VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Самотни бащи с деца

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години

Какво мнение имат жените за самотни бащи с деца?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Прибрах една жена без деца, но чувствах, че нещо не е в ред имаше интерес към материалното, другите отношения бяха формални това не ми даваше повод да я уважавам в духовен аспект! Имам момиче, което живее при мен имаше студено отношение към детето, което ме натъжаваше много(липсват и майчини чувства) е как ще ги има след, като не ги е изпитвала биологично! Един ден се прибирам и детето плаче питам я защо-тя ми отговаря:-"Защото тази жена, която си довел ме наби" Онемях, изпаднах в ярост, но запазих самообладание, отидох в другата стая където беше тя и без да и казвам нищо взех два сака и и натъпках дрехите в тях и и казах: - "До пет минути да си напуснала" погледна ме безизразно, с много тъпо изражение на лицето взе си саковете и напусна. От този момент не съм я виждал и чувал.
Поука: В такава ситуация преди да вземеш жена до себе си трябва дълъг разговор и споразумение относно отношението към чуждо дете - това е много сложен и деликатен въпрос, но всичко е до човека и неговата ценностна система!
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 години
Нямам нищо против мъжа да си има дете/деца. Нито едно дете не е виновно за грешките на родителите си. Но за мен е важно мъжът да е съгласен да има дете и от мен, а не само да изисква да гледам неговите деца.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Според мен, няма как една жена да застане в отношенията баща син и да се мъчи да отчужди детето от бащата. За съжаление, не всички жени разбират това и някои си въобразяват, че те трябва да застанат в центъра на всичко, и цялата вселена да се върти около тях.
Наистина множо жалко за такива жени, които не разбират, какво е това да бъдеш родител. Без значение, биологично чие е детето, хората трябва да са наясно какво искат от този живот: семейство, да бъдат родители или просто секс или флирт и авантюри. Аз дори и за секунда не бих се замислил да изхвърля, която и да е жена, ако тя не приема моя син и с времето се мъчи да поставя пречки в нашите взаимоотношения. Моята история е по различна от това, което прочетох в другите коментари. От както се роди синът ми, майка му доведе тъщата вкъщи под предлог да помага, но впоследствие хвърли всичко върху мен и нея. Да, тя обича детето си, но не се грижише за него. Последваха 4.5 години на мъки, отношенията се обтегнаха и се разведохме. Аз много бързо намерих друга приятелка, но бившата съпруга започна да ревнува, да се обажда по нощите и в крайна сметка успя да отблъсне това момиче. В момента виждам определено нагласа да настройва детето, което много ме обича, и да го използва за постигане на лични цели. На всичкото отгоре, детето продължава да живее с тъщата и на практика губи и майката и бащата. Питам се, защо грешките на родителите трябва да рефлектират върху децата. След като не можем да бъдем заедно, защо трябва да си пречим и най вече да правим така, че децата да страдат. Все повече се убеждавам, че тези зловредни, идиотски отношения се предизвикват от хора, които генетично са устроени така, че не могат да бъдат родители!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Здравейте имам прекрасна дъщеричка вдовец съм от 4 години...Много ми е трудно но успявам някакси да се справям защото тя ми дава сили.Преди 2 години се запознах с жена по голяма от мен и мислих че ще приеме дъщеря ми като нейна.Уви не беше така.Не обръщаше никакво внимание на принцесата ми а постоянно гледаше да ме вкара в леглото отвратих се много и малката я намрази.Разделих се с нея и се питам дали има все още жени които ще приемат детето ми като тяхно....Благодаря ви!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
След 3 месеца сина ми завършва средното си образование , а след 7 - 8 месеца ще отлети в чужбина да продължи висшето си образование ! Мисълта че ще остана сам ме съсипва ! Имам престижна работа , финансово независим но и на идея си нямам какво ще правя ! Така и не срещнах сродна душа ( по точно , не съм търсил ) Много е сложно .....
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
И сигурно очакваш да ти се хърлим на врата? Позволи ми да не повярвам на съцераздирателните ти писания...но и на идея си нямам...С това би могъл да впечатлиш някоя мургава..Почти всички сте вишисти, а някак си не личи...
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 месеца
Здравейте,искам да споделя и ако може някой да помогне преди години се роди моят син но неговата майка реши да го изостави в дом за сираци след като разбрах Аз реших да го взема нека подчертая,АЗ НЕСЪМ БИОЛОГИЧНИЯ БАЩА НА ДЕТЕТО.Синът ми беше на 7дена когато го прибрах вкъщи живеех с едно момиче и тя прие детето но в последствие се разделихме,няма да влизам в подробности след време прибрах майката на детето с намерението че е биологичната майка и че всичко ще се оправи но уви детето ми беше малтретирано известно време и се наложи да се разделим.От година и половина имам връзка с моята голяма любов всичко си беше по мед и масло до момента в който не се появи въпросната майка зада създава проблеми видим дело за правата на детето и го спечелих но сега загубих жената която обичам и защо защото не иска сина ми пред предлог че ТЯ въпросната майка си живеела живота а аз да се грижа за нейното дете и в последствие ми даде ултиматум детето или нея Та питам сега кое е правилния избор детето или любовта при условие че аз се грижа за сина си от 7мия ден и го обичам страшно много хора кажете си мнението
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 месеца
Децата са важни, разбира се, добре е да са отгледани пт двамата родители, но като не става, значи не става. Притрябвала ми е неква шматка, да ми гледа децата. Жена ми требва само за тънката част, иначе с нищо друго неможе да се справи по-добре от мен. Нито ще е по-добра домакиня, нито ще възпитава(опази боже) по-добре от мен. Притежава 200г посинело месо между краката, това и е единственото, с което може да ме привлече. Секс и след това кой от къде е, ако и харесва ще повторим, потретим..., ако не, има много роба в морето. Ремаркета не ми трябват.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 месеца
Истината е, че масово момичетата/жените не търпят чужди деца. Даже се е случвало да поставям въпроса,на момиче. Аз съм и казвал ,че ще я приема с дете дори,докато тя не. От там си направете сметката,кой колко се влага във връзката. Горния коментар е прав като казва,че притежават това между краката и това е. Но като им ги кажеш в очите,най-нагло ти отговарят: Е,малко ли е!? Ами покажи ми чувства,обич,себеотдаване,напасване иначе какво те различава от проститутка. В по-голяма степен ние мъжете сме си виновни,че сме такива балъчори. Като я виждаш,каква е гола-вода,кал по гърба и рибки по джобовете,и да те моли,деца няма да и правиш. Да рискуваме ,да станем по-късно бащи,но по-добре баща на 30 със здраво семейство,отколкото самотен зарязан баща на 30, а парясницата да ходи да се праска за кеф. Един съвет към ,мъжкото съсловие: Мъже/момчета не избързвайте,с правенето на деца,ходете,сменете момичето докато попаднете на що-годе свястна. И тя ще има минуси ,но поне като има дете би трябвало да се кротне ,но не е гаранция.
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Преди половин месец приятелката ми и майка на 4 г. ни син избяга с него в защитено жилище под предлог,че съм опасен за нея и детето ни.Не ми се разрешава да си виждам детето дори не съм привикан или каквото и да е там.Нейната жалба срещу мен и даде правата над детето.Аз не мога да живея без синът со.Отчаян съм от бюрокрацията която имаме тя не помага вреди на изтинския родител да се грижи за детето си.Търся помощ.
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Две жени са коментирали ситуацията: Едната поставя условие, а другата се е изакала добре. Това обяснява всичко.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Две жени са коментирали ситуацията: Едната поставя условие, а другата се е изакала добре. Това обяснява всичко. Не видях женнски коментари.
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Запитайте се,защо няма женски коментари? Какво могат да добавят,в случая. Като в повечето случай,обвиняват мъжете: че не се влагат във връзката,че не печелят достатъчно,че не ги глезят с подаръци и т.н. На жената и е в кръвта да проституира- колко примера има, целта им е да си легнат с по-богатия,да му родят дете и ако след 5 години се разделят ,ползват детето като коз-за апартамент,за издръжка,покрай роденото дете преживява.Като след това,ходи с много мъже за да я чукат стабилно. Но има все повече,мъже който са прогледнали и не падат в мрежите на жените,а само ги чукат. А жените като станат на 35-40 започват да търсят големият балък от когото да имат дете.Най-им се кефя,като са прелъстени и изоставени,е тогава са жалка картинка.
#14 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
Аз мисля,че има един единствен проблем в този пост.Вие, самотни татковци, бихте ли уважавали жена,която казвате,че сте си "взели"за майка на детето ви, или просто за вас е слугинята-робиня , която трябва да е и майка на децата ви?
Като си отговорите на този въпрос, може и да ви се проясни.
#15 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
А вие жените защо си мислите че сте безпогрешни и винаги сте жертвите в една връзка? Защо не сте се замисляли че самотен баща може да съществува поради много и различни причини независещи от мъжа? Например добрата майчица в последствие да реши че не иска да има дете и да си плюе на путката и да се махне. Има много такива принцеси които осъзнават че купона приключва когато трябва да си седнат на гъза и да се грижат за детето, вместо да купонясват, и това хич не им допада.
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Жените масово в БГ ,имат изисквания за мъжете до небето. Да ги уважава,да ги почита,да е умен,да бъде вежлив,да не хойка,да помага в домакинството и т.н. И като попиташ ,те какво дават ,отговорът е Любовта си ,разбирай путката си. Е ,че то за 100 лв . и с никакви изисквания пак ще си направиш кефа. Но за тях това е сексистко и нелицеприятно.Бил съм с жени от много добри семейства,със деца,професия,мъж с професия но сексът им куцал,та решили да кривнат. Такива,неща правят в леглото,че не е истина.Оставете ги с изискванията им да станат на 35-38 стари моми,да видите през тези години как ще бързат да се оженят,осъзнавайки че времето им за семейство свършва и се разбързат .
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
14-ти номер и тя се изакала добре! Нямам думи! Аз съм вдовец, сина ми е на 29 и нямам такива проблеми, търся си жена в тези сайтове, но май ще се откажа! Ако има свестни жени, те със сигурност не са тук!
#18 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
До #17 Автор: Мъж.
Значи се намерихме. Само не схващам защо се караме. Свестни хора и от двата пола има навсякъде, но трябва и късмет.
#19 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Аз имам доста високо мнение за мъж, който отглежда сам детето си. Аз също имам дъщеря (малка), която гледам сама и се надявам да срещна някой сериозен мъж до себе си. И противно на това което хората казват, не, не се опитвам да й намеря баща, защото аз се справям доста добре. Опитвам се да намеря мъж до мен, който просто да приеме едно дете не като пречка, а като хубава част от мен, с която се свиква лесно стига да поиска.
#20 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Мислех, че темата е за мнението на жените за татковци с деца. А какво е мнението за жените с деца. Ако родители са се регистрирали тук то това е за да намерят друг родител, а не доброволци за отглеждане на деца. Защото децата порастват и после какво? Оставате си с някой, който вече може и да не искате, защото ви е помогнал в това да не сте сами докато детето расте или след това. Нито жените да се надяват на мъж, който ще ги търпи разглезени и чакащи на готово нито вие мъже не се надявайте да намерите някоя която да вади кестени от огъня за вас точно тук.
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама