VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Как да отмъстя на мъжа ми за изневярата му?

Автор: Жена
Публикуван: Преди една година

Разбрах, че мъжа ми дълго време ми е изневерявал, многооо ме заболя .
Искам да видя, че съжалява и страда за мен.
Мога ли пак да му се доверя?
Дали ме обича,как да разбера? Има ли някой, който е преживял подобно нещо?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Гласуване на доверие вече не. Трудна работа. Ако те обича какво прави с друга. А за отмъщение няма смисъл. Или оставаш с него или си заминаваш това е.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Здравей! Искам да ти кажа, че щом си го хванала.. най-вероятно не е било само с една... :)
Най-вероятно все още държи на теб, но вече не те обича и търси адреналин/увлечение другаде:)
Не знам дали има смисъл да му отмъщаваш.. нищо няма да промени, освен че ще го нараниш. Но ако просто си тръгнеш ще го нараниш повече..
Толкова от мен ;)
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Да вземем да му турим едни рога че да може да си влезе вкъщи
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Тази работа най-вероятно вече е свършена. :) Закачила му е рогата.:))
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Не,не съм му изневерила никога под никаква форма, не съм повърхностен човек.
Не е никак лесно ...
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Съжалявам, че вашия съпруг ви е изневерил.Но една от причините може и да сте вие. Ако правите секс всеки ден, либидото му няма да е толкова силно. Например, жена ми ще усети, че съм ходил някъде по количеството сперма която хвърлям след акт. Възбудата също не е същата. Доказано е че няма жена която да била само с един мъж и обратното. Хванете си един любовник и ще получите удовлетворение. Само, че го правете много дискретно. На колко години сте. Има критични години в брака когато се изневерява най много. Не се отчайвайте живота е толкова хубав.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Сложи му едни рога, готов съм да ти съдействам :)
#8 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Много навити тука да помагат с рогата. Според мене един сериозен разговор на четири очи ще помогне повече от колкото и двамата да се превърнете в рогата говеда. Ако и това не помогне, чантичката и обратно при мама и тате. Позната направи така и нейния я молеше доста дълго да се върне.
#9 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Отмъщението е за слабите,а ти си силна жена,щом пишеш тук и си готова да четеш и мъжки коментари.

Спасявай себе си и наранената си душа.Прости на себе си и на него.Не се товари с грешките му.Знам ,че е трудно ,но знам и за какво става въпрос.
Дай си време и реши как да продължиш,но се съобрази само със себе си.
Успех!!
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
И аз съм бил в същата ситуация. Трудно е когато обичаш но се преживява. Можеш да му простиш но съмнението винаги ще го има. То че те човърка винаги и няма да ти дава мира. Трудно ще намериш покой. Е и в другите ако има такива ще се съмняваш. Но ако простиш дали той ще се спре или ще се надява на още прошки. Трудно решение. Но си е само твое. Бих искал но не мога да ти дам правилен съвет. Както предполагам и другите. Само мога да ти пожелая късмет по трънливия път
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Има една приказка-Човек каквото не намира вкъщи го намира навън. Та ако не е бил,удовлетворен ое семейния живот или нещо му е липсвало го е намерил навън. Но това в никакъв случай не го оправдава. Сигурно ти е казал или се е опитал да те убеди ,че изневярата е инцидентна и се случва за първи и единствен път. Човешко е да се прощава ,японците са казали: Добрият човек дава винаги втори шанс,но само глупакът трети и така нататък. Дай му втори шанс,но сгафи ли още веднъж биеш му дузпата и това е. И ти ще си намериш някой и той друга. Хората постоянно се разделят и събират. Но когато имате деца е малко по-сложно. В край на сметка ти решаваш.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Бъди му добра робиня прави 3 КИ с него и всичко ще е наред за теб той трябва да е цар бог и господар и да се радваш че си неговата собственост, вършее ли значе че ще научи нещо ново за какво ти е чехлио трябва да истински мъж бройкаджия а не мухлио
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Веднъж изневери ли тои пак ще повтори.
Влече го друга жена което тя има а ти не му даваш.
Да му отмъстиш лесно е намери друг мъж прати му снимки че си щастлива и обичана и до там.
Зависи ако му пука изобщо за теб
#14 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Отмъщението е по-болезнено за самия отмъщаващ понякога. В случая за теб. На мен се опита една директно на показ да ми отмъсти с квартален милиционер(буквално), но сега само косата и пада на кичури и мучи като безпризорна в полето. Туй и остана като не и обърнах внимание.
Сексът е най-нависоко в иерархията на любовта, не е най-долу, както твърди Фройд. М/у мъж и жена с хубава физика, се ражда прекрасна химия.....
#15 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Сигурен ли си, че си чел, не си го разбрал е ясно, Фройд?
#16 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Здравей аз също бях като теб във същата позиция приятелят ми е на 22 не живеем заедно все още защото мисля че е твърде рано...
Един ден го хванах да се целува с една моя приятелка а какво ли още не знам а и не искам да знам но все пак му простих намерих начин и забравих стореното от него една любов ако е истинска никога няма да изгасне когато има грешка има и прошка така че не се тревожи седнете и поговорете като големи хора ако му покажеш колко много го обичаш и държиш на него ще е по добре от колкото да търсиш съвети за отмащение и колкото до секса не това е причината за една изневяра надявам се поне малко да съм ти помогнала с съвета ми!
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
#8 тия разговори на 4 очи не стават при мен-вземе ли си чантичката и да иде у мама и тати,банкета е готов,а нейните мама и тати ще се молят да я прибера-такъв съм-където плюя,не лижа
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Почвай да се чукаш с всеки.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Само да отбвлежа, че въпросът е не ДАЛИ, а КАК да бъде отмъстено.
#20 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Не го приемай толкова трагично!
Яде в къщи любимата си манджа, излиза , хапва бобец и пак в къщи на масата...Голямо чудо, ей!
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама