разменяла един златен пръстен за един пакет масло. Сваля огърлицата за втори пакет масло. Следващия месец сваля обиците за два литра малко да може нещо да сготви и така нататък. Изобщо не е стоял въпросът, кой ще измие чиниите тази вечер. Извинявам се дългия изкаказ или ако съм за стегнал някой...
#29 Автор: Жена
Публикуван: Преди един месец
Здравейте!Виждам, че някои мъже са постигнали доста добри финансови позиции и са придобили житейски опит..Параграф 28, сигурно и баба Ви е знаела, че след всяко стадо има и мърша, но Вие как си представяте, че би се държала жена, която няма опора до себе си- дали пък няма да и се наложи да играе мъжката роля, за да се справи с тежестите на ежедневието, и повярвайте, тя не иска да е еманципирана, на нея и се налага да е силна.Друг е въпроса, как изглежда отстрани.И това, че след 40 си останал сам, съвсем не означава, че си искал някой мъж да ти се кланя, причините може да са съвсем други- ангажираност, грижа за близки, невъзможност да придобиеш "холивудски външен вид", разочарования от предишни връзки и ред други.Моите наблюдения са, че днес дори в тези лични отношения се намесват интереси.Аз съм на 42г. и израснах в много здрава семейна среда, и искам същото и за себе си, а ако не мога да го имам, ще приема последствията от това.Инак адмирации , за това което сте постигнал и направил за близките Ви!
Добавете своето мнение
Обнови
 
Вход в системата

Реклама