VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо мъжете избягват сама жена с дете?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 години

Това че съм се разделила с мъжа си и че имам дете от него, не означава, че трябва да изоставя детето си, за мен да съм майка е нещо много важно в живота ми, но също така трябва и аз самата да съм щастлива като намеря правилния човек с който да остарея. Чудя се какво толкова плаши мъжете в една такава връзка? Семействата или приятелите им ще ги обсъждат, ако се обвъзжат с жена с дете? Лично за мен това означава, че те не притежават достатъчно мъжественост и решителност да вземат такова решеие напук на общественото мнение.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Аз лично нямам против майка с дете, стига да е поне около моята възраст. Проблема за мен е че поне в моята глава бащата винаги е наоколо,( с някое обаждане ,с някое смс че ,с някой чат във фейсбук,вайбър) и познавайки натурата на жените, тя няма как да откаже достъп на бащата на детето до детето....и множество други такива дребни ежедневни неща в този смисъл....аз предпочитам жена без товар...защото е за цял живот ...винаги бившия може да се оправдава с детето за да види нея....и в крайна сметка се постави в обратната ситуация...мъж с дете и бившата постоянно кръжи наоколо..излизат на кафе заради детето, виждат се събота и неделя заради детето...едва ли ще си много съгласна.....
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Съгласен съм с горното, донякъде. Но аз лично, ако намеря жената, която търся, предпочитам да е сама. И бих й предложил да осиновим сираче. Мен не ме е страх от жени с деца, само детето да може да ме приеме като баща. Това се постига твърде трудно, трябва да спечелиш освен жената , а и детето. Защото знам колко е трудно и шокиращо за едно дете е да вижда постоянно различни чичковци с мама. Да, и самата жена да иска второ дете. Няма нищо необичайно да се ожениш за жена с дете от предишен брак. Бившия нека прави каквото иска, само жената да е лоялна към мен.
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 3 години
Прави сте и аз да кажа нещо по темата от скоро загубих жена си млада на 26 г.оставими прекрасна дъщеричка на 7 г.и при мен се получава нещо подобно сомо ,че като ме видят с дъщеря ми и все едно призрак виждат и положението става лед сменят се физеунимий все едно ооляти с вряла вода та мисълта ми е,че явно всеки иска неговото и компромиси няма и от всичкта ни алчност страдат децата ате са невинни
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Ами скъпи майки с деца да сте мислили преди да забременеете можете и на 30 да родите.....никой не ви кара на 20 да раждате......като преди това сте имали кратка връзка за 1-2 години....
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Хм, като някой, който е отраснал с доведена сестра и мащеха, мога да ти кажа, че децата вероятно ще бъдат тормозени, а и вероятно няма да уважават след време другия си родител.
Мои познати са имали също подобни истории: "Ти не си ми истински родител, нямаш право да ме командваш" и т.н.
Повечето жени в по-развитите държави раждат около 30-ака тези дни, така че няма недостиг на бездетни.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Привет. Ами по темата мога да кажа че някой мъже или жени искат свой деца и заради това вероятно избягват партньор с дете защото в повечето случай партньора не желае повече деца. Но разбира се има го и варианта че не желаят да отглеждат чуждо дете, което е много тъжно и грозно... Децата не са виновни, виновни са възрастните с тяхното нелогично и егоистично мислене! Никой не търси общо щастие всеки гледа само и само себе си!
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Не е вярно че мъжете не искат жени с деца.Аз я взех с две роди ни се едно и от нас, отгледах неините 13 г. и когато моето стана на 9 г.тя избяга при друг.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Не си попаднала на точния човек.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Аз не избягвам жена с дете! За мен е важно да си допаднем и да се разбираме! Детето не е пречка
#10 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 3 години
A вие защо избягвате мъже с деца? такаче не се оплаквай ако обичаш, когато вие спрете да режете мъжете, които имат деца от предишен брак, тогава се оплаквате че и вас не ви искат...
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
заради глупостта на двама души страда малкото човече в последствие се очаква той/тя да е сериозен/а за нова връзка втф ?
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Дали имаш или нямаш дете от друг/а/ няма значение.То си е до самите хора и дали обичат деца.То е ясно че за всяка майка (родител)детето е на първо място
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Избягват, щото не искат да хрантутят чуждо дете. Ако това им е била целта, ще си осиновят. Има бол такива изоставени!!!
Да си мислила навремето с кого си лягала. Късно е чадо сега.
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Аз нямам нищо против
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 години
Когато човек влезе в магазина и каже "искам 1кг ябълки" и насреща му кажат "ето ви 1кг огризки от ябълки" - как е редно да реагира?
Аз търся млада девойка, която да взема с мен и да си направим деца заедно. На 25+ лелка не мисля да й изхранвам детето, дето е преспала с целия град и си е дала младостта на други мъже. Младостта у жените е много ценно нещо, и на който си си дала младостта - той да ти изхранва детето. Аз като вървя по улицата виждам единствено млади гаджета, за друго нямам нито око, нито душа.
А като казвам млади гаджета, това не значи че като се съберем с нея ще я чакам 10г да се "наживее" до 30г, че тогава да си направим деца.

Когато жените започнат да се отдават на мъжете и да им дават младостта си и да си правят семейство отрано, и когато дават на мъжете да водят - тогава ще има мир в отношенията.

За нищо на света няма да взема с мен стара жена, още по-малко ще й дам половината ми богатство ако се разведе с мен (за жените ние, мъжете, сме мишена, която да бъде ограбена и изнудена), и още по-малко ще й дам да определя кое кога и как да става в моя живот. В моя живот аз водя и аз решавам кое как става.

И да не се чудите защо населението застарява и има демографска криза - заради противозачатъчните хапчета е, и задето вие, жените, не раждате когато трябва, а когато си профукате най-ценното - младостта. Никой не ви иска старостта.
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Съгласен съм с горния коментар. Жени от соц времето има и незадоволени ама и няма навити да искат с такива остарели вече. Да сте мислили по-рано че влезнете в БГ секс сайта там само жени над 45+ и 50, еми не ме кефи да ви гледам голотите! Но не се безпокойте, има и такива дето търсят милф... все ще си намерите майстори жените! :)
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Аз лично се свързах с жена с 2 деца през такъв сайт. Минаха 11 години и когато децата навършиха пълнолетие станах излишен. Защо ли?
#18 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
Чета тука мненията на мъжете и за пореден път се убеждавам колко егоистични и просто глупави сте. Няма дори да си губя времето да обяснявам защо, достатъчно интелигентните ще разберат.
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Аз съм женен от 11 години, с едно дете, с жена ми се разделихме преди три години, тогава се запознах с жена която имаше дете, това не ми пречеше, дори заживяхме заедно в нейния град и апартамент, живяхме щастливо, но както се вика, всяко чудо за три дни, няма значение, не се отказвам да търся любовта на живота си, не ми пречат децата, обичам ги, дори можем заедно да мислим за повече, няма лошо.
#20 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
E това е, заради едното чукане, мъжете гледат чужди копелета...По-точно определение на бета не знам дали би могло да се даде.
Страници 1 от 3
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама