VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Скука за запознанства

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни

Тук в сайта е пълна скука ако напишеш на някоя жена че искате да се запознаете тя или не отговаря, блокира и ли се прави на важна за да и се пише докато не ви отговори.Явно не си търсят сериозна връзка а просто внимание и забава на наи гръб.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
Ех, да беше само тука така. Ако си правил регистрация и в други сайтове за запознанства щеше да разбереш че жените в днешно време не си правят регистрация за да открият някого, а за да си гъделичкат егото и да видят колко харесвания ще съберат. Е може една на сто да се излъже и да потърси сродна душа но при съотношението мъже/жени е по вероятно да удариш шест от тотото. Успех.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
Не само да си чешат егото, има много странни профили на жени, които предлагат кореспонденция на вайбър, или мейл това ме кара да си мисля, че са тук за измамни схеми!
Тук има прекрасни възможности за кореспонденция и снимки на лични, ако са лоялни и безкористни няма да предлагат друг вид комуникация-затова внимавайте!
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
Ооо да особенно трябва да се внимава за тези който пишат че са на 18 а реално може и да са 14/16 годишни
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
За измамниците схемата е друга. Те те търсят и ти предлагат чат по други места, а не траят като гладен г#з. В елмаз-а е фрашкано с такива профили, че и не само там. Но тук не съм получавал абсолютно никаква кореспонденция дори от мошеници. Май сайта е доста западнал или хората тук са прекалено срамежливи, но да не забравяме каде живеем. В булгаристан егото е на първо място.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
Кажете някой читав сайт за запознанства без елмаз и запозналник
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама