VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Вакханки в действие

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца

Тук има много измислени истории,но моята е истинска.Млад мъж съм на 19 години.Това се случи с мен на осми март.Прибрах се вечерта и заварих в къщи женски купон.Майка ми и две нейни приятелки се бяха понапили и си говореха мръснишки.Баща ми е в чужбина,а сестра ми е студентка в друг град.Двете приятелки на майка ми,леля Стефчи и леля Стоянка,бяха полуголи.Леля Стефчи ме покани да танцуваме блус,а майка ми танцуваше с леля Стоянка.Леля Стефчи е със страхотно тяло и бързо се възбудих.Тя усети кура ми на корема си,а той е 21см и доста дебел.Възбудих се понеже тя ми се натискаше и ми шепнеше мръсотии.Изведнъж леля Стефчи ме разсъблече и ме хвана за пакета с ръка.Погледнах към майка ми,а тя се натискаше и целуваше с леля Стоянка.А леля Стефчи вече беше гола.Накара ме да седна на един стол и ме яхна.Кура ми потъна в нея и тя изохка.По едно време тя се изправи и леля Стоянка зае мястото и.Яздеше ме с видимо удоволствие.После и тя се изправи и видях леля Стефчи да бута майка ми към мен с думите-Хайде Ленче твой ред е.Майка ми ме прекрачи и затвори очи.Хвана ми кура с ръка и го насочи към путката си.А той потъна бавно в нея.Майка ми прехапа долната си устна и започна да върти задник не издържах и изригнах в нея.Спермата ми се изля в утробата от която съм излязъл.А майка ми ме прегърна и гърдите и се притиснаха в мен.Надървих го отново без да го вадя от майка ми.Тя ме поязди още малко и се изправи.После леля Стефчи пак ме яхна.Последва я леля Стоянка и после пак майка ми.И отново свърших в нея.Изтичах до банята и се изкъпах.Чувствах се умърсен.На другия ден с майка ми не смеехме да се погледнем.Така че хора,не правете такива неща.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Пич ще ме запознаеш ли с приятелките на майка ти ? Аз харесвам такива жени (28 г съм) мускулест :)
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
И с трите ме запознай
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Към номер2 : аз съм номер 1 ,пич разбирам те,ама все пак може да му е криво да те запознае с майка му ,остави я нея,ама другото ще го делим,нямам претенции (висока ,ниска ,пухкава или не) само да ми е кака ! :)
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Пич... казвай от къде си да се разберем за лелите ти, че тази леля Стефчи ... явно си го обича чукането, да измислим нещо по въпроса
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Да брат (аз съм номер1 от коментарите):казвай къде си и къде са дамите, плащам
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Не знам дали е редно да те свържа с леля Стефчи.А и тя може да не ти даде да я чукаш.Стефка Иванова се казва.От Варна сме.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Пич и аз съм от Варна и съм силно заинтересован от леките ти
#8 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Леля ти Стефчи, ще се зарадва, не се притеснявай да я свържеш с мен.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Говори с лели те си, обясни им ситуацията че има мъже, които се интересуват от тях и ги питай дали искат да ги свържеш с тях. Чиста работа
#10 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Споко брат, сигурен съм че друг не би постъпил така. Поне не и с майка си. Е за мургавите братя не смея да твърдя, но на всеки трезво мислещ човек тая работа би му се спаружила като какавидата ако мамчето се опита да го обязди по подобен начин. Ако историята ти е вярна както твърдиш то или си бил по пиян и надрусан от тези госпожи или си сънувал най-реалистичния порно кошмар на света. Иначе историята би била много яка ако не беше замесена и майка ти.
#11 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
не знам кое е по-зле - тези, които си измислят историите от порно филми, или вие , които им вярвате....
#12 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Бездарните критикуват,даровитите творят.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама