VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Какви момичета харесвате?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 дни

Какви момичета харесвате, момчета?

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди 10 дни
Честно казано, нямам категоричен отговор на този въпрос и ще ми е интересно, какво мислят другите!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Просто и ясен въпрос (благодаря): Ами харесвам всякакви жени ,не е нужно да са високи/ниски,пухкави/ слаби ,руси/чернокоси и т.н. Обаче единственото ми условие е да са над 35 год.(аз съм на 29г) защото :
1.те се чукат най-добре.
2.най -много ме възбуждат
Ако намериш такава някоя (дето да харесва по-млади мъже,а бил съм и военен с мисии в чужбина доста време ) пращай смело насам :)
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Зрели и знаят какво искат и търсят
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 дни
Едно съм! Погрешно съм натиснал жена! Мъж съм! Като се замислих харесвам всички жени, но мразя коварството и лъжите им! Понякога го правят без причина, това е в кръвта им сигурно!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Здравей.
От доста време си търся един вид любовница... сега сигурно куп хора ще ме оругаят но не ми пука особено.
До скоро си мислех че искам да е някое младо девойче което да ме разкъсва от страст... докато не си дадох сметка че такива момичета не се занимават с демоде батковци като мен.
Та тогава разбрах... харесвам жени които се харесват като жени. Срещал съм момичета които изглеждат като водни биволи и въпреки това имат толкова сексуална енергия че засенчват повечето плеймейтки срещал съм и момичета които изглеждат като извадени от списание за красота и въпреки това нямат хъс...
Та това ми е идеята... грижете се за себе си. Харесвайте се. Не си избивайте комплесите.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Харесвам искрени, честни, смели, верни, интелигентни, горещи, разкрепостени и перверзни момичета. И търся точно такова. Сред хората Дама а в леглото необуздана мръсница без табута. Леко бисексуална.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 7 дни
Ами аз харесвам жени с по-пищни форми,може да са по нисички,но със сочно дупенце,хубави едри гърди и тясно малко пиче( ако е с интимна прическа ,ще е невероятно). Не обичам,жена суха,без готин задник,без гърди,и без красиво лице. За мен лицето е ,визитката на човек пред Света. Жена за мен привлекателна,може да е 150 или 160 висока,с гръдна обиколка минимум 90 см, и да тежи 50 или 60 килограма,но не повече. Проблемът е друг,все повече жени се отказват от поли,рокли,бодита или дори къси панталонки. Дай им панталони,дънки и в редки случаи клинове. Явно е някаква мода, нямам друго обяснение.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 дни
Във всяка жена има красота .... стига мъжа да има очи за да я види!!!- но определено жените над 40 са ......ЖЕНИ
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама