VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо всяка жена

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца

Защо всяка жена си мисли че когато и пишеш искаш само секс?

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца
Дори и само секс да се иска, не виждам нищо лошо в това. Всяка жена би могла да прецени дали да го позволи, или да го откаже.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
2 не казвам за това просто пишеш здрасти и бана ти е в кърпа вързан
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Ами защото само това им се върти в главите. #1 дори ти го доказва по заобиколен начин. Нищо лично към дамата.
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Жената не мисли за секс само когато минава по мост или я гони куче
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
4 много правилно
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца
А защо всеки, хм, мъж, си мисли, че само за секс мислим,и след zdr праща снимка на чурката си? Или копната от нетЯ?!
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
5 то е доказано че вие жените 3 пъти повече мислите за секс от нас мъжете а че има и такива който след здр ти праща малката си пишка не прави вс такива
#8 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца
7, да не твърдиш, че си изключението от правилото?
Не се засягай, ма оправи правописа, че трудно се разбира!
Това е и поредната причина, да не ви отговаряме!
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Това с банването след едно Здравей,е от женска лигня. Така са си навирили носовете,респективно самочувствието,разбира се без покритие,че заслужават да отидат да поживеят в Саудитска Арабия при любимите им шейхове с пари,в любимия им град Дубай.Това са жените,никой на тях не им е разбрал мисленето и логиката . За каква логика говорим,те си избират кола по цвят. Времето на женската свенливост,непорочност и отдаденост към семейството отдавна е отминало. Сега са други ценностите им Можеш ли да ме заведеш в Дубай,можеш ли да ми подариш кола,можеш ли да ме издържаш за да не ми се наложи да работя,всяка ще е твоя. Материалистки до дупка! Много съм страдал от женска наглост,лъжа, и похотливост. Затова,кате ми е по-разюздено,поръчка при Адам и Ева правиш си кефа с нея и толкоз.
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
9 до някъде си прав
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
#8 ти по правописа ли съдиш за хората? Ти винаги ли си с перфектен правопис и пунктоация? Знаеш ли че и жените БЪРКАТЕ ПРАВОПИСА,НО МЪЖЕТЕ НЕ ОТДАВАМ ЗНАЧЕНИЕ НА ДРЕБОЛИИ. Ако имаш предвид zdr,kak si,ko prai6,то и жените пишете така и какво от това
#12 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
Прекалената феминизация прецаква всичко. Обожавам жените, обаче едва ли не трябва да водя висши преговори за нещо което и двамата искаме всъщност. Странно е... Е ясно е че жените се възбуждат най много от интелекта на един мъж, но на практика докато се уточни кой, какво и до колко ... е то му се отщява на един мъж направо.
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Просто требва да си платите за секс те са курви правят всичко за пари ако ги питаш искаш ли да се ебем ше кажат не ама за малко пари немат нищо против
#14 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
Защо всяка жена се мисли за бог и дискриминира мъжете?
#15 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
@#14 защото е.
Виж, как всички навсякъде я боготворят. Тя работи по-малко и може да се пенсионира по-рано.
Унаследява пенсията на починалия си съпруг, част от нея.
Получава издръжка при развод.
Всичко е направено в найна полза. Има запазени работни позиции само за нея.
Нищо от това не е отнася за мъжа.
Жената има повече права, защото е БОГ!

При потъване на кораба, кого спасяват? Жените и децата първо, нали?
Мъжете са второстепенна стока.
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Обикновено е така защото около 90% от мъжете мислите с долната глава. За съжаление всяка жена която се е регистрирала в такъв сайт получава по няколко хиляди съобщения от мъже , някои от които може и да са сериозни и добронамерени но повечето са просташки предложения. Ако само се зачетете в коментарите под тези истории ще установите че мъжката част тука сме гола вода. Не че няма и жени които са под всякаква критика или такива на които и звездите да им свалиш пак ще са недоволни, но за това си си виновни ние. Така сме ги научили.
#17 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
до#15 Автор
Света винаги е можел с един мъж, но без жени няма как да се разплоди. При жената всичко е със замах от едно става, при вас от хиляди един намира пътя ако изобщо го намери и пак е безмозъчно.
#18 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
#15 да си виждал харем с 1000 мъже и една жена? Обикновено е обратното. Един пръч стига за цялото стадо, така е и при жените. Не ги интересува колко си умен или грижовен, трябва да изглеждаш добре и да имаш мнооого кинти пък другото е без значение, а колкото си по тъп е по добре за тях.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
Афганистанците ,като дойдат,ще видите за какво иде реч. Тогава,наще разглезени момичета,ще се видят в чудо. Тази еманципация дето ни я налагат,ще свърши,а връщането в реалността ще е болезнено. Само ако знаете,колко българки,се продават по Германия,по Франция,по Белгия. А тук казват,че са сервитьорки и отварят фирми на роднини. До Дубай са стигнали нашите метреси. А иначе големи претенций: Този няма достатъчно пари,на мен ми трябват 4 Хил. лева на месец за нормален живот. Афганистанците ще променят нещата,ще гледаме от първи ред с много пуканки.
#20 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Ще ви кажа простата истина.... жените могат да избират от десетки, а понякога стотици мъже, затова на повечето дори не отговарят :)
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама