VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Война е!

Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година

Война е !Война на самочувствие ,егоизъм и поп-фолк стойки и похвати.Къде избяга хубавия разговор от това да не се притеснява ,че бива подведен от събеседник с користни намерения .Защо ?Защо всеки трябва да води война със всеки ,колко да излъже ,да намаже голяма филия аванта .Та нали за всеки живота е един .Колко да намажеш ,после неусетно ти се взима и то х3.Ще започна със това ,че вече почти съм се изчерпал на доверие и въпреки това ,продължавам да мечтая за теб .Жената със която ще изкараме до края ,без лъжи,изневери или какво ли не ,което проваля всякакъв вид взаймоотношения .Имам всичко ,ако това е от значение и нищо не мога да отнеса от този свят ,но нямам теб ,тази от която да ми помогне в това да пресъздадем ,да възпитаме и да се запазим и да го опазим ,за да стане по добро от нас самите.Ако повярваш след ,като имаш търпението да го прочетеш и да вникнеш в мисълта на емоцията ми ,ще се боря и няма да съжалявам за времето с което ти минава покрай личността ми .Тя не е за всички .Тя е за онази дама ,която знае ,какво иска .

#1 Автор: Мъж
Преди една година
Аз разсъждавам по същия начин човече! Пожелавам ти най-искрено да намериш, това, което търсиш, както и на себе си разбира се! Но това едва ли ще се случи в " сериозен " сайт за запознанства, защото тези сайтове са всичко друго, но не и сериозни! Тук, основната част от жените са, за да си помпат самочувствието, други търсят материалната страна, трети търсят откровено секс ( може и двете заедно, секс и пари, някои директно го показват още със снимките и профилите си ), четвърти са изключително високомерни, надменни и с големи претенции, ако има и такива, които търсят наистина сериозни честни и коректни отношения ( предполагам, като нас ), бързо си бият камшика и с право! И аз обмислям да го направя и да си гледам живота, такъв. какъвто е! Дано да съм ти полезен! Успех!
#2 Автор: Мъж
Преди една година
Мани тия глупости и си намери друго занимание. Време е да приемеш истината за жените.
#3 Автор: Жена
Преди една година
Не, всички жени са такива, аз също търся истинската любов, и да прекарам остатъка от живота си с човек, с който да имам душевен комфорт, но пр жените е по трудно, на нас ни предлагат, докато мъжете вие правите избора.Свяснатната жена е тиха, тя няма самочувствието на една кифла и вие просто нея забелязвате, после се оплаквате, сами си го правите.
#4 Автор: Мъж
Преди една година
До#3 много сте права. Мъжете никога не правим семейство с кифла. Да за евечер , две. В най добрия случай година може да се захване по кифла. Но искаме да имаме Жена до себе си. И то с главно " Ж"
#5 Автор: Мъж
Преди една година
Намерихте ли на човека нещо?
#6 Автор: Неизвестен
Преди една година
Всеки, уж, търси истинската или истинският, всеки обяснява колко е самотен, колко иска да има човек до себе си. Вече сериозно се чудя, това от времето, в което живеем ли е, или винаги е било така - едни не могат да се примерят и все търсят, други влизат във връзка и правят повече от колкото трябва компромиси, когато се налага си затварят очите за някои неща и просто единици са тези, които попадат на точния за тях човек.
Вече започвам да мисля, че любов не съществува, дори майчината любов не е тази безусловна любов, която описват в книги, филми и реклами, а какво остава за взаимоотношенията мъж-жена.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама