VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Нещо повече от неприятност.

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца

Имам жена и приятелка. И двете са много хубави. Правя секс и с двете но по различно време.Приятелката ми също е омъжена и познава жена ми. Вчера ми се обади и каза, че мензиса и бил спрял. Не може да бъде от мъжът й той отдавна е чужбина. Бременна, сега я втасохме. Наистина в последно време, ме караше да се празня във вагината й. Казваше, че взема лекарства. Това е вторият ми случай, Тогава дълго време ходих с бившата жена на брата на бадженакът. Но тогава ми се размина,защото тя ходила и сдруги мъже. Хубаво нещо е чуждата жена ама е рисковано. Ако някой има подобни случки, да сподели. Отрицателните хора са по интересни,нали.

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Не е рядкост да имаш мъж и любовник и обратно. Любовта извън брака може да бъде силна и изпепеляваща. Аз съм имала полови контакти с шестима мъже по време на брака. Няма жена да е била само с един мъж.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Наскоро жена ми отишла с един колега на плаж. Нямали бански и се съблекли на едно затънтено място. Имали алкохол с тях.Отначало колегата на жена ми я мазал с защитен крем по гърба. После по цялото й тяло. Накрая и го вкарал. Алкохолът слънцето и морето и направили здраво ебане. Уж я пазил,но май се изпразнил вътре. Направила си тест моята и беше положителен. След това не знаеше какво да прави.Бяхме доста в оптегнати отношения, но се оправихме.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
#2 голяма будала си
Хората търсят как да се отърват ти си си оправил отношенията уахахахаха #1 е права-няма жена умряла с един кур
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Много ли е трудно? Вазектомия и си спокоен. Никоя няма да те изнудва за пари и други глупости. Можеш да ги пълниш колкото искаш. И ако ти трябва повторна операция, малко по-скъпа е, вярно, но пак ще можеш да оплождаш.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един месец
#4 ще те изнудва друг път-кажи и да го роди и ще го гледате да видиш как бързо ще и дойде мензиса
#6 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
@#2 Най - яко е да се ебеш с омъжени брат. Аз се празня само в омъжени с деца.
По семейния кодекс , жена забременяла по време на брака, за баща на детето автоматично законът признава единствено законния й съпруг.
Досега съм забременил 4 такива. На всички й казвам:
- И какво толкова? Наеби се един път и с твоя и после му кажи , че е негово. Нали имаш вече едно от него, и това ще бъде. Какво толкова?
Ектра си е. Не си хабиш парите и нервите да ги изхранваш, гледаш, да се разправяш с доктори, детски градини, училище, университет и т.н. и същевременно си оставил поколение. Най-голямата далавера.
И никакъв риск, всичко е абсолютно законно. Държавата не може да те пипне с нищо.
Пишем си с три, който съм заплодил от време на време. Интересно ми е как ще изглеждат децата като пораснат. Едното е момиче , другите две са момчета.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един месец
#6 замисли се само една дето не трябва да се изтърве пред клетия рогоносец. Може да се превърнеш в евнух. Научи се да си носиш капут в джоба. Или по добре, ако нямаш пари за предпазни средства празни се там дето няма да я хване. Евнух с куп деца ще бъде топ новина по всички телевизии. Относно дали е законно може в някои африкански или латино американски държави да е напълно нормално но тука не мисля че закона е на твоя страна освен ако не си от мургавото малцинство. Пожелавам ти успех.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
#6 Ако историята ти е вярна най-тъжното в нея е...че си оставил поколение...
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама