VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Мъжете ме мислят за странна и скучна

Автор: Жена
Публикуван: Преди 21 дни

Не разбирам защо според някои мъже съм била странна, скучна и т. н само, защото не съм пращала голи снимки с повечето дори немога да водя нормален разговор няма здравей от главата за краката наистина незнам какво да мисля вече.....

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 20 дни
Не си нито странна, нито скучна, просто тези, които имат такива желания към теб, трябва да бъдат блокирани :)
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 20 дни
"Всяко тяло запазва състоянието си на покой или на равномерно и праволинейно движение дотогава, докато външна сила не го изведе от това състояние." - Нютон
Т.е. дори да си скучна по една или друга причина, щом "външната сила" т.е. човекът, който иска да има нещо общо с теб, не може да те изведе от това състояние - скука, то единственият извод е, че той самият е в същото състояние и няма силата необходима да изведе и двама Ви от скуката т.е. няма желание или не може да направи нищо.
Игнорирай неправилните хора просто и когато дойде правилният, ще разбереш.
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 20 дни
Едва ли тук ще намеря правилният човек в днешно време рядко се срещат сериозни хора силно се надявам да си прав благодаря ти!!! :)
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 дни
Няма тук и там - всяко място е добро, ако донесе резултат. Тук има потенциал, другаде също. И онлайн, и офлайн са еднакво валидни локации за запознанства. Даже тук е по-лесно, защото за кратко време можеш да изпратиш съобщения но повече хора отколкото можеш да заговориш офлайн ;)
Просто упорствай и както е казал един неизвестен но умен мъж: "Игнорирай неправилните хора просто" :D
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 дни
Благодаря ти :)
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 дни
цитирам: "Едва ли тук ще намеря правилният човек в днешно време рядко се срещат сериозни хора..."

Защо въобще някой влиза в този сайт с такова негативно пред-убеждение... така като гледам вече двама "сериозни"(според мен) мъже са отговорили преди мен. Броя и себе си за такъв... въпрос към теб, Жено: писала ли си ТАЗИ СЕДМИЦА поне с трима(или айде двама, да не се слагам в кюпа, че не е възпитано :P ) СЕРИОЗНИ мъже в този сайт? Ако не си, а ти сигурно, значи си пропуснала и трима ни(и двамата горни)... ако това е така, значи си губиш времето в този сайт... със същия ефект можеш и въобще да не го ползваш, щото така или иначе не го ползваш.

Ако обаче си нацелила поне ЕДИН СЕРИОЗЕН, и ако той не е бил правилният - Браво! Много добре! Не си губиш времето! Продължавай, може би след 6-ят или 30ят или 133-ят сериозен ще е правилният сериозен за теб!

УСПЕХ
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама