VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

към дамите

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години

Mили дами, защо се страхувате да бъдете открити пред нас, при положение,че и двата пола сме еднакво извратени? :D нали това е идеята на тия сайтове :) а ми направи впечатление в повечето ви профили сте написали, че нищо не търсите и не толерирате неприлични предложения... или пък че ви оглеждаме... :D еми... прлестни създания сте, обаче като ми се появите с мега късите панталонки ( да ви щипна по бузито хахах ) и с късо потниче въпроса ми е как, мили дами, да ви гледам в очите като си говорим? :D Що пък да не гледам, след като сами си показвате красотийките... :D защо трябва да се чувствам "мръсник" във вашите очи? :D

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Появата по къси панталонки, потничета, бански си е чиста провокация и в същото време не искали "неприлични предложения"-ама, че работа?! Баш си го търсят, ама се правят на морално извисени, но "нагона" не прощава на никой...Хитри са жените, като "бременни хлебарки" - дърпат се и накрая пристанат и после отърване няма....
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
В дългосрочен план разголеността играе отрицателна роля.Отначало предизвиква възбуда и желание у мъжа, но когато тя е повсеместна и всецяло разпространена вече желанието изчезва.Дори престава да предизвиква възбуда у мъжа.
При масаите - племе в Африка, жените ходят или са ходили голи.Но това не е възбуждало мъжете, точно защото са били непрекъснато голи.Това , което е възбуждало мъжете и е довеждало до желание за полов акт е било татуировка на врата, която жените са криели с дългите си коси.
Това е и една от причините мюсулманите да забулват жените.От една страна, за да поддържат и лесно разпалват желанието у мъжа, от друга - да не се развращават и ненужно да предизвикват изначално масата мъже и оттам и жените.Това е добре и за жените, защото те не се конкурират толкова по между си - коя има по-хубав външен вид, гърди крака и т.н. и се прикриват, не изпъкват техните недостатъци толкова.Съответно това спомага много по-лесно всяка жена да стане нечия съпруга и оттам да се възпроизведе рода и населението да има висок прираст.Конкуренцията е само ненужно разхищение на енергия.В природата всеки биологичен вид прави всичко възможно да избегне конкуренцията и да намери ниша, където тя да липсва или да бъде възможно най-малка.
Другата причина е свързана с религиозна забрана произлизаща от времето, когато митични създания са бродили по земята , а хората са криели жените, за да ги предпазят да не бъдат изнасилени и заплодени от тези същества.Основно като са криели косите им.Забрадки за жените има също и в християнството.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама