VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Не мога да реша

Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 дни

Здравейте. Омъжена съм от 15 години. Имам щастлив брак и едно дете. От известно време съпруга ми ме навива да опитаме нови неща в секса. Да пробваме с друго семейство, тройка или групов. Ужасно се притеснявам дали това няма са ни разведе. Ако го направя ще е заради него. Посъветвайте ме

#1 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 8 дни
Давайте, ако на Вас не ви се иска, то той ще го направи така или иначе щом му се иска. По добре да сте заедно, а не тои сам или да си намери друга компания.
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Аз също говоря с жена си по темата. Но при нас основната иниациатива е нейна, не че ужасно много иска но просто се старае да ми угоди. Та стигнал съм до извода че идеята за разбообразието е повече в главата от колкото в кревата. Можеш да го разбообразиш и без да включвате нов човек в секса или пък може дс се отпуснеш и да включите. Ако брака ви е достатъчно здрав всичко ще е наред, ако не е той вероятно ще започне да си търси липсващото другаде.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Пробвай,той така или иначе ще го направи с теб или без теб,щом го е предложил
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Щом и двамата сте съгласни и ви е приятно правете го.По добре е така отколкото поотделно тайно да си ходите при други.Размяна на двойки винаги сплотява семейството стига да сте по разкрепостени и да няма ревност.Винаги се търси нещо ново и по -различно.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама