VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо Жените тук се подиграват с нас Мъжете

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца

Наскоро тук почнах разговор с две хубави секси жени едната сега не отговаря а другата се дърпа къде бъркам или сбърках.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Никъде не бъркаш, просто 99% от жените тук не знаят и те кво искат и защо са тук.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Всичките жени в този сайт не са добре аз знаеш ли от колко съм блокиран?Една ми искаше да пратя как маструбирам други пък искат снимка и като пратиш не ти обръщат внимание повече дори не те блокират е това нормално ли е ми кажете?
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
Всички жени са такива някой си правят регистрация за кеф други за платен секс че нямали пари да си платят студентския кредит а другите колкото да убият време
#4 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
Бях забелязала един пост пишеше. Защо Жените тук се подиграват с нас Мъжете,
Аз искам да попитам защо сравнявате всички жени в едно число
Задайте си въпрос че дадена жена може да е всичко или нищо.
Според дадената жена която е тук тя зависи какво си търси иска или очаква там е въпросът какво тя очаква от един мъж жена Това самата тя знае този отговор.
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
На жените щом им пишеш (обърнеш внимание )тук се мислят за недостъпни
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
Искам само да попитам, защо слагате всички жени в един заместител, всяка жена си има свой характер, свои нрав и всяка жена която е тук има някаква цел, дали забавление, дали чат дали просто да разпусне, това че има някои жени се подиграват с вас мъжете не означава че са всички такива, просто като пишете не слагайте всички жени. Моля да бъда извинена ако нещо съм сгрешила.
#7 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
Защо някои пиша някои, мъже се държат лигаво или вулгарно и първата им дума е за секс. Просто обърнете, внимание че не всички жени търсят тук точно това има и такива но не са всички, затова има различни мнения.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Здравейте, и аз си писах с няколко жени но нищо не се получи. След въпросът ми /Искаш ли да се видим/ те спираха всякаква кореспонденция с мен. Други пък, ме блокират още след първото ми изречение. Не знам къде бъркам. Дайте съвет какво да правя.
#9 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
Здравей, господин непознат мога да кажа че да не се отказваш, нищо не губиш а и явно тези жени не си струва, просто ки игнорирай рано или късно всеки си намира своя път не мисля че те вечно ще продължат така така че не губи надежда там някъде има жена която ще те цени и уважава само трябва да имаш малко търпение макар да ли ще е тук или на друго място. И пак казвам не всички жени който са тук за секс или за забавление има такива които искат да намерят сродната душа човек не да яхва бял кон или принц а човек който знае как да цени и уважава една жена така че мъже замеслете се че % и вие имате малко вина за това Благодаря и приятен чат. Никол
#10 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
Леко променена, една Българска поговорка звучи така: По писането посрещат и до ума не стигат!
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Това е фетиш....:) ,ако някой симисли, че ще се случи нещо тук е в грешка! Повечето които сме тук сме обвързани и всеки се пази....има много пикли, които проституират тук и такива,които си дебнат мъжете тук...:).И една голяма част зле изглеждащи жени не казвам грозни ама не бих си я качил...:)
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Четейки внимателно поста стигнах до заключението, че автора е очаквал след първите два реда т.нар. от него "секси жени" да дотичат при него, да паднат в краката му, сами да си свалят гащите и да го молят за секс. Абослютно погрешно и типично за "търсачите на секс". Преди да търсите вината на другите опитайте се да потърсите вината в себе си. Трудно е и изисква упоритост и ниво на интелект. За онези които слагат всички жени под един знаменател: "проститутки", :не знаят за какво са тук" и т.н. Ами задайте си въпроса: а аз какво търся в този сайт?!
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
@12:) :):) благодаря за проведената психо терапия в защита на сайта :))))) ами нали е секс запознанства бе ,а не сайт за работа:)))) ,не е и сайт за платена любов :))) за такива звъниш и си плащаш без да пишеш:))) @12 клиентита винаги има право "поправи се":) има и секси тук от жени от чичко Google свалени :))) аз търся красива,млада ,интелигентна ,да е богата ,умна,да прави хубави свирки в същото време да е девица,да готви, издържа и да ме слуша:)))))))
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Подиграват ти се щото им позволяваш и явно ти е малко щом се оплакваш
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Човешката глава е създаден от коса ,кожа, мозъчна кутия и мозък еееех само толкова ли....дай още нещо в защита на.....теб на сайта
#16 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
13-ката, брат, удари дупето в тавана!
Ти дали притежаваш поне някой от тия определения, които си нацвъкал там? Жената/момичето да е богато и тебе ще те държи заа..? Вярваш ли, че подобен тип жена/момиче би ти обърнало внимание?
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
16@Брат ,сестро незнам дали ще ме държи ....без агресия по пътя така стават катастрофи:))) аз кореспондирам сега колко ще ме държи:) аз съм си дал изисквания на теб какво те притеснява моето обективно мнение ....аз от п...ки не мога да да се оттървя :) кое те ядосва точно ще се опитам да ти помогна
#18 Автор: Жена
Публикуван: Преди 5 месеца
Защото още с първите писаници ни убеждавате, че не сте мъже.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Не бъдете наивни,в този сайт жени просто няма ! Ако някоя се пише жена,то зад профилът и стой Гей !
#21 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Непоносимо тъпи сте тук жени няма евалата 19# идваш ми малко като вируса covit 19 ама си прав нищо няма за ебане:) най-добре е да се преориентират да има и платени така ще е ясно за какво си чешем пръстите:
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама