VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Защо мъжете избягват сама жена с дете?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца

Това че съм се разделила с мъжа си и че имам дете от него, не означава, че трябва да изоставя детето си, за мен да съм майка е нещо много важно в живота ми, но също така трябва и аз самата да съм щастлива като намеря правилния човек с който да остарея. Чудя се какво толкова плаши мъжете в една такава връзка? Семействата или приятелите им ще ги обсъждат, ако се обвъзжат с жена с дете? Лично за мен това означава, че те не притежават достатъчно мъжественост и решителност да вземат такова решеие напук на общественото мнение.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Аз лично нямам против майка с дете, стига да е поне около моята възраст. Проблема за мен е че поне в моята глава бащата винаги е наоколо,( с някое обаждане ,с някое смс че ,с някой чат във фейсбук,вайбър) и познавайки натурата на жените, тя няма как да откаже достъп на бащата на детето до детето....и множество други такива дребни ежедневни неща в този смисъл....аз предпочитам жена без товар...защото е за цял живот ...винаги бившия може да се оправдава с детето за да види нея....и в крайна сметка се постави в обратната ситуация...мъж с дете и бившата постоянно кръжи наоколо..излизат на кафе заради детето, виждат се събота и неделя заради детето...едва ли ще си много съгласна.....
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Съгласен съм с горното, донякъде. Но аз лично, ако намеря жената, която търся, предпочитам да е сама. И бих й предложил да осиновим сираче. Мен не ме е страх от жени с деца, само детето да може да ме приеме като баща. Това се постига твърде трудно, трябва да спечелиш освен жената , а и детето. Защото знам колко е трудно и шокиращо за едно дете е да вижда постоянно различни чичковци с мама. Да, и самата жена да иска второ дете. Няма нищо необичайно да се ожениш за жена с дете от предишен брак. Бившия нека прави каквото иска, само жената да е лоялна към мен.
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 3 месеца
Прави сте и аз да кажа нещо по темата от скоро загубих жена си млада на 26 г.оставими прекрасна дъщеричка на 7 г.и при мен се получава нещо подобно сомо ,че като ме видят с дъщеря ми и все едно призрак виждат и положението става лед сменят се физеунимий все едно ооляти с вряла вода та мисълта ми е,че явно всеки иска неговото и компромиси няма и от всичкта ни алчност страдат децата ате са невинни
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Ами скъпи майки с деца да сте мислили преди да забременеете можете и на 30 да родите.....никой не ви кара на 20 да раждате......като преди това сте имали кратка връзка за 1-2 години....
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Хм, като някой, който е отраснал с доведена сестра и мащеха, мога да ти кажа, че децата вероятно ще бъдат тормозени, а и вероятно няма да уважават след време другия си родител.
Мои познати са имали също подобни истории: "Ти не си ми истински родител, нямаш право да ме командваш" и т.н.
Повечето жени в по-развитите държави раждат около 30-ака тези дни, така че няма недостиг на бездетни.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Привет. Ами по темата мога да кажа че някой мъже или жени искат свой деца и заради това вероятно избягват партньор с дете защото в повечето случай партньора не желае повече деца. Но разбира се има го и варианта че не желаят да отглеждат чуждо дете, което е много тъжно и грозно... Децата не са виновни, виновни са възрастните с тяхното нелогично и егоистично мислене! Никой не търси общо щастие всеки гледа само и само себе си!
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Не е вярно че мъжете не искат жени с деца.Аз я взех с две роди ни се едно и от нас, отгледах неините 13 г. и когато моето стана на 9 г.тя избяга при друг.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Не си попаднала на точния човек.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Аз не избягвам жена с дете! За мен е важно да си допаднем и да се разбираме! Детето не е пречка
#10 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
A вие защо избягвате мъже с деца? такаче не се оплаквай ако обичаш, когато вие спрете да режете мъжете, които имат деца от предишен брак, тогава се оплаквате че и вас не ви искат...
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
заради глупостта на двама души страда малкото човече в последствие се очаква той/тя да е сериозен/а за нова връзка втф ?
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Дали имаш или нямаш дете от друг/а/ няма значение.То си е до самите хора и дали обичат деца.То е ясно че за всяка майка (родител)детето е на първо място
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Избягват, щото не искат да хрантутят чуждо дете. Ако това им е била целта, ще си осиновят. Има бол такива изоставени!!!
Да си мислила навремето с кого си лягала. Късно е чадо сега.
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Аз нямам нищо против
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Когато човек влезе в магазина и каже "искам 1кг ябълки" и насреща му кажат "ето ви 1кг огризки от ябълки" - как е редно да реагира?
Аз търся млада девойка, която да взема с мен и да си направим деца заедно. На 25+ лелка не мисля да й изхранвам детето, дето е преспала с целия град и си е дала младостта на други мъже. Младостта у жените е много ценно нещо, и на който си си дала младостта - той да ти изхранва детето. Аз като вървя по улицата виждам единствено млади гаджета, за друго нямам нито око, нито душа.
А като казвам млади гаджета, това не значи че като се съберем с нея ще я чакам 10г да се "наживее" до 30г, че тогава да си направим деца.

Когато жените започнат да се отдават на мъжете и да им дават младостта си и да си правят семейство отрано, и когато дават на мъжете да водят - тогава ще има мир в отношенията.

За нищо на света няма да взема с мен стара жена, още по-малко ще й дам половината ми богатство ако се разведе с мен (за жените ние, мъжете, сме мишена, която да бъде ограбена и изнудена), и още по-малко ще й дам да определя кое кога и как да става в моя живот. В моя живот аз водя и аз решавам кое как става.

И да не се чудите защо населението застарява и има демографска криза - заради противозачатъчните хапчета е, и задето вие, жените, не раждате когато трябва, а когато си профукате най-ценното - младостта. Никой не ви иска старостта.
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама