VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Дали сайтовете за запознанства,водят до реални такива???

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца

Нека погледнем фактите..Първо съотношението жени към мъже е 1 към 10. Второ-има и не малко фалшиво създадени женски профили ,за да има бройка...пример-създаден на 21.06.2021 , последно на линия 21.06.2021...влизат ,създават и изчезват.
Трето-от малкото останали жени,повечето от тях са за убиване на време..самите те си го казват понякога.
Четвърто-Абсолютна глупост е това,че всички мъже търсели само секс и пращали голотии и т.н.
от толкова много мъже, то пък всички да са такива... Да бе да :) ...
Та,как при това положение да се стигне до реални срещи?????

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
До автора;За съжаление си много прав приятел!По всички изброени от теб точки съм напълно съгласен,с теб!Жените в България търсят под вола теле.Разговора, ако въобще има такъв започва с какво се занимаваш?(разбирай колко пари имаш)2;Какво си завършил?(Ако нямаш поне едно висше не си достоен за нея)3; Когато ѝ, предложиш среща,(тя ти отговоря:Аз, не се срещам с непознати,(е,нали ако не се срещнем, ще си останем непознати?!)4; Когато ѝ, кажеш че е, красива и сладка,или, ѝ напишеш телефона си,тя те блокира(имах такива случай)5;Ако въобще стигнеш до среща тя е, много по различна от снимките в сайта,разбирай по грозна и,или дебела(досега съм се срещал с общо 5 жени за всичките тези години от горе, долу, 2013г.до сега 2022г. напълно изгубено време!6;Има много измамнички,(не им,изпращай пари за нищо на света,на мен са ми искали но никога не съм изпращал пари, включително и,на една от срещите,под предлог че ѝ трябват за лекарства за сестра ѝ, когато и,казах умишлено, че ще купя лекарствата с нея тя,започна да ме обвинява че не съм ѝ вярвал)Пс.Аз сега през 2022 г.ще навърша 41г.не искам да те,отчайвам но положението е,такова, приятел.В, сайтовете за запознанства аз лично вече не вярвам да намеря жената която търся.(А,май и, въобще в, България жените са много повече от мъжете и, са се взели много на сериозно!)(Както се казва; търсенето определя предлагането)Пожелавам ти успех и повече късмет да имаш от мен,и най вече търси я, на друго място!
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
До 1.... Дори и съвсем културно да подходи човек, то получава несериозно отношение.. Уж са в сайтове за запознанства, а реално не търсят такива..Или не отговарят изобщо , или пишеш,пишеш...и като стане дума да се видите... спират да пишат.
Странно ми е и това, че има не малко жени,които киснат с години по тия сайтове.. А както знаем всеки ден,всяка жена получава куп съобщения от мъже...и съответно ако е с години по сайтовете ,то са и писали хиляди и хиляди мъже.. Е, как пък никой не е харесала?????
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
До 2: Точно и,аз това имах предвид.Затова и, дадох толкова примери (регистриран съм в пет такива сайта,от поне,2013г.)но досега никаква полза!Пълна трагедия,са днешните жени, необосновано високи изисквания имат,без никакво покритие!Това беше целта на феминистките движения!
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Чета написаното в тази тема и разбирам защо се случва всичко от което се оплаквате. Погледнете си правописа! Затова питат за образование. СРАМНО и ЖАЛКО е един българин да не познава граматиката, употребата на препинателните знаци! Може да не Ви се вярва, но са много онези които са се регистрирали с идеята: дебна да ебна. И, да! Пращат снимки на гениталите си като си мислят, че са единствените които ги притежават. Нормално е жените да имат изисквания. Докато в 99% от случаите мъжките изисквания е жените да си свалят лесно прашките. И още по-добре, ако въобще не ги носят. Забравете идеята, че ще получите секс веднага и безплатно. Уважавайте жените.
Що се отнася до профилите които са се регистрирали и повече не са влезли: ами то е ясно! Администраторите ги правят слагайки снимки свалени от други сайтове. Най-често са украински, руски. Обърнете внимание, че често снимки на момичета на явно видима възраст около 25 - 30 години се слагат на профили на жени с декларирана възраст над 40! Целта е да Ви задържат на сайта.
И последно: бъдете поне малко критични и към себе си!
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Към номер 4... Аз съм автора на поста и на номер 2 . Считам ,че съм грамотен и твоята критика малко ме обижда! Нека да питат за образование...Аз лично имам 2 висши образования , когато все още се учеше!!!Никога не съм пращал голотии, не съм им говорил за секс и други подобни тъпотии. Лошото е,че самите те не са прочели и една книга в живота си, да не говорим за изкуство , култура и т.н.. По тази логика май трябва да имам много по високи изисквания към жените ,нали??? Но аз просто искам да са НОРМАЛНИ и да знаят както искат в подобни сайтове.
И още нещо-няма БЕЗПЛАТНИ неща.. винаги се плаща с нещо-било пари,било нерви и т.н..
За който иска бърз и сигурен секс си има 10000 обяви за това.
Не вярвам всички тук да киснат с месеци за да ебнели..Не си струва да се губи толкова време и нерви в нещо което я стане, я не.
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
До автора:Аз съм номер 1;и,3;Няма смисъл да обясняваш на номер 4;Аз също съм прочел толкова книги колкото той или(тя,може да е,жена или да има такива мечти,щом така се изказва,няма коса по главата!)Аз също никога не съм изпращал нецензурни снимки, защото няма никакъв смисъл!А, относно дипломите трябва да ги питаме въпросните"принцеси"с дипломите ли ще живеят и,ще си лягат,или с теб мен?!Но това е, интелектуалното ниво на повечето жени, респективно и,на някои хора!Пс.Напълно подкрепям мнението ти!Бъди здрав и,не обръщай внимание на такива"разбирачи".
#7 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Чудя се, за какво и как ще си говорим с маргинала, който дори не може да пише..Как се отговаря на:
Здрасти
Как сме
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
От Автора... до номер 7... Има толкова много мъже по тия сайтове.. както и казах съотношението мъже-жени е космическо :) ...Защо пък трябва да говориш точно с маргинала?Абсурно е всички да са такива.. Ето,аз например, не съм. Има и други. По трудното е при мъжете, защото там наистина няма никакъв избор. Много често се случва само мъже да са на линия .
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Ето това е другата типична черта! "Те, другите са лоши! Ама аз не съм като тях!". Ще е добре да има малко самокритика. Явно критиката не се приема. Колкото до #6 ... Погледни се как пишеш и си помисли дали наистина си прочел толкова много книги. А липсата на познания по правописа и граматика на РОДНИЯ ти език е нещо наистина ЖАЛКО и УНИЗИТЕЛНО!
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
До 9;Аз няма какво да мисля колко книги съм прочел, защото отдавна съм им изгубил бройката.А и не виждам смисъл въобще да доказвам каквото и да било пред такива "професори"по правопис и лингвистика като теб! Щеше да си много смешен ако не беше толкова жалък.
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Oт Автора към номер 9.... Нали не мислиш,че голяма част от жените са кой знае колко грамотни??? Ама честно !!! :) :) :) Попадал съм на такива,които мозъкът им хълца :) Неграмотното е едно на ръка,ама и мисълта не им върви :)
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Не знам защо, умението да пишеш правилно на български и да имаш оригинална реплика за започване на разговор е най търсеното умение и качество в един човек. Има толкова други по важни (поне за мен) умения и качества които са силно пренебрегвани, които човек не може да покаже, понеже тези умения точно не са на ниво.
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
#6 Гледайки начина ти на изразяване и правописа, които са отражение на мисловната ти дейност, не виждам смисъл дори да ти отговарям.
До Автора: вероятно имаш право когато твърдиш, че има жени (цитирам): "на които мозъка им хълца". Не познавам всички жени за да дам такива заключения. Но, това ми прилича на едно оправдание от времето на Т.Живков което гласеше: "а те защо си бият негрите?". Това, че някой е убил друг не дава право и ти да убиваш. Ако се сравняваме с по-ниското ниво сме осъдени да останем на него.
#12 Умението да пишеш правилно показва определен интелект. Да пишеш неграмотно на собствения си език показва нивото на мисловна дейност.
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
От Автора към номер 13... Странни спорове водим тук, при положение,че тук жени няма :) Когато и да цъкна на секцията Онлайн .. повече от 1-2 жени не мога да видя. То всъщност едната даже е фалшива, иска емайли и праща вируси на тях...Всъщност това може изобщо да не е жена...
#15 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 месеца
Тук съм регистриран от 2 години и повече. Извод : Цени тук няма! По другите сайтове не знам,но тук със сигурност няма. Женските профили са масово фалшиви,искам мейли, или тел. номер пращат код с който имат достъп до телефонът ви, и т.н. Модераторите също,нехаят доста. Ами виждаш го,че е с чужд мейл адрес, докато не си сложи поща с БГ не го допускаш. И всеки тук, да може да се БАН-ВА по сигнал. И друго ,това сайт за запознаства ли е, или академичен форум на тема писане и българска лингвистика. Да не се правим на по-вярващи от Папата, знаем че българите го умеем това. БГ мъже,не унивайте, опитвайте и по други сайтове( дори не е казано да са български), нека БГ мацетата да търсят финансово красиви мъже. Доказали са се, че само такива ги вълнуват.
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
до номер 15.. Точно така е. Има 2-3 жени,които се появяват уж... ама те са фалшиви,искат емайли,пращат вируси. Е, има и няколко откачалки,които просто обичат да се заяждат и да блокирват. Общо взето НОРМАЛНИ жени,търсещи връзка няма!!!
#17 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Пичове в тези сайтове е умряла работа, ментета много... А #4 ти що не кажеш дали имаш претенции спрямо жените или квото дойде??? Значи жените е "нормално" да имат претенции а ние да сме "самокритични"??? БЪДИ СИ САМОКРИТИЧЕН ЩОМ ИСКАШ, НО НА НАС НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА КАЗВАШ КАКВИ ДА СМЕ, СЛЕД КАТО СИ КОМПЛЕКСАР... Който иска да си го показва, да си го показва, а ти като нямаш ще правиш забележки за правописа
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
#7 отговаряш му-"здрасти, незнам как сте" и е блокирал... А случвало ли ти се е да ти кажат-"Разкажи ми нещо за себе си" и веднага получават отговора "да се хваля или да се оплаквам" и филма приключва... Другия въпрос който ме отвращава е "как мина деня ти".... Нима някой се интересува???? Ако искат да научат им казвам-"събудих се, пиках, аках, измих се, пих кафе, пиках и излезнах" така, че с ограничени хора-ограничени разговори
#19 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един месец
И аз имам регистрация в няколко сайта от които GEPIME и ELMAZ са най яките от там съм ударил няколко мацки и с поне 10 съм излизал но като цяло да 1 към 10 са жени мъже и пълно с педали.Ако обичате мъжко ще се скъсате от свирки и ебане.Мен много ми пишат и го блокирвам постоянно
#20 Автор: Мъж
Публикуван: Преди един месец
Номер 18 обезателно лъже! Или има цистит, или не е пикал преди акането и след кафето. Колко време би могъл да пише кафе и да се миеш, ако си средностатистически човек?

Колкото до другите неща: бих обяснявал колко съм грамотен, но го оставям на вас, а ако има някакви критики, ще ми е интересно да ги прочета! Голи снимки не пращам, а ако някоя жена ми прати, директно я блоквам. Е, първо хубаво ще погледна снимката - не връщаш безплатна еротика, ако си хетеросексуален и необвързан мъж, но само толкова! Щом праща подобна снимка на тоя и оня, не мога да очаквам сериозна връзка от нея. По-вероятно е да получа сериозни по размер рога и още по-сериозни главоболия, когато дойде време за развод.

Често виждам лафа "Нормално е жените да имат изисквания" - искрено съжалявам, че аз ще ви уведомя за нещо, което би трябвало и сами да знаете, но правилният израз е "Нормално е и двата пола да имат изисквания". Кога ще разберете, че мъжете не са стоки на витрина на магазин, на които да им гледате цените, спецификите, къде са произведени, сроковете на годност, материалите, от които са произведени и т.н.? Имате изисквания? Чудесно, и ние имаме! Нашите са точно толкова важни, колкото вашите! Така че преди за пореден път да извадите тефтера и да почнете да отмятате точка след точка, запитайте се "А дали аз съм достойна за него" и се поинтересувайте какви изисквания има човека отсреща! Надявам се да простите силната ми превъзбуда, но е дразнещо да те приемат като прасе, което е безкритично и доволно дори да получи помия!

Вярно е, че има и мъже без изисквания, но това са основно онези с микроскопичен шанс за връзка с жена. Отчаяните до краен предел, които вече са на етап "да е жена и да е жива". На 35 години съм, но още не съм достигнал този тъжен етап от живота и не смятам да го достигам - ако някой иска само той да има изисквания към бъдещия партньор, той не си търси половинка, а роб. Такива хора в бъдеще ще бъдат абсолютни диктатори в семейния живот, а диктатурата не върви ръка за ръка с каквато и да е любов. Пожелавам на същите успех с намирането на роби! Сигурен съм, че и такива са останали. Крайности да искаш в тоя живот, девиации също!
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама