VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо жените не обичат френската

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца

Имам въпрос ако някой е компетентен по темата. На 36 години съм и всичките връзки които съм имал нито една от жените не се съгласяваше за разнообразие за една свирка дори съм предлагал и взаимна френска но пак отказваха. Всички жени ли не харесват френската или аз съм някакъв карък и все такива си ги намирам?

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Ами аз съм мъж и НЕ ЖЕЛАЯ ЖЕНИТЕ ДА МИ ПРАВЯТ ФРЕНСКА! Далеч не всички харесват това и не са длъжни,ако харесваш човека до себе си, не я принуждавай да прави нещо, дето не желае! Жените искат всичко само в порното....
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
На 53 години съм, с богат сексуален опит (около 50 партньорки). Не съм имал случай с партньорка да не правим орален секс и 69. Споделяли сме си с доста от пртньорките какво ни привлича да правим орален секс и какво бини отблъснало да правим такъв. Ти пишеш, че всичките ти партньорки са ти отказвали орален секс. Извинявай, но причината явно е единствено и само в теб! Ето основните причини една жена да откаже орален секс според това, което са ми споделяли партньорките:
1. ЛИЧНА ХИГИЕНА! За съжаление за болшинството от българските мъже изразът - "Честита баня" е особено актуален. И ако за тези мъже няма нищо притеснително, че се къпят веднъж на една или две седмици, то за сексуалните им партньорки това е ПРОБЛЕМ НОМЕР 1! Едно е партньорката да приеме да прави вагинален секс с презерватив с нехигеничен мъж (все пак възбудила се е, настроила се е да прави секс, няма да остане капо разбира се) и съвсем друго е да се съгласи да поеме в устата си без презерватив пениса на такъв мъж. приказката за "сиренясалия ..." я знаете!
2. ФОРМАТА НА ПЕНИСА! Никога не се бях замислял, че формата на пениса може да има някакво отношение към желанието на партньорката да прави орален секс, докато една от моите партньорки, страстна майсторка на свирките, ми разясни подробно и доста цветисто това обстоятелство. тя и каза, че докато при вагиналния и аналния секс размерът на пениса има решаващо значение за качествен секс, то при оралния формата на пениса е от основно значение. Все пак при орален секспенисът е на сантиметри пред очите на партньорката. а вследствие по голямата му част или изцяло партньорката го поема в устата си. Тя ми го обясни по съвсем прост начин, цитирам по памет - "Това е като при храненето. Едни храни ти харесват и ги приемаш с удоволствие, други храни не ти харесват, изпълват те с погнуса и отвращение и тях не ги слагаш в устата си". Тя ми каза, кое определено и действа отблъскващо и спира желанието и за орален секс - крив пенис, несаразмерен пенис, пенис с много удебелена или провиснала кожа около главата, гъбясал пенис, прекалено голям или прекалено малък пенис, прекалено окосмен пенис и тяло (една от основните причини за избягване на орален секс).
3. МИРИЗМАТА НА ПЕНИСА! Дори и да поддържаме отлична хигиена, гениталиите ни си имат специфична миризма, която никаква баня не би могла да подтисне. тази миризма ние самите не я усещаме, но партньорките ни я усещат напълно осезаемо и биха реагирали на нея или с желание за орален секс или с отващение и нежелание за такъв. Давам пример в обратния вариант. Като студент имах двугодишна връзка с едно невероятно момиче. Може би най - силните ми усещания в секса бяха именно с нея. Всичко беше невероятно - любов, секс, който още ми държи влага и до момента, вълшебни усещания. Но... когато и да правихме секс, още в момента, в който прониквах в нея, тя се възбуждаше ужасно и вагината и буквално се разтичаше, което мен ме възбуждаше още повече, но заедно с тази мъзга вагината и почваше да отделя силна миризма подобна на разваляща се риба. Разбира се момичето не я усещаше тази миризма, но аз я усещах осезаемо. тази миризма изобщо не ми пречеше докато правехме вагинален или анален секс, но така и не можах да преодолея отвращението си от тази миризма за да и смуча клитора и лижа вагината. По същият начин предполагам и жените реагират на миризмата на мъжките гениталии.
Незнамдали съм ти бил полезен, просто споделям моята гледна точка по въпроса!
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Моето мнение е, че на жените им се втълпява да бъдат спрямо мъжа нещо като гейши, да го обгрижват, в леглото и извън него, защото ако не го обгрижват той ще си потърси това другаде. Има жени, които обичат да правят френска, такива, които не обичат, такива, които, виждайки, че доставят удоволствие на мъжа с орални ласки им се вдига самочувствието и заради това обичат да го правят. Не знам при теб защо така се е получило, добра ли ти е интимната хигиена, защото липсата на хигиена отблъсква много.
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 22 дни
Здравейте, мъж сън на 33 години,като след месец-два, ще ги направя 34. Срещам се с една Дама на 46 която е супер и като визия,и като чар,обаятелност. За външността няма смисъл да казвам,че има всичко. Красиво лице,заразяваща усмивка,НЕувиснали големи гърди,сочно дупе,тънки глезени и хубави крака. Мадамата е Топ. Запознахме се на едно празненство и от тогава се виждаме. Правим здрав секс по много пъти( не ги бройм). Но има един проблем, мацката не иска все още да прави Френска. Въпросът не е до хигиена,всеки път преди и след секс се къпем,понякога и заедно дори. Тя обожава да я лижа и буквално да я изсмуквам отдолу,но като стане дума тя да вземе нещата в свой ръце и уста, ми казва: Не ме пришпорвай,на мен ми трябва време за това. От 3 месеца се виждаме и все още това време не е дошло!? Дайте съвет. Аз обичам да лижа жена,но ми става малко тъпо, когато тя не иска. Дори, когато свършвам, тя си затваря очите, казва че я е срам.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 22 дни
В секса всичко е удоволствие. Защо си мислите, че жените са задължени да правят свирки? Жена прави свирки когато и идва от вътре, а не по задължение. Това, че един мъж лиже жената, това не означава, че тя трябва задължително да върне жеста!
#7 Автор: Жена
Публикуван: Преди 22 дни
#4 не я е срам-щом стиска очи значи не си я задоволил и не иска да ти гледа доволната физиономия когато свършваш
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама