VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Грях ли е...?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 месеца

Семейна съм от близо 4 години имаме с мъжа ми 2 малки деца момиче на 2г. и 4 месеца и момче на 4 месеца..обичам мъжа си и децата ни, но напоследък често се случва, когато е нощни смени и децата спят, а аз съм будна и ми е палаво често бленувам за тайни срещи с други мъже и да почувствам дълбоко вътре в мен чужд кур.. да ме чука грубо и диво като долна курва без кондом без задръжки и накрая да свърши вътре в мен и не ми пука дори ако стане фал и забременея..!!! какво става с мен??!?..

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Защо да е грях това са хубави работи стига да не те хванат
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 4 месеца
Нормално е да имаме сексуални фантазии. То иначе как ще се разможаваме? Единствения грях е лъскането на шундата/маймунката....
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 4 месеца
Напротив!Грах е правененето на деца в тая пумийна яма.И оня, който е направил всичко това е знаел, че никой с разум не би се размножил тук.Затова е направил мощен стимул - оргазма.По света има 153 милиона изоставени деца.Над 96 процента от от заченатите деца не са желани и са следствие от този стимул, оргазма и удовоствието.Те са негов отпадъчен продукт.
Но не очаквайте като попитате родителите си да си признаят:
- Ами да , ние просто се наебахме с баща ти.Не сме те искали - естествено, че ще кажат:
- Да желаехме дете....
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Интересна фантазия. Определено ще е възбуждащо за някой мъж, който няма необходимите знания и умения да привлече жена около себе си. Ще е неговият идеален шанс да има най-после дете. Макар че, ако мъжът е бил идиот през целия си живот, няма да успее да привлече вниманието дори и на такава жена. Просто защото той си е идиот и нищо повече.
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 месеца
Това е писано от мъж, който не познава женската психика и определено много му се ще, не е ясно какво обаче.Знаеш ли кое те издаде?
"дълбоко вътре в мен чужд кур" .- Жената няма свой кур, само мъжа.
xD
#6 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 4 месеца
Ти не си добре! Просто жените станаха емнципирани! На 20 г чакат принца на белия кон и замъци а като се спихне на 30 вика че иска просто да е мъж и ако има котка е добре.....щото е самотна и е станала нервна и всички я отбягват щото е ,,луда,, имам такива примери в обкръжението ми. Ама как ми пускат особено разведените,ама не ги желая защото са ми противни и ги отблъсквам щото са се хванали с лешпер понеже видиш ли,че е купил БМВ за 9 000 лв събрани от бързи кредити и изи кредит...и гледа лошо на светофарите и за жените е вече ,,успешен,,абе сбъркана работа. Ако момчето е нормално но има някакъв недъг(ТЕЛК)но не му пречи или не се вижда от хората си работи и е успешен и си живее нормално живота но това тук в БГ е направо извратена работа и много момчета стоят необвързани заради луди момичета които не са наред в главата.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Намери си човека и го спукай от чукане. Иначе спермата ще ти се качи в главата и съвсем ще изкрейзиш. Смело напред!
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
И в тоя сайт има психари... поредния тъпак
една майка не би писала така,но би си мислила това случвало ми се е лично но тя както си и мислише така си и тръгна
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Не е грях.Хора сме, защото освен другите отлики от животните, имаме и фантазии.Няма нищо лошо и срамно да се погалиш..пък нещо друго да ползваш....Дори, ако има с кого, за час-два да излезеш и реализираш фантазията си.След това освежаване, вЕрвай ми, живота е много по-хубав.
п.с.Само не се освежавай твърде често, за да не инкасираш някой юмрук в личицето.
Добавете своето мнение
Обнови
 
Вход в системата

Реклама