VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Възбуда..

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 години

Здравейте. На 26 години девствен. Не съм правил секс защото , Искам да е със специално за мен момиче да е от любов. Но все мисля за секс , Възбуждам се често и ми се иска да правя виртиален секс дискретен чат но все ми е трудно да открия жена или момиче с което да споделяме виртуална фантазия . Знам че е глупаво и ще кажете просто прави секс . Просто си споделям.

#1 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Първо, не оженственестявай (феминизирай) мъжа с термина девствен.Девствена може да бъде само жената.Тя е единствения биологичен вид, който бива изменен след първия полов акт.Бива физически изменен.Анатомично, така да се каже, повреден.При мъжа няма и не настъпват никакви физически изменения по тялото след полов акт за разлика от жената.
Феминизмът приписва качества типични само за жената и ги пришива на мъжа и обратното.
Споко - статистиката говори, че 25 процента от мъжете се чифтосват със 75 процента от жените - така наречените ебачи или на английски - badboys, fuckboys.За останалите 75 процента мъже остават само 25 процента жени.3 към 1.За една жена се борят по 3 ма мъже.Така че не си единствен .Така е след сексуалната революция и разюздаността, която се пропагандираше и възпитаваше след 60 години и времето хипитата.Просто разврата не се хареса на мнозинството, само 25 процента спечелиха от него.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама