VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Жените не заслужават уважение

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца

Някой да ми каже дали жените заслужавате уважение след като се правите на недостъпни искате някой да ви гледа като принцеси.Няма как да стане когато търсиш само пари и не даваш нищо.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Приятелю, напълно си прав,за съжаление днешните жени ги интересуват единствено и само парите.Деца и чувства са на последно място вече.За тях е абсолютно важно да си имат чичко паричко до себе си,а за чувства няма време, парите са най важното нещо!!!
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Разочарованието е лош съветник.
Не слагайте всички жени под един знаменател.
Съгласна съм ,че има златотърсачки,дето дори не знаят какво искат,но при мъжете също има кофти създания.
Обвързаните-искат секс, качествен секс-това правиш ли,онова правиш ли,та дори и в колата да го направим щото да не бутаме семейния бюджет.После доволен при жена си ,а аз сама в къщи.Ок готин секс -тогава ще отидем на хубав хотел , Има мъже,които правят така ,шапка им свалям -знаят какво искат и знаят как да го постигнат.
Необвързаните мъже са разочаровани ,от бившите си съпруги и приятелки,търсят утешителка и смесват стария горчив опит с новото преживяване.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
До дамата по горе, защо си търсите обвързани мъже,а не свободни.Явно го има още проблемът с жените които завиждат на чуждото щастие,и да прецакат някоя своя приятелка която има свестен мъж си им е идея фикс!!!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Истината е, че някои жени заслужават уважение, а други не. Същото е и при мъжете. Това е твърде субективно.
Възприятието на всеки мъж към жената е различно /субективно/, съответно и на жената към мъжа. И ако тези възприятия се разминават твърде много, не може да очаквате взаимност.
Може би просто не сте срещнали жената, която отговаря на вашите представи за ЖЕНА.
Аз лично съм я срещал много рядко.
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
До #4
Изискано, стилно и точно изказване.
Много сте прав,това е реалността. Всички сме с различни възприятия за живота.

До #3
Пишете много ядосано и обидено, господине.
Това замъглява преценката Ви.

А относно приятелствата- всеки човек сам решава, за себе си кое си струва повече.Аз лично бих избрала приятелството ,то е дар и се гради трудно.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Може и да се съглася донякъде с коментара на дамата#5,но винаги има едно но.За съжаление каквото и да пишете 90% ,от вас жените ги интересува единствено и само парите, няма чувства , няма любов, само ПАРИ!!!!
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Относно Автора ,евала за темата! Относно уважението там пол няма, трябва да си го заслужиш ( лично мнение).
За автор #5.
Със сигурност си жена но това е без значение. Съгласен съм с Теб, но не и за коментара за #3. Всеки си има характер.
Автор #2.
Мадам съгласен съм с вас, и двата пола си имат много минуси и тая вечна война с вечното обвиняване няма край.... Освееен, ако не се стигне до компромисни съгласия за да не сме на това състояние!
Личния ми коментар е няма да спре да има различни мъже и жени с различни желания, просто в повечето случай не се напасват и се започват голямите лъжи.... И да няма как да станат нещата и за двата пола.
Живи и здрави да сте. :)
#8 Автор: Жена
Публикуван: Преди 19 дни
Сигурно ще изненадам мъжете писали по-горе, но от личния си опит мога да кажа обратното за мъжете :) Да не говорим, че жената ако изкарва повече пари от Вас се депресирате.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 19 дни
Към #8 , Изказването ти е объркващо. Какво значи "Обратното за мъжете"??? Останалото е твърде шаблонно...
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 19 дни
#8 знаеш ли че една мадама се опита да ме "купи" имала достатъчно пари да живея с нея...и знаеш ли какво се случи-реши че НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ С мен защото отказах...
#2-винаги съм бил на хотел защото мисля че една жена трябва да се чувства удобно,имало е случаи и в колата,не че не може в хотел а така сме искали
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 18 дни
#10 Много точно
#12 Автор: Жена
Публикуван: Преди 17 дни
Към #9 Има и мъже, които се интересуват само от пари ... А другите пък се сдухват жената като има повече от тях.

До # Много жалко, че някой се е опитал да ви купи с пари, но аз не говорех за това изобщо.
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 17 дни
Приказките за любов,себеотдаване ,компромиси и т.н. са приказки за наивници. В това време жените-момичета гледат: Какви пари имаш,колко изкарваш,каква кола караш и къде можеш да ги заведеш на почивка. Единственото което дават в замяна е онова между краката. Казвал съм го това на момиче ,което съм харесвал и отговора е бил: Е малко ли е !!? . При което и зададох въпроса какво различава една жена от една проститутка? Смислен отговор не чух. Обвинения,че не съм копувал достатъчно подаръци,че не съм извеждал на ресторанти и че имал адски много минуси получих времето беше при първия лок-Даун -почти всичко затворено . При което си казах: 1000 пъти по-добре на проститутка,отколкото да търпя вечни тиради- това защо,онова иначе било,трябва това да направиш,купи ми това. Затова в сайтовете за запознаства ще има все повече : 28 годишна любяща самотна майка,с две прекрасни дечица търси любовта на живота си. Тоест прелъстена и изоставена- жертва на собствената си глупост. В повечето случай жените представящи се за онеправданата страна и за жертви,са инициаторките на разрива в отношенията. После го играят душици.
#14 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 16 дни
Всичко е взаимен интерес, даване и вземане. Зависи кой какво търси. Неудачниците без пари и успехи обвиняват жените, че търсели пари, жени обвиняват мъже, че не ги водели на хотел. Стига сте обвинявали, всеки има право да търси това, което иска. Като не отговаряте на изискванията на някого или той/тя не отговарят на вашите изисквания, просто търсете другаде, докато намерите това, което искате. Стойностните хора никога не остават сами, сами остават неудачниците с големи претенции.
#15 Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 дни
Аз съм на 19, не търся пари, почивки и т.н. Имам връзка която не се гради на интереси. Познавам доста момичета по малки от мен дори които търсят парите. Не спираите да търсите, защото които търси намира.
#16 Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 дни
Който търси намира,който не търси го намират... :)))))))))))
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама