VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Животът на една курва (Част 1)

Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 години

Винаги съм била курва. Знаех го още от тийнейджърка, когато бях мокра постоянно, винаги в присъствието на момчета. Обичах да виждам как 60-годишния ни развратен съсед ме гледа гола на прозореца,сека разкрачени крака и жадни очи. Обичам да задоволявам мъжете, да съм дупка за ебане в техните очи и когато ме види всеки да си казва,че ставам само за чукане. Старая се и винаги да изглеждам като курва-червено червило,червен лак, ярко бельо,подаващо се над дрехите, къси рокли и високи токчета. В работата всички знаят,че съм курва. Почти няма колега, който да не ме е чукал. Чукали са ме дори непознати на улицата. Не мога да се сдържам, излизам вечер без бельо,павдигам леко роклята и сядам предизвикателно. Минава мъж и аз го гледам, той ме чука бясно на пейката в парка, наплюва ме ката боклук и си тръгва, а аз ,леко накуцваща от здравото чукане, със стичаща се сперма и размазан грим се прибирам у дома.

#1 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Някоя друга глупост, фантазия на някой мъж, породена от многото порно?Реалността е много различна, много.Статистиката говори и фактите са, че сегашното поколение се съвокуплява и има като цяло по-малко полови партньори от когато и да е било, дори и от преди сексуалната революция и втората вълна на феминизма.Хората са очуждени един от друг и са сами.Първо, жените никога не се възбуждат от мъжкото тяло.Ако беше така, щеше да е неприлично и смущаващо за жените мъжете да ходят голи до кръста.
Второ - това е физиологическо зададено и не може да бъде изменено, както не може мъжът да предизвика волело ерекция.Тя е безволеви , безусловен рефлекс.За да измениш физиологията, трябва да измениш генетично човека.Но тогава, той вече няма да бъде човек.
Около 30% от жените никога не са изпитвали оргазъм при полов акт, а 15% от жените не знаят и никога не са изпитвали оргазъм изобщо.Много от жените нямат никакво влечение към секса и са дори отвратени дори от мисълта за него.Не харесват половите си органи, чувстват се неудобно и ред други причини.Като цяло има епидемия от ниско или никакво либидо сред жените от развитите страни.
#2 Автор: Жена
Преди 4 години
Кой болен мозък го написа това..... Първо..... Абе просто не ми се коментира...... Напоследък мъжете сте станали толкова скучни, предсказуеми и арогантни че не можете да започмете дори нормален разговор.. Иска да си разменим снимки а ми изпраща снимка на надървения си хуй... От какво се възбуждате ме мога да разбера... Че и автора на тая простотия.. Сигурно докато писа с едната ръка с другата лъска бастуна от кеф...... Чикиджии...
#3 Автор: Мъж
Преди 4 години
Мъжете са ти скучни, защото си презадоволена.От свръх многото писъмца и внимание, с което те засипват всякакви глупаци мислейки си, че ще те впечатлят и ти ще излезеш с тях и после ще те лашкат силно и страстно докато избухнеш в оргазъм, а ти ще им стенеш - не, не спирай, много е голям, неееее.(Този начин на писане си е заразен.Една от причините мъжете да го правят, е че така малко изпускат натрупалото се сексуално напрежение) За жалост те не разбират, че с ерата на цифровото общуване, жените получават всичко, от което имат нужда на готово.Само една снимка да поместят в instagram или дори само да се обявят като жени в сайтовете за запознанства, дори там не е нужна снимка и те ще получат цялото внимание на мъжете, за което винаги са мечтали и копнели, за да се чувстват обичани и желани.Няма да им се налага дори да излизат от вкъщи и да рискуват да се срещнат на живо с някого.На когото може и да не се харесат или да не си допаднат и да се налага сконфузно да си говорят за времето.
Аз например, не бих ти пратил снима с моя член щото съм oldschool, ама ако излезеш на среща с мен и забиеш поглед в телефона си, даже няма да ти кажа чао.Оставям те да си четеш лицевата книга и да се наслаждаваш на получените харесванки.Така че, май си е по-добре да си ходиш с newschool.Голяма работа, една снимка!Па, не се плаши толкова!Ще си въртиш newschool-a на пръста, както си искаш.Сега е времето на женствените мъже и мъжествените жени.Както се казва в един филм - "Краят е неизбежен.На твоя вид му е зададено да изчезне."
#4 Автор: Жена
Преди 4 години
Да не забравяме, че вибратори на всеки ъгъл се продават.
Нещо повече от секс би било добре се предлага и от двата пола.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение