VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Искам секс с по - възрастна

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години

Има ли наистина жени до 25 - 40 години които искат секс примерно с 19 годишен. Мен честно казано много, ама много ме възбуждат по - възрастните жени.

#1 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
Жените не искат да се чукат. Ако не вярваш замисли се как са физиологично устроени. Те не получават оргазъм всеки път като мъжа. 30 % от жените никога не са получавали оргазъм, Всяка трета. Така са устроени. Феминистката пропаганда, чиято цел е омаловажането, потъпкването и унижаването мъжа, разпространява идеята, че за това е виновен мъжа. Нима жената е виновна и отговорна за оргазма на мъжа? Не, разбира се. Той е физиологично устроен да получава оргазъм всеки път , когато се изпразва. Защо? За да търси активно съвокупляване и осеменяване на жените и по този начин да се гарантира продължаването на човешкия вид.
Така че забрави да намериш някоя в сайт или където и да е другаде жена , която да иска да се чука. Надежда всяка оставете!!!
#2 Автор: Жена
Публикуван: Преди 19 дни
Бих искала да ти пиша.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 19 дни
И аз харесвам и си търся нещо 40-50+.аз съм на 37
#4 Автор: Жена
Публикуван: Преди 19 дни
До автора. 30 устройства ли те?
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 19 дни
До автор #4 аз съм на 23 пили ако имаш интерес:))
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 18 дни
Мен ме устройва :-)
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 17 дни
И мен ме възбуждат жените над 40 аз съм на 34 честно казано много ме възбуждат по възрастните.
#8 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 17 дни
Аз съм на 27, и на мен ми е мечта да любя някоя 35-45 годишна кака..
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Но за съжаление тук няма да си намерим КАКИ
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 16 дни
Аз съм на 29год и много искам секс с жена на 40+ год Досега съм имал 2 такива връзки и бяха супер,сега ми е доста рудно да намеря такава жена,но не съм се отказал,надявам се да успея. Иначе имам стабила работа,физически съм достатъчно добре (т.е. силен,бивш военен съм) ,но според тях ми липсвал жизнен опит. А на една част от тях ,мъжете им редовно тичат при мен да ги пазя (сега съм въоръжена лична охрана),обаче на мен ми липсвал "опита" видиш ли...
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 13 дни
Прекрасно ви разбирам. Аз също харесвам по- големи жени , на 27съм, нямал съм късметът досега да бъда с 34-5годишна примрно а защо не и 40годишна.Най-много 1-2години по-големи да са били.
#12 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
До номер11 (аз съм номер 10) пич кошмарна е работата,изтъкват ти някакви адски тъпи поводи,от глупав морал,личи си че им се иска,защото знаят че не са първа младост,обаче какво ще кажат хората....и вместо оргазъм получават котки (поне те (котките) милите са добре-има кой да се грижи за тях).Бил съм и в Ирак и Афганситан-командос съм бивш.
Мъжете им (на тези дами 35+ 40) са пълна скръб,спомените от казармата,кръчмарския манталитет и нищо. Измитал съм пода с тези толкова пъти че им загубих бройката.Обаче нали се вижда: "малък си".....ама с-класата я гледат.....
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама