VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Между две

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 3 месеца

Женен мъж с деца съм. Имам извън брачна връзка с друга жена. От начало всичко бе за секс. С минаване на времето и опознаване се влюбихме един в друг. Започна се всекидневен чат, срещи през ден-два, който когато може, понеже тя също е семейна. Случи се така, че се превърнахме в "любовта на живота". Всичко бе наред докато съпругата ми не разбра. След много драми се стигна и до избора, семейството или личното ми щастие. Избрах семейството заради децата. От тогава обаче не ми дава мира, какво се случва с нея. Тя се опитва да се свърже с мен, но аз я игнорирам. Не е минал ден в който да не мисля за нея, липсва ми ужасно много. Болката и мисълта, че любовта ти е някъде там, а ти не можеш да си с нея ме обзема като болест. Как мислите, дали съм постъпил правилно, дали трябва да търся щастието с жената която обичам

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Човече, не мъчи себе си и сегашната си жена.По добре послушай сърцето си, щом със сегашната не се чувстваш добре,избери тази с която се чувстваш наистина добре.Може би не съм прав , но да видим и други мнения и съвети!!
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Здравейте. Важни решения в живота, не се вземат под натиск, защото това може да е Ваше решение на пръв поглед, но ако някой Ви е натиснал или "мотивирал" с децата да го вземето, то не е Ваше. Тогава възниква въпросът, дали бихте желал да живеете живота си според нечии чужди правила? Следващият важен въпрос е дали действително причината за извънбрачната връзка е бил само сексът? Казвате, че страстта е прерастнала в любов, но всъщност нещата не се случват точно така. Страстта към човек от другия пол, всъщност е вид пристрастяване, което не е точно любов, а развиване на някакъв вид зависимост-предимно сексуална. Какво точно Ви липсва в другата жена е важен въпрос, който трябва да се разглежда в контекста на това, какво точно Ви липсва в семейството? Как Ви кара да се чувствате другата жена, когато сте заедно и с какво запълвате сравнително краткото време, което имате на разположение. А сега си помислете колко много други неща изпълват живота на двама души и си представете дали можете да правите тези неща с другата жена и пак да сте така щастлив в компанията и? И ако накрая стигнете до извода, че не сте щастлив живеейки този живот с майката на децата си, не правете ненужни жертви, децата имат нужда от обич и се научават да обичат живеейки с родители, които се обичат. Ако сте просто статисти, които обгрижват нуждите на децата и се принасят като жертвен агнец на олтара на семейството, тези деца няма да се развият емоционално по достатъчно пълноценен начин. Ако виждате шанс да поправите връзката със съпругата си и да я изпълните с повече съдържание, то би било добра идея да се консултирате със семеен терапевт. Ако се терзаете твърде за другата жена и се затруднявате да си отговорите на важните за Вас въпроси, отново психотерапевтът може да помогне. Човек поглежда настрани, когато изпитва недостиг на щастие надявайки се да го получи от външния свят, но щастието не е продукт на околните, а продукт на нашето собствено съзнание.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
#2 Много точно казано, но не смятам, че семейните терапии могат да помогнат на човек, ако не иска да си помогне сам
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама