VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Правих секс с доведения ми син

Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 години

Здравейте, аз съм поддържана интелигента жена на 44 години. Наскоро се омъжих повторно за мъж, който е 13 години по-голям от мен. Той е бизнесмен и живеем в триетажната му къща в столичен квартал,няма да казвам кой. С него живеят двамата му сина от предишне бракове - на 14 и на 24 години.
Със съпругът ми не правим редовен секс, понякога ме държи на сухо по повече от седмица. Когато това се случи отново не бяхме правили секс от седмица, аз мислех че съм сама вкъщи, беше ранния следобед, и си позволих да се разхождам с разголено облекло, почти еротично бельо в къщата. Тогава се оказа, че не съм сама, а големият син на съпруга ми е у дома също. Той е много директен и сексапилен младеж, тренира и изглеждя превъзходно. Флирта от негова страна ме побърка от възбуда, и се изчукахме. Няма да навлизам в подробности, но това не беше последният път,в който го направихме. Ставаше все по-рисковано и по-рисковано всеки път, но не можехме да спрем. Той задоволява сексуалният ми глад, а факта, че го правим тайно ме подлудява. Знам,че не може да продължаваме така и моля за съвет!

#1 Автор: Мъж
Преди 2 години
Здравей госпожо,радвай се и се наслаждавай на това което ти е дала съдбата. Не си сама, а има много други като теб. Приеми го като поредния любовник,бъдете дискретни и се пазете и така ще откарате до живот. Моите поздравления.
#2 Автор: Мъж
Преди 2 години
Радвам се за вас,радвам се че поне една жена е разбрала ,колко по-добре е да се чука с по-млад (и то доста) от нея мъж.Браво госпожо,бъдете приемр за останалите :)
#3 Автор: Мъж
Преди 2 години
За къв съвет молиш, некой да ти каже че си курва ли ??
И аз ебъ втората жена на баща ми дърпаше се само първия път и от тогава сама ме гони да ми го налапа е такива сте вс
#4 Автор: Жена
Преди 2 години
Здравейте, не мислите ли че, това трябва да свърши скоро и да започнете всичко отначало с нов мъж и нова връзка.В един даден момент може да ви усети мъжа ви и тогава , накъде!?Мой познат правеше нещо подобно с доведената си майка и е един прекрасен ден истината излезе наяве, стана страхотен скандал ,и имаше и лека физическа саморазправа.Желая ви здраве, но помислете дали си струват тези удоволствия сега и дали има смисъл да бъдете с този мъж в момента!!
#5 Автор: Мъж
Преди 2 години
Госпожо,не ги слушайте.Щом ви харесва да сте сдоста по-млад мъж от вас,направете го и без да мислите да друго.Имах връзка с по-голяма жена (не точно жената на баща ми),но обществото не одобри и се наложи да се разделим,на мен не ми пукаше ,но половинката ми не издържа.Правете това което ви прави щастлива,ако то е връзка с по-млад мъж одри и този с които сте почнете на чисто с него! Не позволявайте обществото и стереотипите му да определя щастието ви!
#6 Автор: Жена
Преди 2 години
От Авторката : Благодаря на всички за включванията! Забавляваме се и до ден днешен, без съпруга ми да подозира! Изживявам по няколко оргазма на ден и не съжалявам! Благодаляза съветите на всички!
#8 Автор: Мъж
Преди 2 години
До Авторката.Здравейте. Прочетох вашата история и останах силно впечатлен от вас. И Ще се радвам и ще ми бъде много приятно да се запозная с вас. Очаквам с голямо нетърпение вашия отговор.П.П аз съм мъж на 37 години и жажаднял за жена като вас.
#9 Автор: Жена
Преди 2 години
#2, бих искала да се пробвам с теб. На колко си?
#10 Автор: Мъж
Преди 2 години
До Авторката. На 36 години.
#13 Автор: Мъж
Преди 2 години
#9 и аз бих пробвал с тебе
#14 Автор: Мъж
Преди 2 години
До автора. Нали беше жена. А сега ми излиза, че си мъж. Не мога да те разбера.
#15 Автор: Жена
Преди 2 години
Към авторката
Прости ми скъпа, но си тъпа путка! Омъжила си се на за хуй, а за сребро. С други думи, не по любов, а по сметка. Наебала си синчето и се опитваш да се оправдаеш с 13- те години разлика. На всичкото отгоре и търсиш съвети. Виж, аз също се еба със синът си, макар че не е заварен, а си е мой. Но го правя за удоволствие! Държа съпругът си в течение на всяко мое желание и той мен. Но зад гърбът му не го правя. Не защото не бих могла, а защото държа на него, обичам го истински и най- вече го уважавам. Не бих си позволила да му нараня достойнството и да го обидя. Ако не си разбрала за твоите 44 години, че в живота има тъпаци и интелигентни хора. Ти спадаш към една от тези групи, които не се котират никъде и никога. Думите Ви: аз съм поддържана интелигента жена на 44 години само предизвикват усмивки. Това което сте направили, ще доведе до катастрофа, но не за самата вас, а за съпругът Ви и синът му. Особено като се има предвид, че става въпрос за българи, чиито манталитет е доста деликатен, меко казано. Съвети, ако някои си позволи да Ви даде, ще да е на вашето ниво- сутерен...
На ваше място при такава ситуация, бих сподели станалото, но само като задоволство, че съм била обладана от един млад мъж. Ако не умееш да си контролираш путката, то поне го синхронизирай със съпругът си businessman. И не му пикай на авторитета, това е моят съвет. Така може и да си запазиш интелигентността и подръжката.
#16 Автор: Мъж
Преди 2 години
И аз искам да се срещнем с някоя мацка от София
#17 Автор: Мъж
Преди 2 години
Леле на 44... Поддържана... На мен само от прочетеното ми стана...
#18 Автор: Мъж
Преди 2 години
Кефи се на младежа кака, нека ви е добре и на двамата! Ако искаш да поразнообразиш аз съм на 29
#19 Автор: Мъж
Преди 7 месеца
Щом мъжа ти не ти дава това, което ти се полага разбира се, че ще го вземеш от друг. Трябва само да внимаваш да не се ... издъните.
#20 Автор: Мъж
Преди 7 месеца
До #15 # мъжът ти одобрява ли това че правиш сикс с собствения ви син.това според теб нормално ли е ?
#21 Автор: Мъж
Преди 7 месеца
Това ми звучи на сериал от Porn Hub . Но си яка Milf -ка ,ако го правиш наистина! М .40г.
#22 Автор: Мъж
Преди 7 месеца
Ако сте организирани и дискрени никои няма да ви хване всичко зависи от вас. Има ли тръпка желание и възбуда няма спиране това е!
#23 Автор: Мъж
Преди 7 месеца
Щом и е кеф, лошо няма,а и с milf си е топ
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение