VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

ЕЙ, ЖЕНИ

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца

Ако искате принцове - цената е да целувате жаби. Ако искате пеперуди, трябва да изтърпите гъсеници. Не стройте стени, а нека заедно да строим мостове. Не чакайте на готово, и се спрете с това "блокиране". Защото така слагате край още преди да е дошлно началото. Как може да сте толкова глупави?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Блокират без дори да подозират, че "блокираният" може да се окаже шанс в живота им, който подминават с"лека ръка"!!
Но какво да се прави - манталитет произтичащ от снобско мислене и изграден ренесансов "стереотип" в морален аспект!!
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
Повечето мъже сте прости селендури .Естествено , че ще ви блокираме.
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
А може би толкова е неподходящ отсреща човека, че най добре е да го блокираш, но по принцип мъжете са простовати и се обиждат.
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Към #3 : Простовати? Първо прецени дали притежава "простоватото" качество и тогава давай оценка! Изглежда, че щом оценяваш така мъжете, имаш непокрито и високомерно самочувствие, което ме кара да си мисля, че по-скоро това качество е вродено в манталитета ти !!!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
След 45 ще започнат да отблокират....или котките ще им станат в повече....
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
АХахахаххахаха след 45 като се "наживее". Не е ли интересно, в ерата на инстаграм и фейсбук, жените си мислят, че предвид това небивало количество внимание, и си мислят, че дори и да имат супер елитен обожател, може и по-елитен да се появи, затова се пази за него - разбира се докато не й изтече срока на годност. Мислят си, че партито ще продължи завинаги.

Както казват - мъжът остарява като вино, жената остарява като мляко.

Ей жени, ние мъжете не искаме дърти лелки, искаме пресни млади пички, да сияят като порцелан. Искаме МЛАДОСТТА. Не си ли дадете младостта, няма да сме с вас после.

Този уж "секс", а всъщност коитус (без реално полово размножаване), последван от изпиване на противозачатъчни хапчета, не е с нищо по-добър от това да се изпразня в тоалетната чиния. Вие, жените, ни трябвате на нас за зачатие, за износване и последващо раждане (и то докато сте още тийнейджърки, млади и хубави). НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДЪРТИ КРАНТИ (на 25+), залязващи угасващи изгорели клечки кибрит.

В магазина като си поръчвам 1 кило ябълки очаквам да са гладки, да блестят, лъскави, а не да ми дадат 1кг огризки. Кой иска вече изконсумирана стока? Кой иска да си даде времето на стари моми или на самотни майки с 1-2 деца (от неграмотно лошо момче-затворник с татус и обеца)?

Жените ще раждат деца на неграмотни алкохолици, а ние, грамотните мъже, ще сме работници, спонсори, евнуси и придворни шутове на техния харем? Никога. Вие, жените, осакатихте родината ни. Вече не е родина, защото жените не раждат. Жените не сте жени, защото ви липсва вече единственото качество, което прави жената жена. Вие сте мъртво тегло, само сте ни в тежест и ние мъжете нямаме нужда от вас. Излишни сте ни. Нямате нищо, което да ни предложите.

И най-важното: ние, мъжете, не ви позволяваме да ни колекционирате. Мислите си, че можете да ни колекционирате и да ни държите в резерв, но като остареете ще видите какво значи да сте невидими. Поне аз лично по улицата виждам само млади и красиви момичета, за друго нямам око, няма и да имам. Замислете се защо цели квартали и то в не един град се казват така.

Мъже, знайте кога надеждата е обречена и не се раздавайте толкова на тези жени. Те само искат да ви колекционират и да ви ползват за спонсорство. Средният срок от запознанството до секса е 10 часа (общо; т.е. 2 срещи по 5ч и т.н.). Не сте ли преспали с нея на 20тия час (ако е десетка, иначе 20 е много) - оставете я. Не й бъдете в колекцията. Те си мислят, че светът е техен, а трябва да слезнат на земята (докато са млади), защото иначе слизането ще е внезапно, и когато вече са изгорели докрай клечки кибрит. Също не им давайте да чатят с вас а настоявайте за среща на живо. Понеже те чатят с по 100 обожателя. Не бъдете балъци.

Отмяна на социалните помощи, майчинските, детските, за бройка дете и т.н. субсидии. Каквото субсидирате - това получавате. Субсидирайте самотни майки (които твърдят, че нямат нужда от мъж) - ще получавате още и още и още такива.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Ми и на по-малко от 45 имат котки и кучета, поради простата причина, че при някои съществува "тишина в спалнята"
и животните им служат да им ближат к******e.....
#8 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
@ #6 Баце ти акъл влагаш ли въобще.Логическото мислене включваш ли го?Някакви съждения опряни на наблюдения и разсъждения?
Не жените унищожиха родината ни.И не те са виновни , че не раждат.Напротив, само тъпите и простите в днешно време се оставят да родят и да станат PUMPED AND DUMPED.
Издигната в култ алчност на капиталистическата класа и превърната в най-висша ценност от полит-икономическия неолиберален строй, в който живеем, е причината за това.
Просто капиталистите не плащат нужните пари на работническата класа да се възпроизведе.Не го ли загряваш?Естествено, че ще така , като неолибералния строй им позволява да си внесат готов ресурс , който да експлоатират отвън - чужди работници.В противен случай, капиталистическата класа ще загине.Няма ли кого да експлоатира.
В глобалния свят няма никакво значение , кой ще ти работи - Хасан , Иван, Жан, Сергей, Джордж.Те са ресурст, който ти прави печалбата и ти експлоатираш.Колкото повече работници, толкова по-ниски заплати - и повече печалба за теб.
Точно това беше и целта с разпространението и пропагандирането на феминизма и така наречената борбата за правата на жените. - капиталистите да удвоят броя на работници, и оттам да паднат заплатите.Сега вече мъжете ще се конкурират и с жените за работно място.
Малцина го осъзнават това.И кой печели от всичко това.
#9 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
По принцип е така - жените работят, конкурират мъжете за по-малко пари, и плащат данъци и не си гледат децата, вместо мъжът да работи, жената да му гледа децата и да се грижи за дома и да му готви (и което не се облага с данък).

Но единствено не съм съгласен, че "лошите капиталисти не плащали на работниците". Работниците имат социалната мобилност да се преквалифицират. Всеки може да стане капиталист. По времето на цар едикой си, забравих кой, трябвало е синовете да работят каквото са работили бащите. Това сега го няма. Аз съм от бедно семейство, като ученик съм работил като сервитьор. Сега съм капиталист.

Трябва да се мисли "как да добавим стойност". Който добавя стойност - забогатява. Който мисли за далавери - седи беден (или мизерен). Тези пишман капиталисти които описваш са некадърни мизерници - като този Банев, дето 6м не плаща на работниците и си купува скъпа кола вместо това. Аз тези ги отричам. Но това не са капиталисти - това са крадци, които действат под името на капитализма. Замисли се, все едно да наричам работническата класа комунисти. Не всички са комунисти, колкото и да е зъл комунизма. Между другото истинският капиталист (по-скоро предприемач) също се труди. Когато работниците не зачитат предприемачите, но въпреки всичко скандират "няма работа" - какво правим тогава? Ако искат работа, трябва да се преклонят на предприемачите, които си дават младостта, за да създадат работното им място на работниците. В живота нищо не става даром. Бизнесмените печелят луди пари, защото а) поемат риск, и б) на разположение са нонстоп, ако нещо стане с бизнеса - там са, за да го оправят. Работникът си гледа зоната на комфорт и 9-до-5 салатата ракийката и ротманса (или ардата без филтър).
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Не е казано че всеки трябва да е щастлив в живота , тези жени които избират до безкрай и не дават никакъв шанс...е ....познавам не малко таква , както и доста които са премахнали предрасъдъците си и вече са щастливи с мъже ( мъже които никога не са им били по вкуса) и даже правят деца и тн...така че ...но живота учи...на една такава жена която ще те блокира веднага след като и пишеш " здрасти" в чата е ясно че търси пари но за жалост тези жени които имат какво да предложат насреща на тези пари не са в сайтовете....е .. ще си останат сами...може би и аз също но не бих бил с 45 годишен миндил която си е развявала всички знаем какво в търсене на "принца на белия кон" и накрая да ми обяснява как няма мъже.....МЪЖЕ ИМА ..ВИЕ ГИ БЛОКИРАТЕ!!!!
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Vsi4ki naborki tarsyt lqbov, a edna prekrasna jena v tezi saitove pisa- ''lqbovta e do tretata godina ili do vtoroto dete, posle idva oteg4enieto'', e kakvo da pravim togava, z6to da ne si go raznoobrazyvame togava, tozprekrasen i kratak jivot
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама