VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Мъжете от сайта

Автор: Жена
Публикуван: Преди 14 дни

От известно време използвам сайта.Попаднах на различни мъже.Оказа се , че има и интелигенти и галантни мъже , но дори днес не написаха едно Честит 8-март. Няма значение имали или няма развитие в контакта.Това е елементарно

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
Елементарно е и след като те поздравят със " Здрасти" да отвърнеш по някакъв начин, но след 40-50 жени които даже не си правят труда да ти напишат и една буква въпреки че е прочела съобщението и посетила твоя профил.........( в случея не говоря само за този сайт) ти идва до гуша и вече чакаш само някой нов потребител която да НЕ ти отговори...камо ли да поздравяваш с 8 март...
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
Тук на този сайт, а и на други, мъжете само пишат и пишат. И ние сме повече досадници, отколкото партньори за избиране. Който има майка, сестра или любима, той със сифурност е поздравил. Жените и без 8-ми март, винаги се радват на мъжкото внимание, даже им идва в повече.
Честит 8-март на всички жени по света, но на първо място на нашите любими, красиви Българки!
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 14 дни
Добре казано
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 13 дни
Съгласен съм с написаното от колегите горе.... Пишеме като ненормални, културни , поздравяваш и отсреща няма никой все едно всички женски профили за измислени и няма ни дума ни нищо и само претенций.... Еми като искате внимание хайде да почнете да отвърнете на съобщение дори и с отрицателен отговор е културно.

Но жените сте егоистичен пол, според жените не е нужно да се обяснявам на Тоя или Оня... Претенций до безкрай без да се осъзнае или помисли какво говори това за самите Вас! Иначе всичките сте различни но винаги претенций към едно и също да е добър, умен и красив! Последиците сами ги виждате..... Живи и здрави да сте всички.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
Подкрепям написаното от 4 с допълнение, че освен проява на егоизъм и не коректност в жените има и типичното снобско мислене!
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 12 дни
Момчета не сте прави...за Тива ,че не ви отговаряме.Аз лично като отговоря на някой мъж с НЕ или че не е мой тип мъж и то най културно....познайте как започват да не обиждат и ругаят.....такива грозни груби думи бедна ви е фантазията ...защо бе мили мъже...защо сте толкова негативни и не умеете да приемате НЕ за отговор....
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 12 дни
Ама така де вие очаквате да ви пишат нормално . а в същото време като ви се пише нормално . вие най вероятно си мислите .. тоя сега нещо не му е както трябва . а ако ви пише човек нагло . положението е горе долу едно и също .
( Само допълвам последните няколко коментара. )
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама