VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Превърнах се в курва

Автор: Жена
Публикуван: Преди 17 дни

Здравейте, искам да споделя моя проблем и се надявам да получа съвети как да го разреша.
Аз съм на 19 години и родом съм от едно малко българско село, но доюдох в софия за да уча в университет. Всимко беше нормално докато заради корона вируса не настъпиха финансови затруднения и нямах пари да си плащам дори едностайната квартира. Един ден срищнах мъж който е доста по голям от мен и започнахме да излизаме, но той е омъжен и ме предупреди че е само за секс. Започна да ми дава пари защото виждаше че изнемогвам и тогава ми предложи да ми плаща всеки път определена сума, като ми даваше 20 лева само за свирка когато съм в цикъл и 60 лева за секс, и се виждахме около 4 пъти в седмицата когато той поиска. Оправях се някакси но тогава се появи още един мъж който много ме хареса и аз се зарадвах на възможността да изкарам още малко пари. Той е по заможен от първия и освен парите ме водеше и в доста скъпи хотели и ресторанти които аз никога не съм посещавала. Двамата не знаеха един за друг и се стараех да не разбират за да не ги изгубя. Парите вече ми стигаха и бях решила когато по спестя да остана само с един от двамата. Лятото обаче се запознах с още един мъж и всичко стана от само себе си, казах му за това че ми трябват пари и ако иска да прави секс с мен трябва да си плати. Той прие и така и той започна да ми звъни когато поиска. В момента едва успявам да се виждам и с тримата, те не се отказват, а аз вече не издържам. Имало е дни в които са ме чукали и тримата, но рядко, обикновенно по двама в един ден, защото не мога да откажа когато ми звъннат. Първия започня да подозира че има друг защото от толкова чукане вече си личи и дупето и вагината ми станаха доста по широки и той ме попита има ли и друг но аз отрекох разбира се. Не знам какво да правя защато свикнах на сумата която се събира от тримата и не искам да губя парите, но и знам че не е редно тлда продължавам така. Моля дайте ми съвет.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 17 дни
Остава ти да се снимаш в порно филм,гарантирано голяма сума и известност...там вече няма нужда да се криеш с единия
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Давам съвет: Намали си разходите.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Сама си си виновна жените само пари искате за парцалки и дрънкулки
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Момиче ти си самороден талант. Това е честно. Много са малко жените ,който могат да въртят трима . Не знам как си с английския ,но ти си за шоубизеса ,по-точно филмите за възрастни. Потърси контакти в интернет изпрати едно писмо на Пиер Уудман или Роко Сифреди.Казвам го това съвсем,честно. Всеки човек е добър в дадена област,повечето хора така и не откриват в какво точно,но ето че съдбата ти се е усмихнала. Ти не си курва,ти си самороден талант за порноиндустрията,и благодарение на това можеш да водиш доста добър живот като цяло.С оглед на възрастта ти ти имаш още 30 години в бранша,за това време можеш да спечелиш хиляди пъти над това за което сега го правиш,и стотици пъти над това което ще взимаш като завършиш следването си. Мисли,младостта е преходна,не си похабявай таланта напразно.
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 16 дни
Мила давам ти съвет като жена която винаги е била с най богатите мъже не само в българия а и в света!
Използвай красотата и сексапила си докато ги имаш по най добрия начин! Млада си и сега е момента да вземеш каквото можеш от мъжете. Приятелския ми съвет е да вържеш някой с дете когато му дойде времето , защото още си млада. И не обръщай внимание на горните коментари от комплексирани и бедни мъже!
Дерзай!
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Секса и любовта са щастие и дар божии които се затварят в една сериозна връзка. И не може да се използва за печелене на пари. Пари може да се изкарат по много други начини, но когато дойде време да потърсиш истинското щастие и любов за себе си, ти ще бъдеш толкова изхабена че изкарани те пари няма да ти стигнат да купиш и малка част от това което желаеш.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
#5 след като си била при известните и богатите в света,какво правиш при нас простосмъртните? Случайно някой от богатите да не ти е показал къде ти е мястото? Бедни комплексирани...това са думи на жена "летяла високо" и паднала от там...за това ли мразиш мъжете
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 15 дни
Здравей, познавах един мой приятел който се влюби ожени за проститутка, имат две деца.Нейната история е много подобна на твоята но, нея са я карали и да върши неща насила.Не знам ,до къде мислиш,че ще стигнеш с това,но се замисли дали наистина това е животът който искаш наистина, защото сега си млада красива ,но след няколко години накъде!!!??По добре намери мъж който наистина ще те обича единствено и само заради теб самата!!!
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 15 дни
Пълна измишльотина! Студентка, а не знае да пише! Един куп правописни грешки! Това изобщо не е вярно! Ходи на лекар да се прегледаш за фантазия!
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Абе я по добре им кажи да си направят по един тест че кои знае какво са си прехвърлили един на друг. То и ти не е зле да си направиш че ... знае ли се.
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Еми те вече всички жени се ебат за пари не си първата и послената
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Не си се превърнала, такава си била. Само дето вече взимаш пари, а това се нарича проститутка!
#13 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 дни
Ама какво значи проститутка и курва,бе?! Безплатно ли да ги дондурка тези клоуни,които са женени на всичкото отгоре! Като искат да ебат младо - ще си плащат,ако не,да си стоят при жените! Мършите в случая са те,а не момичето,което има нужда от пари,а те се възползват! И като сте много морални мъжете в коментарите, помагайте безвъзмездно на такива момичета?! И повечето от вас да питат жените си на 19 с колко мъже са били....
До Авторката,пожелавам успех и късмет!
#14 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 дни
Ами като и трябват пари да си намери работа. Щом прави любов за пари си има наименование и то е проститутка. Точка по въпроса. Една връзка добре, втора добре , но да върти трима , че вече може да са и повече не е ОК. И аз познавам момичета които са учили в университет, не са имали достатъчно пари и се е налагало да пътуват често от София до Ботевград и обратно за изпитите, но са работили през това време за да могат да учат и да помагат в къщи. Не са лапали за пари. Всичко е въпрос на избор.
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 дни
Значи взимаш си бохчата и се връщаш на село. Оправяш си правописа и почваш да пишеш евтини еротични разкази. Не че те бива много ама идиоти дето ще ги четат бол. За вагината и дупето не се бой - от теб зависи дали още ще се разширят!
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 дни
#13 ти като си млада що се натискаш да те ебът "дърти"-за пари нали? Що не се ебеш с наборите си дето преди да го вкарат и са свършили или щото нямат парички и не са ти интересни...Наполеон е казал "ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ НО НЕ И МАЙКА МИ,НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ И ТЯ Е ЖЕНА..." А ти до 17 годишна колко наборчета си изчукала или все батковци са ти в главата.курвите се ебът за кеф,проститутките за пари
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 дни
#13 момичето като иска пари да иде да РАБОТИ за да има или това е ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА ГИ ИЗКАРА,и защо мислиш че някой трябва да и помага докато тя се шляе ??? Много ги разбираш тия неща май и после що те подмятат мъжете...накрая ще стигнеш да висиш по гарата за някой закъсал мангал защото друг няма да те иска.дано се спреш навреме докато не е късно за теб
#18 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 дни
#16 мен кой ме ебе и кой не ме ебе не бери грижа, естествено че като сте дърти и не ви стават пишките ще плащате :) аз до 17 годишна вече съм се била ориентирала, жалко за момичето, ако се повлияе от кометарите на такива имбецили.
#19 Автор: Жена
Публикуван: Преди един ден
Не е правилно така да си изкараш парите. Защото след време много ще съжаляваш. По добре с честен труд и вдигната глава. Тогава никой не може да каже нищо. Пътя е един и същ понякога труден понякога лесен, но как ще направиш ти е твоя работа.
#20 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един ден
18, наистина е жалко, за момичето...На 19 години е, ануса и вулвата и зеят като арнаутски порти (това го каза тя)! Сигурно, за да стигне до там, е пробвала многократно с тримата едновременно...
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама