VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Постоянно ми се прави секс

Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца

Здравейте, искам да сподель с читателите тук моята история.
Аз съм студентка, на 22 години, живея в град Варна и имам приятел от 3 години. С него живеем заедно, разбираме се отлично, но сексът не върви. Той е човек с много ниско либидо, а аз - обратното. Ако на него му стигат 3 пъти на седмица, на мен ми стигат толкова за деня. Опитвала съм се да го предизвиквам със секси еротично бельо, експерименти в леглото и какво ли още не,но без резултат. Не искам да му изневерявам и до сега за 3 години се е случвало само веднъж, но не мога да издържам тази липса на секс. Иначе всичко е наред в отношенията ни и раздяла не е вариант!
Благодаря предварително за съветите и мненията, защото съм в безизходица.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
До авторката;Щом не искаш да му изневеряваш,не ти остава нищо друго освен да прибегнеш до самозадоволяване! Предполагам че си чула поговорката;каквото си направи сам човек никой не може да му го направи!Купи си ако трябва и, вибратор,ако искаш.Другия вариант е, раздялата все пак трябва да се чувстваш и, ти щастлива!А,да си с него на всяка цена макар и,нещастна,(незадоволена) лично за мен не е, вариант!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Много тие рано да почваш дасе самодоляваш или с вибратор. На тия години трябва да прави секс всеки ден. Тиси прецени
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Егото иска количество,душата търси качество!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Здравейте,един мой познат имаше подобен проблем с приятелката си,за това просто опитаха друго решение, намериха още една двойка.Не пишете дали наистина партньора ви задоволява на сто процента.Понякога повечето жени , не казвате дали наистина ви задоволява партньора ви в момента,и дали наистина имате пълноценен секс.В случай че, положението ви е наистина нетърпимо, помислите дали наистина трябва да зарежете сегашния си приятел, помислите хубаво , защото човек разбира какво е имал чак тогава , когато го загуби!!!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Моя съвет е да говориш с него. Moже и да те разбере и да ти позволи да си имаш любовник. Може да пробваш преди да стигнеш до крайности.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Като искаш секс-сменяй го,много си млада да си забраняваш хубавото от живота ,че на него не му се ебе...аз пък все гледам да сваля нечии гащи ;)
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
#4 много глупави въпроси задаваш, не искаш ли да знаеш дали като тя свършва колко силно вика и какво вика.голям разбирач се извъди...ношкаджия
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
Няма какво да направиш. Ако секса ти е важен, търси си друг приятел.
#9 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца
Намери си приятел само за секс. Просто секс. Нищо друго. При мен е същото положение и намерих начин. Той също е семеен и всичко е ок.
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
#9 е права. Аз съм на 64 сега. Когато бях на 54-55 желанието за секс у жена ми, 6 години по-млада от мен, окончателно изчезна. Намерих друга жена, омъжена, с 21 години по-млада от мен, която имаше същия проблем от своя страна. Все още продължава е да се срещаме за секс, без да си разваляме семействата.
#11 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Май тука моногамни няма?Пониженото либидото или желанието за секс,може да се дьлжи на много неща,даже дребни като-начин на хранене,липса на сьн и физ.натоварване. /Обикновено хората с наднормено тегло/Като се има предвид,с какво се храним и липсата на самодисциплина ,болшинството са с килограми в повече.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
#11 какво общо имат килограмите с ебането??? Знаеш ли колко трениращи по фитнеси знам които са спрели да ебът...нали се "натоварват физически" ,може да си сух или атлетичен и пак да не ти става...така че който си го може си го може,ДОРИ И НА 90 г мъже стават бащи защото могат
#13 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
Дебелаците,физически нямат издръжливост.Е това е общото.От дебелия човек нищо не става..Хора без воля и голям мьрзел.Стават само да плюскат и после-завод за лайна.Как един дебелак, физически ще издьржи натоварване повече време от човек който няма два прьста лой на шкембето?Това все едно 200 кила мъж да надбяга друг тежащ 60-70кил.
#14 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 6 месеца
А и хамалогията не е най-важна....Ти чувал ли си за любовна игра и т.н?
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
#13,то и любовната игра не е за всеки,това не е да зобаш химия за мускули...кухи мускули
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца
#13 във фитнеса до нас идва един такъв рогач като тебе с жена си,която винаги пие кафе у нас докато оня прави мускули.знаеш ли какво каза-НЕ МУ СТАВА ВЕЧЕ ОТ ТОВА БЛЪСКАНЕ И ДОБАВКИ,пишката му не става...баща и правеше вилата и го викнал да бърка бетон и на третата кофа изплезил езика...да ти еба и издържливостта фитнеска
#17 Автор: Жена
Публикуван: Преди 6 месеца
Мили деца , трябва да разберете , че секса не е само " ръгане " ! Със съпругът ми имаме същия проблем от години , но заради неговата издръжливост , а не поради ниско либидо , но аз съм на 100 % задоволена жена , заради цялостният ни интимен живот ! А именно , секс играчки , вибратори и други подобни " средства " ! Съветвам те ако не успееш да повишиш либидото му , прочети в интернет начините , да намериш друг ! Или паралелно , щом не искаш раздяла , ако той няма напротив ! Но не всичко е в издръжливото блъскане по 2 часа и конски размери на члена ! И с малък , и с бързо свършване , има ли желание , жената може да е презадоволена !
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
До 17 това е точния отговор виждам че за теб размера няма значение бих те изблъскал ненормално яко
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
#18 не те ли заболя устата от толкова ебане,ще и разкачиш краката от разправяне колко "блъскаш"...такива кучета дето само лаят-не хапят :)))))
#20 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
Аз имах този проблем до преди 6-7 месеца. На бившата ми приятелка и стигаше да го правим 2-3 пъти месечно докато на мен ми се правеше 2-3 пъти на ден и затова се разделихме. Бих те посъветвал ако не можеш да издържаш без секс просто се разделете и си намери някой на който му се прави толкова колкото и на теб.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама