VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Мнения

Автор: Жена
Публикуван: Преди 17 дни

Как да върна желанието и интереса на приятеля ми?Как да го накарам да разбера,че ще ме загуби ако продължаваме по същия начин?Последните пет месеца бяха много трудни,но имам чувството,че не ме разбира.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Той явно не иска
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 16 дни
Жена, ако нещата не вървят и той не иска да ти обърне внимание или да те разбере, изобщо няма кво да се занимаваш още. Режи и точка
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Не се връзвай на историята на този под тебе! Той или си чеше пръстите на клавиатурата или е някакъв голям егоцентрик и най-вероятно егото му е огромно! Гледай си мъжа и семейството и не слушай чужди хора! Най-вероятно мъжа ти те обича, колкото ти не предполагаш! Жената не се печели! Тя не е стока, залог, пари, имот или нещо, което може да се спечели! Жената се печели само в репликите на тъпите турски серияли! Тя е човешко същество има сърце душа и ум в главата си! Жената не се печели, а се губи! Жена ми умря млада и я загубих завинаги! И тогава разбрах, какво наистина загубих и каква голяма загуба е това! Наистина разбрах, значението на това клише! И искам, този под тебе да обясни на всички: Какво означава спечелих жената, ако може? Ако не може е ясна работата!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
#3 ти като си загубил жена си и си разбрал какво е загуба,тук ли седна да търсиш заместничка,заради загубата...нещо много си тъжен и се разсейваш по такива сайтове май.акъл ще даваш само ако си в нейните обувки за да разбереш дали са и удобни и какво вижда тя...професор
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Ти, как реши пък че търся заместничка на жена си, като ми е ясно , че това е невъзможно? Никоя жена не може да влезе в обувките на жена ми, както и жена ми от гроба да стане не може да заеме мястото на друга жена! Всеки човек е формиран по различен начин, в различни условия и различна среда и затова разсъждава по различен начин! Две еднакви жени не съществуват, дори и генетично не е възможно! Така че не търся тук старата си жена в ново лице! Мисля, че търся новата любов и новото начало! Не съм сигурен, дали е възможно да се случи, но се надявам силно! Но съм сигурен, че жената не се печели, а се губи и ако някой има нужда от съвет по темата, ще си изкажа мнението, без да съм сигурен дали е меродавно или дали съм прав!
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
#5 голям двуличник си,поне спри се излагаш-починала жена ти /лека и пръст/ още я обичаш и никоя не може да я замени но и търсиш заместничка,поне запази достойнство и не пиши глупост след глупост.същия си като един когото познавам-почина жена му,тръшкаше се,рев,паметник със стих ...на 3 месец ебеше колежките и...за обувките не можа да разбереш какво писах-не става въпрос друга да носи обувките на жена ти,просто ТИ НЕ СИ В ОБУВКИТЕ НА МОМИЧЕТО КОЕТО ПИШЕ ЗА ДА ЗНАЕШ НА НЕЯ КАКВО И Е НА ДУШАТА,А НЕ ДАЛИ ОБУВКИТЕ И ПРАВЯТ МАЗОЛИ
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 15 дни
Отказвам се, просто няма смисъл! Не се заяждам с теб, просто изказах мнение и толкоз! Ти къде отиде чак, не е истина?! Приличал съм на твой познат, двуличник съм бил и тем подобни глупости! Разкри ме, няма що!? Въпреки обидите ти пожелавам най-искрено дълъг живот, радост, щастие и успехи във всичко и всички мечти и желания да ти се сбъднат! Пък аз, нека да съм двуличник!
#8 Автор: Жена
Публикуван: Преди 15 дни
Благодаря на всички,които ми отговориха...Приятеля ми е добро момче и сигурно много ме обича,но някак си спря да ме "вижда" спрях да виждам блсъка в очите му,може и в мене да е вината,може пък и двамата да сме се отпуснали не мога да кажа
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 15 дни
Двуличника съм! Според мен, си втълпяваш! Всичките пожелания, които ги пожелах на 6, ги пожелавам на теб и приятеля ти!
#10 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 15 дни
#2 Кажи какво да реже че не става ясно?
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
#7 аз също ти пожелавам само хубави работи да ти се случват от тук нататък,всеки човек има право на щастие..
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
Като мъж на доста години, с богат жизнен опит, ще споделя своето наблюдение и мнение, за това което се случва с много връзки, поради промяна в поведението на жената.
Когато една жена се успокои, че вече има сериозна връзка и тази връзка продължава 2-3 и повече години, тя започва да се отнася доста рутинно към секса, към забавленията заедно с мъжа навън като ходене на гости и приемане на гости, ресторанти, барове, екскурзии. Започва някакси да мисли повече да не се харчат пари за такива неща, защото "трябва ни нова кола", например. Сексът става вял и сив, често я боли глава, има работа, изморена е и иска да спи и т.н. Когато мъжът поиска нещо ново в леглото получава отговор "стига глупости!". А ако е родила и дете нещата отиват вече много на зле. Жените като че ли смятат, че като са дарили мъжа с дете и са станали майки, това до голяма степен ги освобождава от други ангажименти с мъжа.
Резултатът: мъжът, ако не търси нарочно да получи нещо извън връзката, едва ли ще пропусне ако му се отдаде такава възможност. И оттук тръгва разпадът на връзката.
#13 Автор: Жена
Публикуван: Преди 11 дни
За коментар номер 12:

Случаят при мене е точно обратното,на него спря да му се излиза,все е иморен,не му е до секс,не му е до заведения той се успокой,че има връзка не аз.Спря да ме вижда и някак си усетих все едно ме прие за даденост а сме млади хора само на по 30г както се казва.Заедно сме от супер малко време нямаме и две години
#14 Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 дни
Моето мнение е ,че трябва да разговаряте откровенно и да си кажете всичко . Никой не знае какво му е друтия ,ако не си говорите и той/тя не сподели . Ти трябва да поемеш инициативата за разговор ,защото ти си недоволната , притиснената ,озадачената от сегашната ситуация .Избери подходящ момент за това и си задай въпросите и искай ясен отговор . Може да получиш отговор ,може и да не ти отговори .Бъди настоятелна ,но не агресивна и готова за истината . Липсата на отговор също е отговор . След това посоки много и те ще избереш една .
До скоро .
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама