VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Кой какво търси?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 месеца

Имам предложение за вас скъпи търсачи. Нека всеки напише какво търси тук. Със сигурност ще получи повече предложения съвпадащи с желаното, отколкото да стои да чака, или да се опитва сам да завърже каквато и да е връзка.
И за да не съм голословна започвам аз, тъй като нямам време за губене. Търся си сериозен, постигнал целите в живота си мъж, които търси приятна и сериозна компания. Готов е да се грижи за човека до себе си и очаква да намери същото.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 9 месеца
Аз търся същото като теб слънчице
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 месеца
Въпросът е как хора които търсят едно и също в този форум да се намерят, без да станат достояние на целия свят личните им данни. Дай предложение. Как да осъществя контакт с теб ?
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 9 месеца
Историите и техните отговори са само анонимни и не е позволено размяната на каквито и да е лични данни
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 месеца
Благодаря на администратора, за добавения пост. Мисля, че вече на вички е ясно -няма как да откия този който търси същото.И все пак няма да се откажа скъпи модераторе, анонимността е важна, но все пак преценката е лична.Точно като това дали фа сло иш снимка, да я вижда цял свят или да споделиш с кой си, ако прецениш че човека срещу теб си заслужава и не е поредня въздухар ебач или търсещ жертва измамник.
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 месеца
До#1 Автор: Мъж. В 21.00 ще съм онлайн.Профила ми е без снимка, намери ме...
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 9 месеца
Егати, и аз в 21:00 искам да знам какво ще стане. Нямам регистрация вече, но пишете тука да разбереме и ние ;)
#8 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 9 месеца
Ти искаш да участваш или си посто воайор?
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 9 месеца
Тук съм от скоро но нещо не се намират сериозни хора. Трудно стават нещата
#10 Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 месеца
Аз те намерих, но дали ти разбра...10,9,8,7,6,5,4,3,2,1.....
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Жена харесваща scat?!
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Миличка и аз търся общо взето същото! Но трябва да се обосновеш, какво имаш в предвид, като казваш: " Постигнал целите си в живота "! Защото, това, което съм постигнал, аз, може да не ти се хареса! Не съм воайор, ебач и там, както още се изрази! Ако не беше починала жена ми, изобщо нямаше да съм тук! И не търся новата Калинка ( жена ми )! Влез в профила ми, пиши ми и ще разбереш, какво търся!? И си права, че модераторите могат да разберат всичко и всички ще видят снимката ( при теб това очевидно не е проблем )! Но пък тук, всички могат да разберат всичко! В пофила ми си има и снимка от работното място на жена ми! Динко Гичев Иванов на 54 от Ямбол! Моите единствени условия, засега са: Да не си по-млада от 44, по-възрастна от 54 и да имаш добро сърце! За възрастта може да се допуснат много малки изключения!
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Аз си търся жена за неангажиращ секс.
Разнообразие
#14 Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 месеца
В последните дни се убедих, че живеем в много объркани времена. В рамките на 6 дни двама мъже, които познавам онлайн по-малко от седмица, ме молят да им заема пари, защото съм единствената им надежда... Няма лошо да си в нужда и няма лошо човек да помогне на човек, без значение на пола му. Но няма как да не се запитам как са съществували без мен до този момент?! Явно трябва да снижа критериите си и да търся просто мъж, който пише на кирилица и няма да настоява да му давам заем.
И още се питам, как да подходиш с добро чувство и оптимизъм към някой, който за първи път те заговаря, като си се сблъскал с няколко измамници за по-малко от седмица? Сигурна съм, че в сайта има много стойностни, добри, самотни хора, които търсят топлина, разбиране и взаимност. Такива ато мен самата. Но нашите шансове намаляват заради онези единици, които са тук, за да се възползват от самотата ни по един или друг начин.
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Аз съм такъв човек и търся такъв човек! Направили си труда да влезеш в профила ми? Мъжа от 12-тото мнение съм! Влез в профила ми, прочети и попитай! Нямам нищо за криене, ще ти отговоря на всички въпроси с удоволствие!
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
#14 Егати , не искам да те обидя , ама ти сериозно ли. Такова нещо ми се е случвало стотици пъти на мене , уж жени разбирай чичковци под прикритие да се опитват да ме крънкат за пари по тези сайтове ама за първи път чувам да искат от жена. Това с фалшивите профили на измамници които си търсят отчаяни жертви по тези места наистина е голям проблем. За това вече не се и надявам на никакви запознанства по тези сайтове.
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Лично аз съм много навит, да опитам с милфка. Това ми е фикс идея!
#18 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 8 месеца
Нонер 16, аз съм Номер 14, самата истина - за 6 дни двама мъже. Помислих си, че ако това беше филм, то значи сценаристите нямат никакво въображение. Но историята дори имаше продължение. На следващия ден вторият си позволи да ме обижда, наричайки ме с невъобразимо грозни имена, от което се почувствах омерзена до дъното на душата си. Но през последните дни се убедих и че в тези сайтове има наистина свестни, почтени хора, личности с достойнство. Дано намерят щастието си.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един месец
Търся си жена до 50г от Пловдив и региона за неангажираща връзка и не за веднъж а дълготрайна мога и да спонсорирам
#20 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един месец
Търся си жена за неагнажираща връзка или просто секс, от София до 50 години. Аз съм на 29.
Ако има желаещи нека ме потърсят ако има желаещи. Често седя онлайн през седмицата до към 8 - 9 вечерта
#21 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един месец
Търся сериозно момиче да изградя семеиство
Страници 1 от 3
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама