VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Искам да живея

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 години

Днес, 23.07. е моят рожден ден. И от седем години насам наистина можах да го отпразнувам. И съм дълбоко впечатлен, защото една дума на покойният ми баща намери потвърждение - Срещата с нови хора обогатява душата. И още с нероднини общуването е по свободно, защото няма да те обсъждат. Имам предвид, че когато съм канил роднини, след това има обсъждане как е била подредена масата, достатъчно ли е била храната, кой колко е изпил, кой се е напил и винаги се чувстват подценени. Затова днес прекарах един чудесен ден с много приятни изненади. И това още повече ме убеждава, че трябва да уважаваме живота и преди всичко себе си. Когато бях на 30 години считах 50 годишните за старци, но сега от склона на годините си осъзнавам, че не възрастта е важна а ти самият, защото сме дошли на този свят с мисия и трябва да я изпълним с чест И имам надежда, че някой като мен също търси топлината на общуването. Очаквам своя шанс и съм готов да започна наново.
Тани

#1 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Ако знаеш каква ни е мисията или поне твоята, то тогава ти си разгадал най-важния въпрос , на който хората са търсили отговор още от както свят светува и все още търсят. Но ако знаеш, кажи!
Всеки презира това, което той не е.И никой няма да разбере какво прави на някого другиго, докато не го изпира върху себе си.На чужд гръб и 100 тояги са малко.Като си млад, старите хора те дразнят, докато самия ти не станеш стар.И тогава ти ще бъдеш обект на неуважение от новите млади.Такава е човешката природа.
#2 Автор: Мъж
Преди 4 години
Истината е достатъчно голяма, мозъците ни достатъчно малки....но гледам че човечеството не се е научило да мисли със сърце....затова няма истина още...
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение