VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Търся любовта, но някъде греша

Автор: Жена
Публикуван: Преди 15 дни

След дългогодишна връзка останах сама. Първият ми опит да открия повторно любовта се оказа много разочароващ, бях открита и откровена и за 3 месеца отхвърлена от човек, който се кълнеше, че ме обича. Питам се: има ли смисъл да търся след като вече съм на зряла възраст с утвърден характер и навици?
Моля, помогнете ми, защото много съм объркана.

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди 15 дни
Ако не търсите шанса да намерите някой намалва. Не се отказвайте и ще срещнете човека. Аз лично минах през много разочарования и все си мисля, че някъде скрит. търси, плувай плувай плувай :-) Успех!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 15 дни
За всички е трудно и за това съм тук. Здраве да е. сам или с половинка времето ще покаже. Не сте си паснали, но ще си намериш друг. при вас жените е по-лесно. какжо да кажем ние.
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 15 дни
Хора, жената е била в дълготрайна връзка, вие й казвате да търси. Тя сигурно си търси пак дълготрайна, но тук едва ли ще намери. Не мисли ли?
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
Gore glavata negubi nadejda za nishto nikoi ne e umrql samoten segashno vreme nikoi na nikogo nqma vqra ti kak si mogla samo ti si znaesh za tova jivi i zdravi da sme i kakvoto ni e pisano tova shte se sluchi
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
Моето мнение е да продължаваш да търсиш това което мислиш че е правилно за теб .. аз лично мах дългогодишна връзка , приятелката ми ми изневери и я хванах и се оказа че е бременна .. ама не от мен .. много готино .. така че горе главата и няма да се предаваш . това е моят съвет :)
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
Винаги има смисъл в това което желаеш, не си казвай и не умаловажавай желанията си само и само защото не са се случили днес.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
Никого не искам да поучавам, просто мнение... Много е трудно да намериш отново любовта, след подобно нещо. Но ако не срещнете любовта по нормалния начин, тук в подобни сайтове надали ще я намерите. Трябва ви човек, който би ви приел независимо, че не можете да се промените. Такъв едва ли има, но не се отказвайте. Нямам идея как или къде да търсим.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
По-добре търси правилно отношение и уважение, не временна любов , красота, пари и прочие.
Познавам твърде много мъже със стабилни професии и характер, около трийсетина годишни, които са самотни,и твърде много лековати жени, които си пропиляха младините с играчи, красавци, лоши момчета и подобни - мога само да кажа, че оплакванията на жените, които редово ядат пердах, са ми смешни - сами са си виновни за избора.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Не трябва да имаш прекомерни изисквания, условия, критичност, проява на капризи и пр.! Такова поведение дразни мъжете, отдалечава ги духовно, физически и връзката се къса, нужни са толерантност, компромиси тогава са налице
хармонията и симбиозата и ето го щастието - опитай !!
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Не се отказвай и аз имам подобна съдба. Но не губя надежда,че ще срещна любовта!!
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама