VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Няма такъв филм

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца

Жена ми почина преди седем години. От далечината на тези години мога да кажа само едно за тъй наречената семейна идилия. Това е една химера. Най-ярко като сексуално преживяване имах първите няколко месеца от нашия съвместен живот продължил 40 години. След това всичко стана компромис. Сексът го нямаше никакъв като качество или постоянно имаше оправдания. И както става при такива случаи се хванах с една колежка. После стана класика. Но тъй като жена ми беше партиен активист, съответно и докладват за моите подвизи. Но вместо да вдигне скандал тя самата си хвана човек, а големият хаос настъпи когато ги хванах на калъп в нашата спалня. Голямата ми грешка беше, че послушах мама, която ме убеди да не се развеждам за доброто на децата.
Но от този момент 1985 година до смъртта на жена ми през 2012 година спяхме отделно и общувахме като служебни лица. На повечето от Вас това ще се стори като измислица, но такива бяха фактите. Затова като вземе някой да ми говори за семейно щастие и семейна идилия, аз му разказвам за моята идилия за да спре със мечтите.
Затова повтарям няма такъв филм семейна идилия, има мирно съвместно съществуване и безкрайни номпромиси. А направиш ли веднъж компромис взаимното доверие отива на кино и започва сивото ежедневие.
Това е.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Имам такъв въпрос към теб.Сега като си преживял всичко и погледнеш назад,ако ти дадат възможност да повториш всичко преживяно с твоята жена, абсолютно всичко от началото до края, би ли се съгласил да го изживееш на ново?Например, ти дадат възможност да се върнеш назад във времето, но вече знаейки как всичко ще се развие и приключи съответно, би ли се съгласил да го изживееш отново?
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Абсолютно вярно!
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Отговарям на първото мнение, по скоро въпрос. Това не са междузведни войни, а живот. И след като си изгърмял на изпита за нормален живот, просто продължаваш напред. Поправителен изпит за живота няма. Освен това аз не съм привърженик на теорията на вероятностите, а на реалния живот, пък бил той добър или лош. Какъвто и да е това е реалността. Благодаря Ви, че моето експозе Ви е направило впечатление.
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Това не е отговор на въпроса, а заобикаляне и неотговаряне на него.Питаше се дали би повторил - отговорът може да бъде само да или не.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
На #4 Аз съм на такава възраст, че фантазиите нямат тежест. Пак повтарям животът не е фантазия. Иначе Вие спокойно можете да си фантазирате. Изглежда сте любител на Хари Потър.
Добавете своето мнение
Обнови
 
Вход в системата

Реклама