VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Търся любовта, но някъде греша

Автор: Жена
Публикуван: Преди една година

След дългогодишна връзка останах сама. Първият ми опит да открия повторно любовта се оказа много разочароващ, бях открита и откровена и за 3 месеца отхвърлена от човек, който се кълнеше, че ме обича. Питам се: има ли смисъл да търся след като вече съм на зряла възраст с утвърден характер и навици?
Моля, помогнете ми, защото много съм объркана.

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Ако не търсите шанса да намерите някой намалва. Не се отказвайте и ще срещнете човека. Аз лично минах през много разочарования и все си мисля, че някъде скрит. търси, плувай плувай плувай :-) Успех!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
За всички е трудно и за това съм тук. Здраве да е. сам или с половинка времето ще покаже. Не сте си паснали, но ще си намериш друг. при вас жените е по-лесно. какжо да кажем ние.
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Хора, жената е била в дълготрайна връзка, вие й казвате да търси. Тя сигурно си търси пак дълготрайна, но тук едва ли ще намери. Не мисли ли?
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Gore glavata negubi nadejda za nishto nikoi ne e umrql samoten segashno vreme nikoi na nikogo nqma vqra ti kak si mogla samo ti si znaesh za tova jivi i zdravi da sme i kakvoto ni e pisano tova shte se sluchi
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Моето мнение е да продължаваш да търсиш това което мислиш че е правилно за теб .. аз лично мах дългогодишна връзка , приятелката ми ми изневери и я хванах и се оказа че е бременна .. ама не от мен .. много готино .. така че горе главата и няма да се предаваш . това е моят съвет :)
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Винаги има смисъл в това което желаеш, не си казвай и не умаловажавай желанията си само и само защото не са се случили днес.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Никого не искам да поучавам, просто мнение... Много е трудно да намериш отново любовта, след подобно нещо. Но ако не срещнете любовта по нормалния начин, тук в подобни сайтове надали ще я намерите. Трябва ви човек, който би ви приел независимо, че не можете да се промените. Такъв едва ли има, но не се отказвайте. Нямам идея как или къде да търсим.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
По-добре търси правилно отношение и уважение, не временна любов , красота, пари и прочие.
Познавам твърде много мъже със стабилни професии и характер, около трийсетина годишни, които са самотни,и твърде много лековати жени, които си пропиляха младините с играчи, красавци, лоши момчета и подобни - мога само да кажа, че оплакванията на жените, които редово ядат пердах, са ми смешни - сами са си виновни за избора.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Не трябва да имаш прекомерни изисквания, условия, критичност, проява на капризи и пр.! Такова поведение дразни мъжете, отдалечава ги духовно, физически и връзката се къса, нужни са толерантност, компромиси тогава са налице
хармонията и симбиозата и ето го щастието - опитай !!
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Не се отказвай и аз имам подобна съдба. Но не губя надежда,че ще срещна любовта!!
#11 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Ще ти открия тайна, която малко разбират и дори знаят.Любовта на мъжа се запалва мигновено, точно по подобен начин , по който започва при него възбудата.На жената и трябва доста повече време , за да се вклюби, точно както и трябва доста повече време, за да се възбуди.
По принцип, любовта на мъжа продължава между 3 месеца (както е било при теб) и 2 в много редки случай 3 години.
Просто мъжете са като батерии, енергията, която излъчват, когато са влюбени угасва, защото се изтощават.И жените които са се опиянявали от тази енергия изведнъж престават да я усещат.Те се хранят от нея и изведнъж , започват да чуваства мъка и празнота.
Сега малцина знаят как да удължат и забавят максимално дълго процеса на изтощаване на батерията на мъжа.Камо ли да я зареждат.Но аз ще ти кажа.
Мъжат няма нужда от любов.Той има нужда от уважение и почит.Ако жената до него го уважава, почита и дори му се прекланя, което в днешно време е направо невиждано нещо, то неговата любов към нея никога няма да угасне напълно.Няма да бъде същата по сила, когато той се е влюбил в нея изначално, но тя ще продължи да чувства любовната енергия излъчване от него много по-дълго.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Не спирай да търсиш !!!
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Всеки е страдал имал е много дълготрайни връзки и се е надявал че с последната ще живее докато е жив...не се отчайвай ще откриеш своята сродна душа когато най малко я търсиш
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
13 godini brak imah, posle dve deca i nakraia tia prosto si nameri drug ku4kata a as predz tezi 13godini edin pat nesam i izniveriaval. po niakoga nemojeh da gi razbereh tezi jeni.
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
"Питам се: има ли смисъл да търся след като вече съм на зряла възраст с утвърден характер и навици?"
Хубаво, че се питаш това. Сега се попитай само тези два въпроса и ще си отговориш сама:
1. Какво може да ти донесе, ако се откажеш?
2. Какво може да ти донесе, ако продължиш да търсиш?
Като си отговориш на тези два въпроса остава само да прецениш кое от двете предпочиташ, за да продължиш живота си в тази посока. Това, че си жена, ти дава предимството да си обсипана с хора, от които можеш да отсееш някой свестен. Аз смятам, е щом си задаваш този въпрос, има все още желание да бъдеш щастлива с някой, затова ако се откажеш има много голяма вероятност това да те тормози, но в крайна сметка животът е непредсказуем. Може да търсиш цял живот и да не намериш, но в момента, в който се откажеш, да се появи човекът, който си търсела. Ти сама трябва да си прецениш кое ще те накара да се чувстваш по-добре. Ако имаше някаква универсална формула за щастие, най-малкото до сега някой щеше да е патентова и щеше да я продава в магазина. Послушай сърцето си.
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Спокойно има господ
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 месеца
Подобна на нейната,на зряла възраст сме,дълги години семейни и не се вписваме в новото време,в повечето време сме за подигравка.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
@#14 А ти като я взема за жена, като заживяхте с нея, тя девствена ли беше?
#20 Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 месеца
Аз тук не вярвам че може да се намери нещо сериозно. Почети съм се отказала. Но като чета изказванията на мъжете в поста, май има надежда. Май подход им е грешен при започване на разговор. Не се отказвай. Никога не съм имала краткосрочни връзки. Знам че е трудно н нашите години дА намериш ЧОВЕК. ако свършат влаковере има яхти и самолети успех
#21 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
Според мен такива неща не се обсъждат като на партийно събрание. Това строго личен въпрос и не може просто така да се обсъжда и да се дават мнения. Защото всички сме различни и едно и също мнение едва ли е възможно. Представата за нормален живот с партньора едва ли е възможно да се въведе в някакви рамки. Всичко зависи от напасването на характерите. Универсален код няма. Но едно е сигурно, ако нещо се е скъсало то вече не може да бъде здраво, пък и ще кара партньорите постоянно да се съмняват дали ще издържи. Търсенето на споделеност няма определение, единствено вътрешното предчувствие може да помогне да не страдате. Всъщност новото в любовта винаги минава през смяна на настройките на характера. За любовта винаги са нужни двама.
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама