VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Дали нормалният разговор с цел опознаване все още е на мода?

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 15 дни

Здравейте, мъж на 28 години съм. Понякога влизам тук с надеждата да срещна обикновено момиче, с което да си общуваме и опознаваме извън сайта.
Сам живея, издържам се материално, не ми липсват приятели. Но имам нужда от някого, с когото да се обикнем взаимно и да си бъдем опора. Не само тя на мен, но и аз на нея. Умея да изслушвам и да водя по-задълбочени разговори.
И аз като всички нормални мъже обичам секса. Но когато той стане част от ежедневието, тогава започват да излизат и други неща на дневен ред. Това до колко те разбират емоционално, имате ли общи теми с другия, как протича общуването, дали и самият аз има какво да дам на конкретното момиче освен физическа близост? И тук не говоря за материални неща. По-скоро имам предвид разбиране, подкрепа, поощряване, мнения и така нататък.
Да, хубав секс може да се прави и без по-пълноценното общуване, за което вече намекнах. Но много по-интензивно е преживяването, когато и привличането към личността допълва физическото желание.
Писал съм на различни профили тук, но обикновено не получавам отговор. Съобщенията са били от рода на "Здравей, как си? Бих се радвал да си пишем." Наясно съм, че така не изразявам себе си, та реших да го направя чрез публикация.
И аз като всички други хора не съм съвършен. Имам сериозен проблем със зрението, нося 11 диоптъра, компютър и телефон използвам с програми, които ми изговарят текста. Това не го казвам, за да се оплаквам, а по-скоро за да споделя, че тази особеност не ми пречи да се радвам на живота. И щом някой като мен, който възприема всички текстове чрез слушане, може да изразява себе си и да възприема пълноценно личността на другите, значи и вие можете.
Сигурен съм, че рано или късно ще срещна подходящото за мен момиче и въпросът е не дали, а кога. Бъдете търсещи, обичащи и обичани!
И последно към жените, не бързайте да се отчайвате. Срещат се все още мъже, които не биха се задоволили само с опознаване на вашето тяло, но и ще искат да усетят личността ви с всички нейни особености и нюанси.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
Приятел,хубаво го търсиш това,но по принцип в такива сайтове едва ли ще я намериш тази.тук се търси нещо с мускули,да имаш плочки,а и не на последно място-ПАРИ...вече от няколко човека мъже и жени виждам че им е искано,така че си направи сметката какви хора има...НЯКЪДЕ НАВЪН Я ТЪРСИ ТАЗИ КОЯТО ЩЕ ТЕ ОБИЧА
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 13 дни
Повечето жени са тъпи и ограничени, трудно ще намериш това което търсиш.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
Иди в elmaz, български сайт, там поне половината жени търсят сериозни връзки
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
#3 не го впрягай за там,едни и същи се регистрират навсякъде с тази разлика че ти искат пари,че и да и пратиш "подарък" за да си първи...остави тия евтини измами...АВТОРА,ТЪРСИ ИЗВЪН САЙТОВЕ
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 дни
Изобщо не си губи времето с "Елмаз". Над 60% от профилите са създадени от администраторите със снимки свалени от руски или украински сайтове. Явно ги е мързяло да направят дори да са различни помежду си. Достатъчно е само да погледнеш, че повечето профили са с височина 150, тегло 50 кг и черни очи. Смешна и жалка история! И дори пари искат за да ползваш сайта!
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама