VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Въпрос към ЖЕНИТЕ

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца

Защо не си правите труда да опознаете човека срещу вас който ви пише (Здравейте бих искал да се запознаем и да науча повече за вас ако имате желание да се запознаем).Толкова ли е трудно да му отговорите а просто го блокирате или не му отговаряте.Това за мен се нарича невъзпитаност.

#1 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
Много от мъжете,не обръщат внимание на профила, кой с каква цел е тук и най-вече възрастта. Съгласна съм че всеки заслужава отговор,когато даден човек си е направил труда да пише независимо от какъв пол е но, има хора който вече са срещнали някой тук и искат само с него да почиват и не отговарят. Така че мъже не се обиждайте. Всякакви хора и характери има тук.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Имаш право случвало ми се е ама те жените са 2 бр.,а мъже 30бр. :)едно момиче ми се оплакваше получавало по 100 съобщения на ден ами със сигурност е досадно а за вниманието и аз съм бил петел в кокошарник:) като са повече си избираш
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 месеца
Лошото е, че когато се регистрирам в който и да е сайт за запознанства жените са малко, а мъжете много. Една жена получава наистина много съобщения както #2 каза по 100 горе долу на ден и след това мъжете пишат само ехо и не ме ли харесваш, понякога и се обиждат, е да то хубаво да си пишеш с всички ама аз ако отговоря на всички ще трябва да им пиша само по едно здравей и чао и пак няма да успея с всички. Накрая всички се обиждат или пък ми лети съобщение след съобщение и аз се ядосвам и си изтривам профила.
#4 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
#3
Подкрепям мнението ти.
Изтрих два профила,заради ,кофти сърдити мъже, дето пишат"Ехо...."
Но по лошото е , че има и много гневни екземпляри ,техните съобщения са ,меко казано ,ужасни .
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Искам да споделя, че много мъже тук веднага след "Здравей" предлагат директна среща и то веднага и разбира се с цел секс. Явно нямат никаква представа от жената като същност. За тази цел си има съответните заведения и се заплаща. Тука трябва да е доста по-различно. А може би греша. Нека се регистрират в Тиндър -там е директно.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Е не всички..Но има и такива..Всичко е възможно..!
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама