VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Постоянно ми се прави секс

Автор: Жена
Публикуван: Преди 18 дни

Здравейте, искам да сподель с читателите тук моята история.
Аз съм студентка, на 22 години, живея в град Варна и имам приятел от 3 години. С него живеем заедно, разбираме се отлично, но сексът не върви. Той е човек с много ниско либидо, а аз - обратното. Ако на него му стигат 3 пъти на седмица, на мен ми стигат толкова за деня. Опитвала съм се да го предизвиквам със секси еротично бельо, експерименти в леглото и какво ли още не,но без резултат. Не искам да му изневерявам и до сега за 3 години се е случвало само веднъж, но не мога да издържам тази липса на секс. Иначе всичко е наред в отношенията ни и раздяла не е вариант!
Благодаря предварително за съветите и мненията, защото съм в безизходица.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 18 дни
До авторката;Щом не искаш да му изневеряваш,не ти остава нищо друго освен да прибегнеш до самозадоволяване! Предполагам че си чула поговорката;каквото си направи сам човек никой не може да му го направи!Купи си ако трябва и, вибратор,ако искаш.Другия вариант е, раздялата все пак трябва да се чувстваш и, ти щастлива!А,да си с него на всяка цена макар и,нещастна,(незадоволена) лично за мен не е, вариант!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 18 дни
Много тие рано да почваш дасе самодоляваш или с вибратор. На тия години трябва да прави секс всеки ден. Тиси прецени
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 18 дни
Егото иска количество,душата търси качество!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 18 дни
Здравейте,един мой познат имаше подобен проблем с приятелката си,за това просто опитаха друго решение, намериха още една двойка.Не пишете дали наистина партньора ви задоволява на сто процента.Понякога повечето жени , не казвате дали наистина ви задоволява партньора ви в момента,и дали наистина имате пълноценен секс.В случай че, положението ви е наистина нетърпимо, помислите дали наистина трябва да зарежете сегашния си приятел, помислите хубаво , защото човек разбира какво е имал чак тогава , когато го загуби!!!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 17 дни
Моя съвет е да говориш с него. Moже и да те разбере и да ти позволи да си имаш любовник. Може да пробваш преди да стигнеш до крайности.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 17 дни
Като искаш секс-сменяй го,много си млада да си забраняваш хубавото от живота ,че на него не му се ебе...аз пък все гледам да сваля нечии гащи ;)
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
#4 много глупави въпроси задаваш, не искаш ли да знаеш дали като тя свършва колко силно вика и какво вика.голям разбирач се извъди...ношкаджия
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 13 дни
Няма какво да направиш. Ако секса ти е важен, търси си друг приятел.
#9 Автор: Жена
Публикуван: Преди 12 дни
Намери си приятел само за секс. Просто секс. Нищо друго. При мен е същото положение и намерих начин. Той също е семеен и всичко е ок.
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
#9 е права. Аз съм на 64 сега. Когато бях на 54-55 желанието за секс у жена ми, 6 години по-млада от мен, окончателно изчезна. Намерих друга жена, омъжена, с 21 години по-млада от мен, която имаше същия проблем от своя страна. Все още продължава е да се срещаме за секс, без да си разваляме семействата.
#11 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 10 дни
Май тука моногамни няма?Пониженото либидото или желанието за секс,може да се дьлжи на много неща,даже дребни като-начин на хранене,липса на сьн и физ.натоварване. /Обикновено хората с наднормено тегло/Като се има предвид,с какво се храним и липсата на самодисциплина ,болшинството са с килограми в повече.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 9 дни
#11 какво общо имат килограмите с ебането??? Знаеш ли колко трениращи по фитнеси знам които са спрели да ебът...нали се "натоварват физически" ,може да си сух или атлетичен и пак да не ти става...така че който си го може си го може,ДОРИ И НА 90 г мъже стават бащи защото могат
#13 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 9 дни
Дебелаците,физически нямат издръжливост.Е това е общото.От дебелия човек нищо не става..Хора без воля и голям мьрзел.Стават само да плюскат и после-завод за лайна.Как един дебелак, физически ще издьржи натоварване повече време от човек който няма два прьста лой на шкембето?Това все едно 200 кила мъж да надбяга друг тежащ 60-70кил.
#14 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 9 дни
А и хамалогията не е най-важна....Ти чувал ли си за любовна игра и т.н?
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 9 дни
#13,то и любовната игра не е за всеки,това не е да зобаш химия за мускули...кухи мускули
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 8 дни
#13 във фитнеса до нас идва един такъв рогач като тебе с жена си,която винаги пие кафе у нас докато оня прави мускули.знаеш ли какво каза-НЕ МУ СТАВА ВЕЧЕ ОТ ТОВА БЛЪСКАНЕ И ДОБАВКИ,пишката му не става...баща и правеше вилата и го викнал да бърка бетон и на третата кофа изплезил езика...да ти еба и издържливостта фитнеска
#17 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 дни
Мили деца , трябва да разберете , че секса не е само " ръгане " ! Със съпругът ми имаме същия проблем от години , но заради неговата издръжливост , а не поради ниско либидо , но аз съм на 100 % задоволена жена , заради цялостният ни интимен живот ! А именно , секс играчки , вибратори и други подобни " средства " ! Съветвам те ако не успееш да повишиш либидото му , прочети в интернет начините , да намериш друг ! Или паралелно , щом не искаш раздяла , ако той няма напротив ! Но не всичко е в издръжливото блъскане по 2 часа и конски размери на члена ! И с малък , и с бързо свършване , има ли желание , жената може да е презадоволена !
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама