VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Самотни бащи с деца

Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година

Какво мнение имат жените за самотни бащи с деца?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Прибрах една жена без деца, но чувствах, че нещо не е в ред имаше интерес към материалното, другите отношения бяха формални това не ми даваше повод да я уважавам в духовен аспект! Имам момиче, което живее при мен имаше студено отношение към детето, което ме натъжаваше много(липсват и майчини чувства) е как ще ги има след, като не ги е изпитвала биологично! Един ден се прибирам и детето плаче питам я защо-тя ми отговаря:-"Защото тази жена, която си довел ме наби" Онемях, изпаднах в ярост, но запазих самообладание, отидох в другата стая където беше тя и без да и казвам нищо взех два сака и и натъпках дрехите в тях и и казах: - "До пет минути да си напуснала" погледна ме безизразно, с много тъпо изражение на лицето взе си саковете и напусна. От този момент не съм я виждал и чувал.
Поука: В такава ситуация преди да вземеш жена до себе си трябва дълъг разговор и споразумение относно отношението към чуждо дете - това е много сложен и деликатен въпрос, но всичко е до човека и неговата ценностна система!
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 11 месеца
Нямам нищо против мъжа да си има дете/деца. Нито едно дете не е виновно за грешките на родителите си. Но за мен е важно мъжът да е съгласен да има дете и от мен, а не само да изисква да гледам неговите деца.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
Според мен, няма как една жена да застане в отношенията баща син и да се мъчи да отчужди детето от бащата. За съжаление, не всички жени разбират това и някои си въобразяват, че те трябва да застанат в центъра на всичко, и цялата вселена да се върти около тях.
Наистина множо жалко за такива жени, които не разбират, какво е това да бъдеш родител. Без значение, биологично чие е детето, хората трябва да са наясно какво искат от този живот: семейство, да бъдат родители или просто секс или флирт и авантюри. Аз дори и за секунда не бих се замислил да изхвърля, която и да е жена, ако тя не приема моя син и с времето се мъчи да поставя пречки в нашите взаимоотношения. Моята история е по различна от това, което прочетох в другите коментари. От както се роди синът ми, майка му доведе тъщата вкъщи под предлог да помага, но впоследствие хвърли всичко върху мен и нея. Да, тя обича детето си, но не се грижише за него. Последваха 4.5 години на мъки, отношенията се обтегнаха и се разведохме. Аз много бързо намерих друга приятелка, но бившата съпруга започна да ревнува, да се обажда по нощите и в крайна сметка успя да отблъсне това момиче. В момента виждам определено нагласа да настройва детето, което много ме обича, и да го използва за постигане на лични цели. На всичкото отгоре, детето продължава да живее с тъщата и на практика губи и майката и бащата. Питам се, защо грешките на родителите трябва да рефлектират върху децата. След като не можем да бъдем заедно, защо трябва да си пречим и най вече да правим така, че децата да страдат. Все повече се убеждавам, че тези зловредни, идиотски отношения се предизвикват от хора, които генетично са устроени така, че не могат да бъдат родители!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
Здравейте имам прекрасна дъщеричка вдовец съм от 4 години...Много ми е трудно но успявам някакси да се справям защото тя ми дава сили.Преди 2 години се запознах с жена по голяма от мен и мислих че ще приеме дъщеря ми като нейна.Уви не беше така.Не обръщаше никакво внимание на принцесата ми а постоянно гледаше да ме вкара в леглото отвратих се много и малката я намрази.Разделих се с нея и се питам дали има все още жени които ще приемат детето ми като тяхно....Благодаря ви!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
След 3 месеца сина ми завършва средното си образование , а след 7 - 8 месеца ще отлети в чужбина да продължи висшето си образование ! Мисълта че ще остана сам ме съсипва ! Имам престижна работа , финансово независим но и на идея си нямам какво ще правя ! Така и не срещнах сродна душа ( по точно , не съм търсил ) Много е сложно .....
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
И сигурно очакваш да ти се хърлим на врата? Позволи ми да не повярвам на съцераздирателните ти писания...но и на идея си нямам...С това би могъл да впечатлиш някоя мургава..Почти всички сте вишисти, а някак си не личи...
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама