VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Как да продължа по- нататък с него

Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца

Мъже ,как сте с потентноста?
Моя мъж е на 48 год. ,но още докато беше на 45 започна да пикае много нощем.Има проблем със ставането на кура.
Аз съм на 40 год.добре изглеждаща за годините си,мо той не ме поглежда.Все не му ср прави,все му се спи.Наяде се и му се приспи.Държи се,като 70 год.дядка.,а на мен ми се прави направо полудявам..Когато си легнем по- навик ме прегръща и спя на ръката му.Гушкам се в него,търкам се ,но рядко получавам секс.Неразбирам как остава рсвнодушен до възбудена жена,подмокрена и със щтръкнали зърна.Ако го правим още при 20 то вкарване свършва и аз не съм задоволена.От известно време ме лиже,но и то не му се отдава много,защото не е възбуден и е едно таково блудкаво а не със страст.Побърквам се направо.На няколко пъти го заварвам ,като ида в банята да си пуща порно..Става ми неприятно.Чудя се защо го прави.Да имаш реална жена доста разкрепостена и да ти е нужен стимула порно.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Намери си любовник
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Яхвай някой младок като мене.И аз съм на 40г.С 24годишен ми е супер.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
И аз съм на 25 и с м съвсем свободен
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Ами то си има лекари за тази работа. Очевидно на човека му има нещо щом не му става патока или не може да да го мушне повече от 20 пъти без да повърне. А за тези дето бързат с офертите за секс услуги, ударете по един студен душ и не бързайте да развалите чуждо семейство.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Ако си от София 28 г. съм имам профил тука обожавам жени около и над 40 г. пиши ми коментар
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
От авторката
Чета коментарите и знам,че ме мога да изневеря.Той е единственният мъж в живота ми.Просто търся решение на общия ни семеен проблем.
Не се ли лекува това състояние?Наистина ли мъжете се превръщат в старци на 48 гоини?Аз ли не съм ли му привлекателна( като го питам( съпруга ми),ми казва че това са пълни глупости.,но за съжаление не мога да го реша този проблем!
Някой не се ли е сблъсквал с подобен проблем и да го е решил?
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Та както писах по горе има лекари за тази работа, предполагам има и лечение стига да се знае какъв е проблема. Може да е нещо съвсем нормално за тази възраст като проблеми с простатата... Да не говорим че всички секс шопове предлагат безброй стимуланти за тази работа, но то е до човека. Успех.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Аз съм мъж на 52 години. Жена ми ми е на 52 години също. Побъркваме се от секс. Сякаш сме на 22 години. Не се хваля, но поне и докарам по осем оргазъма един след друг. И с език също получава оргазъм. Обичам да я чукам страстно..... да не излизам от нея. Тя също прави някои неща за мен които на мен доставят удоволствие. Не говоря за свирки. Така, че годините не са от значение, а страстта в една връзка.!
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Проблема не е в теб нито от лизането му , има едни хапчета за 3 месечен курс предлагат се за стрес, за умора и помагат за ерекцията отначало се вземат по 2 за 10 дена после по едно на ден и да яде повече плодове и да спре алкохола и цигарите да намали , всичко е на психическа основа , виж в нета напиши хапчета за слаба ерекция или възбуда и ще ти излязат те са на билкова основа ако искаш ще ти дам и телефон за връзка с хората ще им обясниш всичко без да криеш от тях иначе няма как да ти помогнат.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
И на мен трудно ми става от жена ми Тя напялня и се отпусна.Докато с чуждите нямам проблем.
#13 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Ми може да си много грозна. Сега на 40 така процентното съдържание на тестостерон в тялото ти се е увеличило, вследствие на заниженото производство на естроген и ти се ебе. Ама вече си погрозняла. Отблъскваш. Гнусна работа...
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Кифлата на 40 + ли е не знам като не може да му говори нежно и да не му вдига тон при всеки разговор много ясно че полвиката и ще си има друга връзка и нея нама да я чука няма кво да се чуди и да пита за ляк
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 29 дни
А не мислиш ли че не ебе някоя друга
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 29 дни
организирай му тройка
#18 Автор: Жена
Публикуван: Преди 28 дни
Точно за това винаги съм била със значително по-млади от мен мъже, въпреке упреците, те ме държат млада, около тях се подмладявам и аз! Не става дума само за сексуалните удоволствия :) Моят съвет е не да изневеряваш, а да се разделиш с него открито. И след това да не повтаряш грешката да си с мъж над 35..
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама