VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

По възрастна жена

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца

На последък секс апетита ми е насочен към по възрастни жени.
35 40 45 50 възбуден съм само при за мисълта за това как я събличам и целувам по врата.

Нормално ли е на 28г. Съм

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Здрасти приятел,абсолютно нормално е.Дори много мъже си падат по зрели жени които знаят какво искат как да го постигнат и са дискретни .Не случайно има приказка хвани си кака да те отрака .А същото време и много жени на тази възраст са най шавливи и се радват на млад готин мъж изпълнен с енергия и се радва на много оргазми ,а често дири и във мечтите й са двама ...останалото е умение .ЛЮБОВТА И СЕКСА искат 312-това е символа на успелия мъж..
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Много си прав,братле,секса с по-възрастна жена е НЕВЕРЯОТЕН!! Имам приятелка на 48 год. аз съм на 29 и се чувствам супер.За съжаление наистина много малко жени на зряла възраст се срещат с по-млади мъже,но можем и трябва да променим това.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Ти не си добре! Геронтофил!!! Усещането, което младото, здраво тяло, с нежна кожа, дъртата вещица няма как да го даде.. Стрии, тлъстини, суха като ...шкурка..Отврат!!!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
До номер 3: кое усещане бе? Имам някой да не е добре,ама това не е автора,а ти как твойта старата (жена ти) си е вкъщи и агнетата ги оправяш навън за да си мъж ,а? Това че агнето не знае какво иска освен пари и кола и по възможност издигане в обществото ли? А за другото има лубрикант
#5 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
До номер 3: Не обичам да съм груба, но не се сдържах. Горката ви жена, за да е вечно "суха" не е нейна вината. То няма значение младо, старо, майсторлъка е важен Санчо. И за сланините да попитам? Вие как сте с плочките, бицепси, стегнат задник сигурно? Хайде бъдете щастлив!
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама