VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 години

Защо в сайта се позволява цинични контакти. Попадам на мъже,които директно си показват члена.Защо това се допуска?

#1 Автор: Жена
Преди 4 години
Еххх чак пък такъв проблем и трагедия не е.. ти какво да не би да искаш всичко да е само "цветя, рози и карамфили" както са казали хората!??? Света шарен и имат от всичко по много.. ти какво да не искаш да ти пращат снимки на кредитни/дебитните си карти или кучето/котката в сайт за всякакъв тип запознанства?!! Ако толкова не ти изнася за какво се регистрира изобщо?? пфф
#2 Автор: Жена
Преди 4 години
И не само това, ами в коментарите тук после имат претенции към нежния пол, как видиш ли били ги режели, сигурно сте забелязали "цветните" изрази..за жалост това са хора от ежедневието и смянтам, че админите не бива да допускат публикуване на такива коментари..
#3 Автор: Мъж
Преди 4 години
Това показване на анатомичните части на половете е колкото до първите 7 години, толкова и на показността на простотията в БГ, която навлезе преди много години с простащината. Да естествено и сайта е с такава насоченост но това не го оправдава. Нека да отиде в сайт за порно. То е ясно, че тези запознанства могат да доведат до секс и показност но на определен кръг от хора.
#4 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Относно първото мнение, навярно тази жена ,търси само това в сайта, но има и друг тип жени просто интелигентни
#5 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Няколко въпроса имам.
Отвращава ли те члена им?
На всички мъже ли те отвращава и отблъсква члена им?
#6 Автор: Жена
Преди 4 години
В този случай ДА Има си начини затова.Много е просташко.
#7 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
То е ясно , че е просташко, Но кое те отвращава точно?Самият член, формата му, вида му като цяло? Или самия акт и действие от страна от притежателя му.
#8 Автор: Жена
Преди 4 години
Самата показност, а не е малко това,че е просташко, просто не подлежи на коментар само един малоумник може да го направи.
#9 Автор: Мъж
Преди 4 години
Ще ти кажа защо.Отговаряш само на zdrasti ma kuklo,нали.А нормалното Здравейте! го игнорираш.И сигурно търсиш с поне две виШи и няколко милиона.Е,тук,милионери няма.Има много простотия и тук-там бисерче.Търси го,аз точно тук го намерих!
#10 Автор: Жена
Преди 4 години
Някои явно само с това могат да се похвалят- единствената им гордост, останалото е въпрос на възпитание, разум и сериозно отношение , изводите всеки дам си ги прави..жалко е!
#11 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Това са мъже комплексира ,няма какво друго да покажат, нямам предвид пари.Наистина много е жалко
#12 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Не са комплексари, просто искат да видят реакцията ви.Това е.А и порното, което се е превърнало в култура и одушник за сексуалната енергия на мъжете, значително е изкривило представите и нормите за поведение.
Ето ти поредното доказателство, че жените не са привлечени физически от мъжете.Дори напротив.Никой мъж не би реагирал така ако жена му прати свои голи снимки.
#13 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Е как защо? Искат да ти го дадат, да ти го предоставят, да му се порадваш, да усетиш живителната му сила. Да му се полюбуваш в цялата му пулсираща мощ. Жалко, че не го оценяваш... Може би дълбоко в теб мъжете те отблъскват и предпочиташ жени и тяхното близ - лиз...
#14 Автор: Жена
Преди 4 години
Имам предпочитания към мъже, но трудно харесвам повечето са мундари, друго е да имаш до теб чистоплътен ,ухаеш на парфюм,хубав и интелигентен мъж.Убедена съм ,че той ще поднесе по друг начин нещата,в това е проблема, че трудно се намират такива мъже, повечето са първични.
#15 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Чета и се чудя - и в реалния ли живот сте такива философи..пък и един здраво стъпил на земята мъж едва ли ще започне разговор с долната си глава, въпрос на възпитание, да не кажа че това поведение граничи с друго..
#16 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
Как би приел един мъж, ако една жена покажи голи снимки, та дори да е красива? Сериозна връзка били пожелал с нея?
#17 Автор: Мъж
Преди 4 години
Зависи какъв генетичен потенциал биха разкрили голите снимки.Всичко в този живот е въпрос на генетика.Всичко е предопределено от съчетанието на гените при зачеването.Без отличен, в най-лошия случай, до много добър генетичен потенциал, нищо добро и щастливо не би се случило на потомството в живота му.
Така че не се крийте зад дрехите и гримовете.Искаме да видим кой колко струва.Пък като не те харесат, напсувай го и блок.Какъв е проблема? Не си в реалния живот да се опасяваш да ти извърти един юмрук и да ти повреди лицева-челюстната конструкция.Нали затова жените са толкова дипломатични и коварни.Разбираемо е.
#18 Автор: Мъж
Преди 4 години
@14
Станала си жертва на лъскавата суета и комерсиално-консуматорското общество.Пропагандата и образователно-възпитателната индоктринация на капиталистическата класа към робите, струяща отвсякъде да се купува и купува, за да имат по-голяма печалба са те превърнали в нищо повече от един потребител забравил и подтиснал дълбоко естествените си инстинкти и желания.
Ако не харесваш как мирише един мъж, неговата естествена миризна, това означава - тялото ти казва, подсъзнанието ти казва, че той няма добри гени, с които да искам да свържа моите и да създам потомство.
Това да искаш мъжа да ползва изкуствени миризми и да се прикрива с тях е повече от идиотска глупост. Здравето, силата и мощта , съчетанието на хормони и феромони се проявява в миризмата, включително на бактериите , които населяват всяко човешко тяло и без които много от нас биха се разболяли и умряли много бързо, защото повечето бактерии и микроорганизми по тялото и в него са симбиотични за организма на човека и го защитават.
Ако броят им е намален или липсват такива, то болестотворните бактерии и патогените нарастват и като достигнат определено ниво, се появяват белестите.И започват лошите миризми.
А ти искаш да ги подтискаш и прикриваш с изкуствени такива.
Да ти кажа, какъвто и парфюм да сложи дадена жена ми става нартрапчив и отвратителен само след 10 до 15 мин непрекъснато излагане на въздействието му на моите обонятелни рецептори.
Това никога не би станало ако до мен е красива, женствена и здрава жена.Естествнета й миризмата само би ме непрекъснато възбуждала и карала да я желая повече и повече.
Не бих се учудил ако искаш и мъжът ти да няма косми и да се обезкосмява.В крайна сметка повече се печели от мъжете, защото те имат тестостерон и съответно косми, много повече от жените.Достатъчно е да накараме глупаците да се обезкосмяват , космите са нехигиенични и жените не ги харесват.Навсякъде по списанията мъжете са обезкосмени.
Нека мъжете се обезкосмяват, пудрят и мажат с кремоте, а жените да се боксират, борят, бият, вдигат тежести.Те така се правят женствени мъже и мъжествени жени - крайната цел на либерализма е освобождаването на човека от всичките им колективистични същности , включително и тази на пола.
#19 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
По добре суетност от нечистлопътност и мундари. Мисля ,че на всяка жена ще и бъде приятно да бъде с приятен, чистоплътен, приятно ухаеш на парфюм мъж,въпрос на интелигентност.Разни хора разни идеали.
#20 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
@14 я кажи, как искаш да ти го поднесат. Не мога да заспя, кажи ми как най-обичаш да ти го поднасят.
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение