VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Мълчанието на жените (агнетата)

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца

Защо вие жените не отговаряте когато някой ви пише от сорта "Здравейте бих искал да се запознаем и да науча повече за вас ако имате желание да се запознаем " а мълчите като агнета пред заколение. Явно не заслужавате толкова внимание.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Защото повечето не знаят какво искат .....
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Сега ще последват обичайните нападки от сорта на "Защото нямате отношение" или "Гледай колко неграмотно пишеш". Хич да не ти пука.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Подхода е важен . Снимай се на шофьорското място на някое яко БМВ или Ауди. Акцентирай върху снимка с очила златен ланец но не под 800 лв. И във всички снимки акцентирай Тениската или суичера Баленсиага ,дънките задължително с голям надпис отпред Г стар. Маратонките с колкото е възможно по голяма щампа на Найк или Адидас. И накрая може да се снимаш с 100 броя от Зелените Славейкови банкноти ,с пура и уйски Чивас Регал пред себе си. Така ти гарантирам че няма да бъде подминат профилът ти никога. Жените копнеят за такъв. Ако пък ги водиш по Дубай са готови на всичко за теб.
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
#3 приятелю , ако някои ги има тези възможности, ще седне ли тука да реве за жена? Иначе си прав за едно. Жените си умират за такива "тузарчета", но какво от това, след като си направиш фалшивата реклама, и ако се стигне до среща какво правиш после?
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
простотия до шия.То има 4-5 жени онлайн и те се надуват
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Щото не си Chad. Те отговаря и се ебат само с Чадове. Ако не си спечелил от генетичната лотария, it is over for you !!!
#7 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Имало 2 типа жени, когато дядо ми бил на фронта през пролетта на 1945та и громил фашистите в Унгария. И 2та типа били натъпкани в мазетата и криени под дюшеметата на къщите. Едните като видели бълрските войници и се свивали, колкото да ги наебът изморените и прашни бойци, другите като видели българският войн търчели към тях като куршум към стена. Жена иска ли мъж, лети като куршум.........
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Господа, Вие сериозно ли си мислите че когато на отсрещния профил пише ЖЕНА, то следва да си пишете с такава? Чест от профилите са фалшиви, на хора които си правят майтапи. Що се отнася до реалните такива- една нормална жена като и пишат двама трима вулгарни съобщения просто ще спре да използва въпросния сайт.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
#8 Напълно си прав. И като гледам колко "много" жени има тука и по още дузина сайтове, трябва да направя заключението че мъжете сме пълни прасета. 9/10 търсят нещо просто така да ебнат и да бягат при следващата бройка. Проблема е че има и жени които не знаят как да задържат мъж ако намерят читав такъв.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама