VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Вие забелязвали ли сте нещо такова?

Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година

На 41 г. съм от голям град. От известно време си търся приятелка в разни сайтове за запознанства, но все удрям на камък. Разбира се, не си търся семейна жена, така че едно 40% от профилите отпадат автоматично. От останалата част някои са прекалено далеч от моя град, а други въобще не отговарят. Обаче от тези, които хем не са обвързани, хем са и в района, се оказва, че почти всяка след като пишем малко (понякога дори и след няколко изречения) ми казва как търсела някой по-голям на 45-50 и нагоре. И това всякакви жени, включително доста по-млади от мен и такива малко над моите години! И това ми се случва със сигурно 3 от всеки 4 на които съм писал и сме започнали чат и започна съвсем да ми писва!

Това някаква тенденция ли е не разбирам? Или завоалирано да ме разкарат по тънката летва? Могат просто да кажат, че нямат интерес или не търсят запознанство сега, нали така?

Имам си качени снимки, изглеждам дори съвсем като за възрастта си, не да се каже младолик, с детско лице или нещо такова, даже съвсем леко започва да ми се прошарва косата. И в края на краищата съм на 41, не съм на 30, тоест би трябвало да минавам за зрял вече. Какво толкова, че нямам 45? Откога това им е проблем на жените? Аз имам 3-4 познати и приятелки, на които мъжете им са около 50 г, но при всичките двамата имат разлика в годините. Но не е да са търсили толкова големи, а са се запознали когато тя е била на 24, а той на 34 например и просто са си заедно отдавна. Така че такива, които да са си търсили чак над 45 или 50 на практика не познавам нито една и съвсем ми е непонятно откъде изведнъж пък толкова жени го търсят това мъжа за запознанство да е значително по-стар от тях. Хайде, ако тя самата е на 45-50 разбирам да иска на нейните години, а не с по-малък, но с довода за малкото ми години често ме отрязват и жени на 25, на 35! Аз ли съм от изостанал от модите в тези неща или какво? Освен явно да започна да пиша, че съм на 50, но това ли е начина? После ще казват сигурно, че съм им стар.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Приятел, не си единствения. Ти си на 41, зрял, опитен. Какво да кажа аз като съм на 20 и не мога една путка да оправя още. Жените все си търсят някой опитен. Е от къде опит като никоя не иска, иди им разбери логиката. Пък и тези които казват че харесват и по млади пак ме отебават след 1-2 дена. Писнало ми е от женски индивиди ама ми се ебе на дзвер. И въпреки това няма да платя за подобно нещо, държа си на моралите.
Само това не разбирам, казват че съм по хубав от повечето, казват ми че съм сладък и такива и въпреки това дори и да си търсят гадже, не искат да сме гаджета, дори и да искат секс, не искат с мен, или им било прекалено рано и трябвало да усетят няква близост първо (а дори не искат да се видим -_-). Това не мога да си го обясня и ми е писнало да им ходя по свирката и да им играя игричките. Или искаш нещо или не, не ми губете времето да се правите на заинтересовани като няма да направите нещата които говорите.... :/
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Приятел,хич да не ти пука .Казвай си истината, постоянствай и ще успееш.Ако тук не ти се отваря парашута -сайта е хубав -ама жените нещо са много висока летва,идеалистки и избират търсят принца на белия кон ,романтиката-има много други сайтове пиши навсякъде.ЛИЧНО мое мнение е,че най верния контакт си остава единствено лична среща на живо запознанство .УСПЕХ.Тодор
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Аз си мисля че просто си търсят някои по възрастен аристократ да ги дондурка известно време преди да го уморят и наследят.
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Напиши на профила си:
"Богат съм, имам хубава кола, добър любовник съм, но за да излезем на първа среща първо трябва да си ми духала преди това."
Хак да им е
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
И тогава ще му изсмучат мозъка през хуя хахаха.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Става дума, че жените първо искат да се влюбят в тебе и чак тогава да излизат с тебе. А за това за духането, ако жена е дошла да ти духа и преди това не сте се виждали, то това е първата ви среща. Логическо противоречие е първо да ти духа и чак тогава да направите Първата ви среща.
#7 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Мисля че не разбра иронията. Тука не става въпрос дали да ти духат или не, а как по дяволите в такъв сайт можеш въобще да завържеш нормално запознанство при положение че в по голямата си част жените са с нечовешки изисквания.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
С нечовешки изисквания са, защото са глезени. Фб им изкривява представата за живота и мислят, че всичките тези десетки хиляди бета орбитъри около тях дето ги засипват с комплименти ще бъдат около тях когато те одъртеят, а истината е, че ние мъжете харесваме жените заради младостта им и красотата им и задето са на наше разположение. В момента, в който обожателите започнат да спадат като бройка, вече е твърде късно. Това неприсъствено виртуално промискуитетно общуване е голям бич. Мъжете се отдават на жените, но жените не се отдават на мъжете и въртят бройка обожатели, това е реално дефиницията за ада.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
До номер 8: Абе то и ние мъжете обичаме вниманието обаче жените така да се държат надменно и привилегировано сякаш света им е в краката не е окей. И според мен си прав. То това внимание ще им бъде до време. А нашето време ще дойде като одъртеем щот всички тъпи путки са загорели за дедов очевидно :D
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Авторе, ако ги търсиш за сериозна връзка трудно ще стане. Те сега гледат само къде им е на оферта да са и с кого. Може и да го има донякъде тва че им се лапат дърти пишки, но по-скоро смятам че гледат да те разкарат и това им е лесно оправдание. Не вярвам всяка втора да си пада по деденца. Или ако наистина е така не знам накъде отиваме
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Хубаво е човек да има стандарти, но ако прекалено подбираш накрая си оставаш на ч*кии а жените над 40 години 1 котка на 50 години вече 2 котки. Егаси описанията имат в профилите повечето потребители....... *коректен-какво си коректен за какво -ако не го напишеш не си ли?
дискретен-какво въобще значи това /идвам боцкам те и бягам без да казвам на никой/
с чувство за хумор????? моля това просто няма да го коментирам
Ай малко по сериозно! Това е сайт за запознанства. Тук си правиш профил слагаш 2 изречения за описание като да те пусне системата, слагаш снимка за да ни видят какви фасони сме и отваряш търсачката. Пускаш филтъра за съответния пол, възраст и ти излизат 20-30-50 резултата
от тях едни са неактивни, други не са ти по вкуса (ама въобще) и остават 10-15 индивида с които би искал да се запознаеш. Е тука вече започна схемата: Пишиш на човека отсреща, ама нали не очакваш да ти напиша цялата си биография в първото съобщение, първата част е опит за установяване на контакт тъй че не очаквайте да ви цитирам шекспир и да разказвам за пътушествията си по света. Първо си направете труда да отговорите, покажете че имате желание за общуване пък той разговора ще потръгне и след няколко съобщение може и телефони да размените. А и да, допуснах в по- горното изречение няколко правописни грешки-бързо трийте съобщението което ви изпратих и ме блокирайте, защото вие не общувате с неграмотни които не пишат правилно- шшшшшшшшш пиша от клавиатура, и по по грешка може да съм натиснал грешния бутон или да изпусна буква, не се филмирайте толкова.
Накратко- повечето потребители в подобни сайтове са за да си убият времето или да печелят псевдо обожатели подобно на фейсбука. ТОЕСТ не търсят връзка въпреки че са написали в профила си или споменали в някое съобщение.

Съвет: Колкото на повече хора пишете толкова повече увеличавате шанса си да срещнете човек за вас!
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
всички сте писали глупости.Повечето загубенячки си имат по 1-2,тия които нямат,нямат защото мразят мъжете.Нито едните,нито другите ще ви вържат.Да търсиш логика в поведението на кокошка е абсурд.Бил на 41г.ми хубаво,миналата година беше на 40 и пак не ти връзваха.Сякаш има някакво значение на колко си.Няма жени онлайн тук-най-много 1-2,и кой гарантира,че стоят реални жени зад тези профили-никой.Всичко е загуба на време.Всяка загубенячка се има за велика-и тук ,и в реалния живот.Нека си живеят както им се иска тези неща насила не стават.По-добре учете,четете,тренирайте вместо да си губите времето как да угодите на някоя загубенячка
#13 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
А вие тук забелязали ли сте че повечето са мишоци??? Нямат пари едно кафе да купят а тръгнали да ебът и то имали претенции.един такъв плъх тук искаше да отида до софия при него да ме ебял...не е ли наглост!!!! Ами заври си 25 см хуй в гъза и жена не ти трябва.няма да се набутва.така че по добре да се виждам с някой на 50 + който знае какво и как да направи за да се почувствам жена,а не като комплексарите тук
#14 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Една жена да се включи в темата и веднага с лошо започна. Ето мила госпожице, започнахте с парите. Не казвам че този дето ви е писал заслужава поздравления, но защо слагате всички под общ знаменател? Аз лично не търся връзка заради секс или други интимни занимания, но това никога не е пречило на жените по тези сайтове да си намерят оправдание за да ме обиждат или да ме игнорират. Последната девойка просто заяви че не си търсела "домашар" и искала да излиза на кафе и разходки, като си направи заключението че не ставам за това от 4-5 съобщения по вайбър. Не съм я обиждал нито съм и търсил сметка. Просто и пожелах успех в търсенето и я изтрих като контакт. До колкото видях за последно, все още си търсеше някого.
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Има голяма вероятност да е както казваш начин да те разкара да не й досаждаш. На всяка жена по тия сайтове й пишат по сто мъже поне, а защо да избира точно теб като може да върти всички на пръста си? Навън не виждам всяка втора да е със стар така че явно не е мода това... Просто иска да ти каже учтиво гледай си работата. За съжаление всички ние чакаме на една жена, но е така ситуацията колкото и е да е зле това
#16 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
#14 не говоря за пари,просто е грозно да искаш жена да ХВАНЕ ВЛАК и да отиде при "ЕБАЧ" как ти се струва,ти би ли казал на жена която не познаваш-хвани влака за софия и после е еди колко си часа имаш обратен за вкъщи...за това ще си завре 25 см кур в гъза и няма да му трябва жена.голям мъж,голям ебач а ???
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
#16 Аз нямам проблеми с разстоянието. Стига да знам че жената е навита и иска да го правим ще ида до нея някой уикенд. Важното е да се отнесем сериозно и да не се налага да се бие път напразно
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Мила госпожице, както писах по горе, индивида които ви е направил предложението не заслужава уважение и аплодисменти. Но не трябва да мислите че всички мъже сме прасета които си търсиме жени за бърз секс.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
#16, какво правим, когато жена сама предложи да дойде с влак, или тръгне с влака без да се обади предварително, а пост-фактум да се обади, че е вече тръгнала? Случвало ми се е и двете, това е реалност.
#20 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Здравейте,момче на 27 години съм и за сайта разбрах от колежка ,женена с детенце.И понеже не е за мен(жена с дете,много трудно бих приел),се регистрирах. Да жените са материалистки,но коя не е? Искат хубави дрешки,хубави коли,хубави ресторанти,кина ,дискотеки и т.н. И дават това което имат. Никъде не е написано ,че е безплатно! Колежката ми е показвала за какво иде реч( тя още хваща окото),така да се каже. Здравей ,Здрасти,Как си и след 3 абзац на писане идва снимката на члена с подкана за секс. Аз като момче,възпитан в други порядки бях ужасен направо. Свали момичето,пиши и сладки неща,искай номер,говори и тихо и сладко,няма такава която да устиска. Подходът ни е лош,показваш си го и едва ли не чакаш,пиленцата да се качът отгоре му,като не видели ?
Страници 1 от 3
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама