VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Знаете ли ,че

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца

Знаете ли, че над 91% от мъжете са латентни педераси. Всеки мъж, който не изпитва отвращение и се съвокуплява с жена, която вече е била наебана от други мъже преди него, той по същество се съвокуплява заедно и с всички нейни предишни ебачи. Така той се ебе и с тях, което го прави латентен педераст. Ама наистина, замислете се. Да си пъхнеш члена в дупка, пълна с мръсотия ,сперма и гнус от други предишни нейни ползватели, по-гнусно нещо от това има ли? Всеки мъж, когото не го е гнус от спермата на други мъже се явява латентен педераст.
Жената не е за общо ползване, иначе става разпространител на латентната педерастия, коята след време довежда до реална педерастия.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Ти пак си забравил да си пийнеш хапчетата?!
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Към автора, абе пич,забавляваш ли си по този начин, как ражда умът ти тези мисли? Не вярвам, че някой може да има такива насаждения, разбира се ако е нормален.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Гледал е ситкоми...дори мога да кажа кой точно сериал....пич, намери си работа и спри да гледат сериали....или вземи се разходи в природата, в някой парк...
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Към автора: Абсолютни глупости!! Как ти роди главата да напишеш това?
Хомосексуалната ориентация е заложена в психиката на индивида и за нея едва ли има лечение?!?
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Абсолютно вярно. Написано е в библията даже. Но процентът не е толкова висок. Някъде около 50% от мъжете са латентни педераси и не ги е гнус да ебат използвани жени. Скритата педерастия е първопричината за много извращения и психически разтройства и се среща единствено в мъжкия пол. Например заради нея много мъже правят от приятелките си проститутки и ги пускат на други мъже или искат да гледат как ги ебат други мъже. Участват в групови оргии и ред други. Всичко е на подсъзнателно ниво. На съзнателно ниво те отричат , че са педераси, но по същество се явяват латентни такива.
#6 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Не, 50% са може би тези , при които се отключват тези проявления. Латентните педераси са далеч много, много повече. Със сигурност над 80 процента от представителите на мъжкия пол. Те са тези, които непрекъснато търсят наебани жени да спят с тях и постоянно изневеряват. Запленени са на подсъзнателно ниво от мъжката енергия и сперма и затова имат нуждата да си го пъхнат в жена , в която някой друг мъж преди тях се е празнил.Особено сега, когато да си курва е норма, модно и престижно. Генът на латентната педерастия се предава от майка на син. Той бива активиран щом жената се наебе с двама мъже. Ако роди момче, след това, то веднага става носител на активен ген на латентен педераст. Затова и латентната педерастия е правопропорционална на курвите в обществото.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Вероятността да си точно такъв продукт е огромна!
#8 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Това не е точно така.Латентната педерастия довежда до реална такава в рамките на есин човешки живот, но в много редки случаи, изключително редки. Но тя е необходимото изискване, за да се създадат реални хомосексуалисти. Това става, обаче за няколко поколения. За целта е нужно активния ген на латентната педерастия да се предава послесователно в три поколения. Четвръртото мъжко поколение вече са педераси на съзнателно ниво - било то пасивни или активни. Затова е необходимо обществото да се разврати и колкото се може повече броят на курвите и латентните педераси да се увеличава. За да бъде активен генът на латентната педерастия у мъжкото поколение то трябва да бъде заченато от латентен педерас и курва. Съответно коллото повече латентни педераси и курви в обществото, толкова повече и по-бързо ще се разраства броя на реалните педераси.
Хомосексуализмът е изключително необходим на господстващата класа в обществото като инструмент за контрол и занижаване на популацията. Тъй като господарите вече нямат нужда от толкова голям брой роби за постигане на своите цели. Механизацията, автоматизацията, компютъризацията, роботизацията и изкуствения интелект правят хората ненужни за господстващата класа. Поради тази причина се и разпространява и активно пропагандира хомосексуализмът като културна норма. Изгражда му се облик на желан, търсен, престижен и значим модел на социално сексуално поведение. Все повече и повече педераси биват издигани за обществени личности, особено в телевизиите, киното и шоу-бизнеса - водещи, певци, мизиканти, коментатори, анализатори и др. Тъй като тези средства за поведенческо въздействие над масите са най-ефективни и всеобхващащи. Педерасите са представени като умни, богати и следователно е престино да си такъв. Те всички биват изтъквани като авторитети и модели за подражание и пример - каймакът на обществото.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама