VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо правим секс?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 години

Защо искаме секс?
Искаме секс, защтото се възбуждаме и ред други причини.

#1 Автор: Мъж
Преди 4 години
правим секс защото се опитва ме да разпуснем и да се отдадем на нещо вълнуващо и релаксиращо .Нещо,което ни кара да наваксаме много полезни вещества и да подсилим здравето си и егото си.На мен постояно ми се прави секс
#2 Автор: Мъж
Преди 4 години
Защото сме такива, каквито сме... Не мислим за здравето си, като го искаме - това е животът, който иска да живее и здравето е последната ни грижа... И възбудата е вследствие желанието, тя просто го засилва повече... И ред други причини - какъв ред, те цял курНиз неща? Да говорим ли за желанието за безсмъртие, за желанието за деца или просто за желанието да се отпуснем с някого в една малка обща смърт и тишина? А при карантина желанието е и за победа над смъртта... Това покрай Георги ли се сетихте за копието му?
#3 Автор: Мъж
Преди 4 години
Много жени след като остареят и се спихнат много съжаляват че не са поискали и не са пускали на мераклии и после се регнат отново на сайтове като този ама вече са 50-60 годишни д'рти лелички които ги тресе циклофренията вече и са готови на всеки да се пуснат надявайки се на ,,сокче,,!
#4 Автор: Жена
Преди 4 години
А защо е нужна причина?!
#5 Автор: Мъж
Преди 4 години
Без думи.....
Да не си на 12?
#6 Автор: Мъж
Преди 4 години
Секса е полезен за премахване на стреса,и освобождаване на напрежението. Затова го правим.
#7 Автор: Жена
Преди 4 години
Какъв е този глупав въпрос??? Как, защо?.. Защото изпитваме удоволствие. :) Тц,тц.. Още малко, ще попитате и защо се храним. :))
#8 Автор: Мъж
Преди 4 години
Авторката на въпроса най-вероятно не е наясно и иска да разбере. Правила го е с някой и се чуди защо. Когато и го вкарат някой път пак целия и го усети на дълбоко надявам се че ще разбере и няма да пита повече.
#9 Автор: Жена
Преди 4 години
Като не е наяснo, научете я...
#10 Автор: Жена
Преди 4 години
За да я научат, трябва те да знаят, а като ги гледам какви са....Сигурно всеки път, когато има станат чурките изпадат в пакика и ужасено си мислят: леле, ами ако така си остане?
#12 Автор: Мъж
Преди 4 години
правим секс за удоволствие той освобождава нервната система от напрежение
#13 Автор: Жена
Преди 4 години
Много точно написано #12. След като го направя, така се отпускам и оспокоявам. :)) Има чувството, че нервната ми система въобще не действа. :Дд
#14 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Мъжът с който си го правила #13 се е представил отлично в леглото и те е свършил. Няма по-хубаво от това.
#15 Автор: Жена
Преди 4 години
Така си е.. Моят приятел е страхотен в леглото :))
#16 Автор: Жена
Преди 4 години
Касметлийка си #15. Аз наскоро се запознах с един пич, ама страшен симпатяга. Илязохме няколко пъти заедно. Неможах да му устия и на последната среща вече бяхме в леглото, но ме разочарова много. Толкова се бях възбудила и нямах търпение да го усетя в мен. Започнахм да го правим и тъкмо започна да ми става хубаво, той каза,че свършва и излезе. И при втория опит пак се повтори същото и така не стигнах до края. Той си направи удоволствието, свърши два пъти.
#17 Автор: Мъж
Преди 4 години
Хей, не се карайте.. Няма лошо да пробвате и нещо чуждо.:) Пък колкото- толкова. :))
#18 Автор: Мъж
Преди 3 години
Дамите по долу са описали защо правим секс. Авторката на въпроса вече трябва и тя да е разбрала. Само да добавя, че винаги задоволявам партньорката си когато го правим.
#19 Автор: Мъж
Преди 3 години
Точно- така. Дамите по горе са описали подробно колко е хубав секса. А има ли дами който са готови да изпитат това страхотно удоволствие? :)
#20 Автор: Жена
Преди 3 години
Аз мисля, че и ние дамите не по малко от мъжете обичаме да изпитваме удоволствия. Е, не става така - както тук някой си мислят. Хоп и хайде в леглото.
#21 Автор: Жена
Преди 3 години
Правим секс, защото момчетата са много нахални. Има едно от моя клас, когато сме сами, било то в парка на пейките или на друго място, веднага започва да ме натиска. Докато се усетя и вече си е пъхнал ръката в гщичките ми. Как да му откажа при това положение.
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение