VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Бихте ли правили секс със

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 3 месеца

Има ли за вас значение възрастта и бихте ли правили секс със по малак от вас

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Да има значение и не бих го направила с по млад
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Предпочитам да правя секс с по-възрастен, знае как и какво да прави...
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
За мен няма
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Имах любовница 17 години по възрастна от мен. Бях на22 а тя 39.Научи ме да еба. Беше известен детски лекар от града. Такива техники, пози, орален анален и др. По нейно настояване спах с две зрели жени едновременно няколко вечери. Скъсахме се от ебане. Ставах само да ям пържоли и до тоалетната. Накрая като ми свърши спермата, лежаха като тигрици от двете ми страни, а пръстите ми бъркаха в путките им. По това време ходих с девствено младо момиче. Хубава красива, ама не даваше путка. Мойте приятелки настояваха, че трябва бързо да е наеба. Отначало и го вкарвх малко, колкото да свикне с мен. Една вечер тя отвори широко краката и внимателно и го вкара по навътре. Усещах как прониква главичката в химена и. Натиснах по рязко и целия влезе в вагината и. Чу се леко,, Ох''. От възбуда се изпразних вътре. На другия ден, гледам целия чаршаф в кръв. Кръв и сперма имаше и по белите и бедра. Поплака и се сърди, дето съм я отворил. Една седмица никъв секс. После като почнах да я еба, се влюби в мен. Вечер късно като заспяха родителите и ме викаше в нейната спалня и се почвахме.После стана моя жена. Малко разширих темата, но изводът е че зрелите жени могат да ти помогнат и да научиш много неща от тях.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Любовницата ми е с 11 години по голяма от мен (на 42),тя също е семейна. И двамата ни устройва перфектно в момента:)))
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
С по-малки пички да ама някое дърто чукало да ме налази нещем трябва да е много елитно да се прежалим стига сте фантазирали дъртото е за дъртите друго си е 18г.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Девойки под 20 някакси не ме привлича....около 20-25 или 30-35 ми харесват....хем няма комплекси откъм възрастта ,хем и секса и преживяването е по - пълноценно...Но всичко е строго индивидуално и въпрос на привличане...и от двата пола...Все пак съм на мнение ,че една дама на около 40 вече е сексуално ,физически и интелектуално зряла :) Очаквам негативни коментари знам, но всеки има право на мнение и избор :)


П.С нямам за цел да обидя никого :)същото важи и за възрастните мъже :) Една жена около тези години просто знае как и какво да получи. По - младата и неопитна в някои случаи гледа своето удоволствие...и младите мъже също..Жената на 40 е библия за удоволствие
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Еба от 18 до колкото падне...наред
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама