VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Какви момичета харесвате?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 месеца

Какви момичета харесвате, момчета?

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 месеца
Честно казано, нямам категоричен отговор на този въпрос и ще ми е интересно, какво мислят другите!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Просто и ясен въпрос (благодаря): Ами харесвам всякакви жени ,не е нужно да са високи/ниски,пухкави/ слаби ,руси/чернокоси и т.н. Обаче единственото ми условие е да са над 35 год.(аз съм на 29г) защото :
1.те се чукат най-добре.
2.най -много ме възбуждат
Ако намериш такава някоя (дето да харесва по-млади мъже,а бил съм и военен с мисии в чужбина доста време ) пращай смело насам :)
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Зрели и знаят какво искат и търсят
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Едно съм! Погрешно съм натиснал жена! Мъж съм! Като се замислих харесвам всички жени, но мразя коварството и лъжите им! Понякога го правят без причина, това е в кръвта им сигурно!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Здравей.
От доста време си търся един вид любовница... сега сигурно куп хора ще ме оругаят но не ми пука особено.
До скоро си мислех че искам да е някое младо девойче което да ме разкъсва от страст... докато не си дадох сметка че такива момичета не се занимават с демоде батковци като мен.
Та тогава разбрах... харесвам жени които се харесват като жени. Срещал съм момичета които изглеждат като водни биволи и въпреки това имат толкова сексуална енергия че засенчват повечето плеймейтки срещал съм и момичета които изглеждат като извадени от списание за красота и въпреки това нямат хъс...
Та това ми е идеята... грижете се за себе си. Харесвайте се. Не си избивайте комплесите.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Харесвам искрени, честни, смели, верни, интелигентни, горещи, разкрепостени и перверзни момичета. И търся точно такова. Сред хората Дама а в леглото необуздана мръсница без табута. Леко бисексуална.
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Ами аз харесвам жени с по-пищни форми,може да са по нисички,но със сочно дупенце,хубави едри гърди и тясно малко пиче( ако е с интимна прическа ,ще е невероятно). Не обичам,жена суха,без готин задник,без гърди,и без красиво лице. За мен лицето е ,визитката на човек пред Света. Жена за мен привлекателна,може да е 150 или 160 висока,с гръдна обиколка минимум 90 см, и да тежи 50 или 60 килограма,но не повече. Проблемът е друг,все повече жени се отказват от поли,рокли,бодита или дори къси панталонки. Дай им панталони,дънки и в редки случаи клинове. Явно е някаква мода, нямам друго обяснение.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 месеца
Във всяка жена има красота .... стига мъжа да има очи за да я види!!!- но определено жените над 40 са ......ЖЕНИ
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Интелигентни, независещи от скруполи, разкрепостени. Които не се свенят в имтимни моменти да ползват по- пиперлив език, умеещи да флиртуват, да носят шеги, предизвикателни. Да не плащат данък околна среда и когато искат да го правят, да не им пука от публиката, ако има такава.
Само като пример, да е готова да го правим и в присътвието на приятели.
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Харесвам кърмачки с напращели от мляко гърди. Това ме побърква от страст.....
#11 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца
Женствени, с големи стегнати цици и ареоли, с дълги тънки пръсти, атлетично тяло. Абе 9/10. Такива са много рядко. 1 на милиони. По-принцип жените са много грозни. Без грим дори и тия 9/10 са си гризни. Но поне при тях тялото е божествено. Направо като ги видиш и веднага си надървер, пипнеш ли ги и се празниш. И след 15 минути съм готов да ги разкова от ебане.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 5 месеца
На първо място да бъде интелигентна и да има чувство за хумор да е с хубаво тяло но не кльощава да има изпъкнало дупенце и хубави нежни крака защото имам foot fetish :D
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
С големи стегнати гърди високи и строини.С малки дупета и да дават навсякъде да ги ебеш.И накрая да свършиш в устата.
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Аз харесвам жени които правят секс със страст, желание и кеф. Колкото по перверзни и развратни толкова повече се възбуждам. Разкрепостеността ме кефи. Харесв ми когато жените показват своята сексуалност без страх да ги съдят и задръжки. Да не са задръстени като в патриархалното общество от миналия век което продължава да чете морал.
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Харесвам перверзни и рзкрепостени жени. Такива които не се срамуват и стесняват да покажат своята сексуалност. Външния вид няма голямо значение стига да го прави с кеф и желание. Колкото по извратена и перверзна толкова по-добре
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Харесвам седели жени с големи гърди и градинка!
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
На 25 г. съм и харесвам по-големи от мен, какички, 30+...
Много повече се заглеждам по тях, от колкото по момичета, които са по-малки от мен или такива на моята възраст...
А и жените 30+, които държат на външния си вид и се поддържат са много по-красиви и привлекателни, от колкото малките пикли, които си приличат една с друга и... Айде да не им сипвам с черпака, че може някоя да се засегне...
П.п: любимият ми шоколад - milfka.
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Умни и с чувство за хумор.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Такива, които знаят защо сядат на хуят ми. Които го правят с чувство и отдаденост. Които ценят секса.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама