VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Има ли шанс за мен?

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години

Преди 1 година се преместих в София, за да работя. Не съм особено социален и ми е трудно да си намеря приятели, които да се интересуват от нещо, което ме интересува и мен. Не пия, не пуша и не обичам претъпканите места, затова не ходя по барове, дискотеки и подобни. Харесва ми да плувам, да ходя на фитнес, на палатка, сноуборд, да карам колело, да се разхождам, да гледам филми, обикаляне из природата, да мисля и да водя разговори за вселената, конспирации, човешките взаимоотношения, планове за бъдещето, технологии, мечти, философски теми и романтика. От както съм в тук, не съм си намерил нови приятели, първо защото не излизам никъде почти, второ дори да излеза, хората, които срещам се интересуват предимно от секс,пари,алкохол,наркотици,партита,далавери или накратко живот ден за ден на макс без никакви помисли за бъдещето, семейство или каквито и да е различно от купонясване. Търся някоя свястна в интернет, но до сега съм попадал само на няколко типа жени: платени или с фалшиви снимки т.е. от преди да качат 30 кг или яко фотошоп, или такива, които не знаят какво искат т.е. искат г-н перфектен с дебел портфейл, красив и супер мега забавен, или такива, които търсят да си повишат самочувствието като подведат някой и после кажат "между другото аз не търся любов, а само си чатя, че ми е скучно".

Аз изобщо не съм перфектен, но като излеза на още 10-20 такива срещи и накрая ще ми се скъсат нервите и ще си кажа "ма...та му" и ще стана и аз от боклуците, които мислят жените за парче месо, с което да си свършат работата и после да го захвърлят.
Знам, че има свестни жени, но защо все става така, че свестните са все от тези, които имат здравословни проблеми особено свързани с наднорменото тегло?
Сигурен съм, че много ще ми сипят като прочетат какво съм написал. Ще ме извинявате, но в повечето случаи това са глупости, че било до ген. Имам приятел, който беше с доста наднормено тегло и като придоби волята, някак си магически това с гена се изпари и за 2 месеца свали 40 кг и стана с нормално тегло. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против пълните хора, просто щом се отнася до човека, с който искам да бъда, не приемам мързела, липсата на воля и грижа за здравословния живот, за оправдание. Обичате да ядете сладко по 5 пъти на ден и после Ви мързи да се раздвижите малко, добре, няма проблем, ваш си е живота, само не ме карайте да се чувствам виновен, че не харесвам мързел и липса на воля. Също така до някъде пречи това, че имам вкус за това какви жени харесвам външно. Имам в предвид примерно формата на лицето, на тялото и цялостното излъчване трябва да ми хареса, като по някаква причина хората си мислят, че нямам право на мнение и трябва да харесвам всичко. И понеже всички обичат да се заяждат да поясня малко: не търся перфектна, т.е. може да е с едно ухо, око, или без, може да има акне по цялото тяло, лице, може да плешива или да е цялата в белези или там каквото се сетите, въпросът е като я видя да ми хареса въпреки каквито и недостатъци да има или няма.

Дано никой не е стигнал чак до тук с мисълта да ми помогне със съвет, защото единственият начин да свършим нещо полезно, е да ми пише някоя жена, която бих харесал и да се намерим. На 28 съм, живея в София, надявам се да намеря добра и вярна жена.

#1 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
Научи се да се запознаваш системно с жени. И си избий от главата да имаш приятели. Повечето хора не стават за приятели. Имай познати, запознавай се с жени. И си готов. Ненормален си, но ако беше нормален - тогава щях да се притеснявам. Така че всичко е точно.
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
Човек, най-лошото е да се вманиячиш и да те обсеби мисълта , да имаш гадже , да искаш , но да не се получава.Това може да те побърка.Намери си нещо , което да те кефи супер яко и някакъв план , средно голям, към който да насочиш енергията си, за да осъществиш.Това, което търсиш е много малко вероятно да се получи.Веднъж в живота човек се влюбва и обича истински.Не на всеки е отредено да намери голямата любов по време на своя живот.Така че просто си свиркай.Има причина за това и аз мисля че я знам каква е.И колкото по-остаряваш , толкова по-малък шанса става това да се случи.Защо?Защото любовта, страстта е измама.Всеки се влюбва в неговия въображаем идеален човек , идеален по външност и същност. В действителност , той се влюбва в реалния човек, който наподобява, прилича най-много на този въображаем образ, който всеки таи и търси да немери по света.
Разочарованието идва , когато опознаеш напълно този реален човек , в който си се бил влюбол и разбереш , че той няма нищо общо с идеалния ти въображаем идеал.И тогава хората се разделят.
Целта на любовта и страстта е произвеждането на следващата материя, следващата килия за нечия душа, която да се мъчи на тази земя.Да си изкара присъдата тук.
А що се отнася до приятелите, това е също голяма заблуда.За мен приятелят не е този, с който си приказвате празни приказки и пиете кафе, и си изплаквате разочарованията от живота един на друг.Приятел е този, който рискува, за да ти помогне и това го прави доброволно по своя собствена воля.Няма приятели, всеки гледа себе си и да накараш някой да ги помогне с нещо значимо за теб, това става ако имаш някаква власт над него, държиш го с нещо и го принудиш.
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 години
Familiarity breeds contempt. Бъди мистерия за кучките, не им давай да те опознават, защото истината е, че всички хора си имат бъгове в душата. Крий си твоите и нека да те боготворят.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама