VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Мъжете ме мислят за странна и скучна

Автор: Жена
Публикуван: Преди една година

Не разбирам защо според някои мъже съм била странна, скучна и т. н само, защото не съм пращала голи снимки с повечето дори немога да водя нормален разговор няма здравей от главата за краката наистина незнам какво да мисля вече.....

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Не си нито странна, нито скучна, просто тези, които имат такива желания към теб, трябва да бъдат блокирани :)
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
"Всяко тяло запазва състоянието си на покой или на равномерно и праволинейно движение дотогава, докато външна сила не го изведе от това състояние." - Нютон
Т.е. дори да си скучна по една или друга причина, щом "външната сила" т.е. човекът, който иска да има нещо общо с теб, не може да те изведе от това състояние - скука, то единственият извод е, че той самият е в същото състояние и няма силата необходима да изведе и двама Ви от скуката т.е. няма желание или не може да направи нищо.
Игнорирай неправилните хора просто и когато дойде правилният, ще разбереш.
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Едва ли тук ще намеря правилният човек в днешно време рядко се срещат сериозни хора силно се надявам да си прав благодаря ти!!! :)
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Няма тук и там - всяко място е добро, ако донесе резултат. Тук има потенциал, другаде също. И онлайн, и офлайн са еднакво валидни локации за запознанства. Даже тук е по-лесно, защото за кратко време можеш да изпратиш съобщения но повече хора отколкото можеш да заговориш офлайн ;)
Просто упорствай и както е казал един неизвестен но умен мъж: "Игнорирай неправилните хора просто" :D
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Благодаря ти :)
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
цитирам: "Едва ли тук ще намеря правилният човек в днешно време рядко се срещат сериозни хора..."

Защо въобще някой влиза в този сайт с такова негативно пред-убеждение... така като гледам вече двама "сериозни"(според мен) мъже са отговорили преди мен. Броя и себе си за такъв... въпрос към теб, Жено: писала ли си ТАЗИ СЕДМИЦА поне с трима(или айде двама, да не се слагам в кюпа, че не е възпитано :P ) СЕРИОЗНИ мъже в този сайт? Ако не си, а ти сигурно, значи си пропуснала и трима ни(и двамата горни)... ако това е така, значи си губиш времето в този сайт... със същия ефект можеш и въобще да не го ползваш, щото така или иначе не го ползваш.

Ако обаче си нацелила поне ЕДИН СЕРИОЗЕН, и ако той не е бил правилният - Браво! Много добре! Не си губиш времето! Продължавай, може би след 6-ят или 30ят или 133-ят сериозен ще е правилният сериозен за теб!

УСПЕХ
#7 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Ти като не искаш да се сношаваш защо въобще търсиш мъже?Обясни защо!Кое е това нещо, което можеш да правиш с мъж, а не можеш да правиш с твоите прителки жени освен ако не си бисексуална?Правилно те определят, щото губиш времето на хората.Ако си мишлиш, че ще намериш любовта на живота си в сайтовете за запознанства , честно ти казвам, си луда или инфантилна.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Нещо е пропуснато.На колко години сте? За да знаем какво да ви кажем. Може да сте на 15 или на 29....
#9 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Изобщо да не ти пука. Сайтовете с пълни с тах, знам че е отвратително, но явно те не го осъзнават. По ми е интетесно като са такива ебаче, що не дойде да му разкажа играта и да му затворя устата. Само на приказки са силни и избиват комплекси. Блокирай и не си разваляй настроените с подобни елементи. Уважавай себе си не тях. Не го заслужават. Лек ден и успешна седмица
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Аз като пращам " здравей" че съм я цъфнал и вързал, даже в повечето случай директно ме блокират :D
#11 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 8 месеца
Затова няма смисъл от здравей, вече.Направо им пращай снимка на член.Може и да не е твоя.Намери от някой порно филм , screenshot и crop.Така или иначе ще те блокнат.Поне ще им го върнеш като ги отвратиш.Така няма да е единствено в теб острието и обидата останала заради блокажа.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 месеца
Лично Аз, търся странна и скучна, без да ми праща снимки, целящи интимност.
Искам хубав разговор, без значение е темата. Искам да видя, до колко е странна и умна една жена. Не съм намерил все още такава!
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Не мисля,че си странна не е нужно да се доказваш на когото и да било за да се харесаш на някого за да си задоволи животинския нагон мисля ,че си свестно момиче и бъди такава това мога да те посъветвам.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама