VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Любовница

Автор: Жена
Публикуван: Преди 23 дни

Здравейте аз съм жена на 19 години съм.
Така се случи че от 3 години имам връзка с женен мъж, в началото не знаех но после разбрах че има жена и 2 дъщери, едната е на мойте години. Не ми пречеше това той не ме лишава от нищо, води ме и на почивки и се виждаме всеки ден, но жена му явно е разбрала и дойде в апартамента ми да ме моли да го оставя. Когато отказах тя започна да ме обижда, на ме нарича курва и проститутка и прочие. Ясно е че го прави и залади завистта защото съм на светлинни години пред нея за външен вид но какво да направя аз как да я разкарам, че да не ми досажда? Дайте ми съвет

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 23 дни
Абе като за начало вземи да се ограмотиш малко, завърши си основното образование, след това и средното. Не знам къде живееш и не ме интересува, но имаш късмет че жената просто ти е наговорила куп глупости в изблик на гняв. Щом това семейство има и дъщеря на твоите години шапка и свалям на жената за това че не те освиткала на момента, явно има известно количество мозък в главата си за разлика от тебе. Съвета ми е да не се занимаваш повече с този човек. Така както те глези и може би те шиба от време на време, така може и да те забрави с цел да си спаси семейството, стига това още да е възможно. А щом жена му знае къде живееш, очаквай още посещения, няма какво да направиш по въпроса освен да смениш адреса или да последваш съвета ми.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 23 дни
Моли се след време да не се случи и с теб същото .
#3 Автор: Жена
Публикуван: Преди 23 дни
Остави ги отчаяните съпруги , мила ! Да злобее , мъжът и нали обръща внимание на теб ! От над 10 години съм любовница и искам да ти кажа , че няма нищо по - възбуждащо от това ! Отделно нямаш отговорност към мъжа , тя му пере чорапите , за теб - само позитивите ! Дерзай !
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 22 дни
Любовницата е евтина проститутка която можеш да ебеш срещу евтини дрънкулки и от време на време екскурзиика. Е има и скъпо платени такива, но поне са с акъл в главата и знаят как да изклинчат. Авторката се съмнявам да е от тези вторите тъй-като си няма на идея какво се случва около нея. #3 и тя очевидно е курва, но поне твърди че има дългогодишен опит. Ами дерзай девойко, дано не ти приключи рано кариерата че родината ни има нужда от таланти като тебе.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 21 дни
За съжаление, тук повечето изкараха момичето едва ли не най лошата жена на света.Тъй е решила ,тъй е преценила, за всички жени си има мъже , както и обратното.А и завистта на много хора се виждат, защото някои ги е яд, че си нямат любовник/любовница, а други имат по , няколко . Имам познат който има жена и дете и две любовници, жена му знае и много пъти е казвала: Има и за навън , има и за вкъщи!!!
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 21 дни
От Авторката:
Благодаря на номер #3 и #5 явно сте разбрали ситуацията ми за което съм ви благодарна! На останалите мога да кажа само че аз не съм лишавана от нищо в връзката ми с този мъж а дори напротив-, имам подаръци, секс и забавления в изобилие!
#7 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 21 дни
До авторката, то този господин трябва да е луд, набарал е девойка още на 16 години (ако аритметиката не ми куца) ебе я , значи и подаръци ще и прави. Обаче тука идва въпросът има ли поне малко морал защото щом има дъщеря на възраста ти, това не ми се струва съвсем редно. Но на тебе хич да не ти пука, нали си те глези.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 13 дни
Интересна история.
Като мъж с любовница дори по-малка от теб. (На 18 не ме съдете) мога да ти кажа да внимаваш. Щом сте заедно от 3 години и още е с жена си... не вярвам да я остави, което значи че ще остави теб. Рано или късно. Пази се защото тази приказка няма да е вечна.
П.с. и не се заяждай с жена му да не му надупчи гумите без да знае ;)
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама