VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Мъжете от сайта

Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца

От известно време използвам сайта.Попаднах на различни мъже.Оказа се , че има и интелигенти и галантни мъже , но дори днес не написаха едно Честит 8-март. Няма значение имали или няма развитие в контакта.Това е елементарно

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Елементарно е и след като те поздравят със " Здрасти" да отвърнеш по някакъв начин, но след 40-50 жени които даже не си правят труда да ти напишат и една буква въпреки че е прочела съобщението и посетила твоя профил.........( в случея не говоря само за този сайт) ти идва до гуша и вече чакаш само някой нов потребител която да НЕ ти отговори...камо ли да поздравяваш с 8 март...
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Тук на този сайт, а и на други, мъжете само пишат и пишат. И ние сме повече досадници, отколкото партньори за избиране. Който има майка, сестра или любима, той със сифурност е поздравил. Жените и без 8-ми март, винаги се радват на мъжкото внимание, даже им идва в повече.
Честит 8-март на всички жени по света, но на първо място на нашите любими, красиви Българки!
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Добре казано
#4 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Съгласен съм с написаното от колегите горе.... Пишеме като ненормални, културни , поздравяваш и отсреща няма никой все едно всички женски профили за измислени и няма ни дума ни нищо и само претенций.... Еми като искате внимание хайде да почнете да отвърнете на съобщение дори и с отрицателен отговор е културно.

Но жените сте егоистичен пол, според жените не е нужно да се обяснявам на Тоя или Оня... Претенций до безкрай без да се осъзнае или помисли какво говори това за самите Вас! Иначе всичките сте различни но винаги претенций към едно и също да е добър, умен и красив! Последиците сами ги виждате..... Живи и здрави да сте всички.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Подкрепям написаното от 4 с допълнение, че освен проява на егоизъм и не коректност в жените има и типичното снобско мислене!
#6 Автор: Жена
Публикуван: Преди 3 месеца
Момчета не сте прави...за Тива ,че не ви отговаряме.Аз лично като отговоря на някой мъж с НЕ или че не е мой тип мъж и то най културно....познайте как започват да не обиждат и ругаят.....такива грозни груби думи бедна ви е фантазията ...защо бе мили мъже...защо сте толкова негативни и не умеете да приемате НЕ за отговор....
#7 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Ама така де вие очаквате да ви пишат нормално . а в същото време като ви се пише нормално . вие най вероятно си мислите .. тоя сега нещо не му е както трябва . а ако ви пише човек нагло . положението е горе долу едно и също .
( Само допълвам последните няколко коментара. )
#8 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 месеца
Ти на осми март, казваш ли честито на непознати? Не, нали? За какво да ти честите като няма никакво развитие , както си написала между вас.
#9 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
Жените само искат, но нищо не дават насреща. Аз съм имал 5 гаджета от сайтове за запознантва, но преди 10г беше друго. Жените отговаряха на "здравей".

Сега жените са станали като зомбита, като с лоботомия (отстранен мозък).
Познайте какво: почти всички жени не пишат нищо насреща, без значение аз какво съм написал. Е, пишем "здравей", за да видим дали ще напише нещо, и ако да - тогава ще продължим да пишем. Никой не иска да изпише 1000 реда и да се изхаби за някаква дето дори няма да си направи труда. Затова се нарича диалог - хората да се редуват.

Така че, момичета, ние ще си правим труда за вас само ако вие си правите труда за нас. И съвсем сериозно ви казвам, ако сега дойде някой враг в истинския смисъл на думата, някоя войска, да ни напада страната, аз не знам дали не бих дезертирал от редиците на фронта - просто защо да си жертвам живота? Да пазя някакви кифли дето само се пудрят и влизат по сайтовете да си угаждат на егото ли?

И 100% аз не съм отчаян загубеняк, ако някоя си мисли подобно нещо. "щом говоря такива неща, значи съм загубеняк".

На нас, мъжете, ни е писнало от вашите предразсъдъци и желанието ви да "преценявате". Вие сте средно със 100г по-малко мозък от нас и не ви е в правомощията да "преценявате" сякаш можете да видите в душата ни. Вашата работа е да гледате и да се учите от нас, да ни търсите за съвет, да ни любите, и да ни гладите ризите, докато ние ходим на фронта да си жертваме живота за вас, или на полето да копаме, или в офиса да правим бизнес планове. Където и да сме - правим го за тези любящи жени, каквито ВИЕ НЕ СТЕ.

Аз сега работя по реализацията си (и не говорим за офис работа 9-до-5), и когато успея благополучно и създам някакво богатство, ще си взема с мен млада красива девойка (девствена) и с нея ще си направя семейство и само за нея ще се жертвам, няма да си мръдна пръста за широката публика от глупави самонадеяни кифли, които нямат никаква, ама абслютно никаква стойност. ВИЕ НЕ НИ ЗАСЛУЖАВАТЕ
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 месеца
@ #9
Елата бат, ама бъркаш малко.Когато си не фронта в една война, ти се биеш , умираш не заради жените, а заради властта на господстващата класа в обществото.Нейната пропаганда е ,че ако не се биеш, врага ще убие жените, децата старците.Винаги се набляга на тия три думи - жени, деца, старци, защото те събуждат умиление и съчуствие като емоции и чрез тях те склоняват да умреш, което е най-малкото което може да ти се случи на война, да знаеш.Ако умреш , радвай се.Лошото е ако се върнеш осакатен.Е тогава ще видиш колко милостива е властта , за която си се бил и даже не си го разбрал.Ти си просто ресурс - пише го на всяка фирма - човешки ресурси.
Използват се и се хвърлят.Така е като има балами да произвеждат много човешки ресурси.Колкото повече хора, толкова по-малко е ценнен техния живот.

Не с 100гр, с близо половин кило (450гр) е по-малък мозъка на жената от този на мъжа.Но сега феминистката пропаганда за превъзходството на жената над мъжа, (което се явява крайната цел на феминизма ) фалшифицира данните и лъжат безсрамно децата в училищата и университетите.Така се създава следващото покоеление, което да мисли така , както ти искаш и на теб ти е угодно, съобразно твоите цели.

Според мен е невъзможно да си вземеш девствена девойка , колкото и пари да имаш ако си много стар.Никоя на по 17 - 19 ако все още има девствени такива на тази възраст ще се съгласи и заинтригува от някой 50г чичак, пък даже и с самолет да спреш на улицата до нея.
Не става така, изпуснеш ли времето и момента, край.Всичко е до време...И аз търся девствена, ама е късно вече.Но може и да е за добро.
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама