VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Защо когато мъжете пишат на жените те не отговарят на съобщенията

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 години

Защо когато ние мъжете напишем здрасти как си или какво пр или нещо друго жените не отговарят?

#1 Автор: Мъж
Преди 4 години
и аз им пиша на момичетата но като не искат да ми отговарят чао довиждане
#2 Автор: Мъж
Преди 4 години
Пич, щото ти си поредния от стотиците дето им пишат всеки ден.Поредния beta orbiter.
Тя си е събрала достатъчно от тях. Не й трябват нови.Има си ги премного от тях по така наречените социални мрежи, разбирай нарцистично-еголаскаещи мрежи - в инстаграм, във файса, в тиндъра, в сайтовете за запознанства.Навсякъде.Не й се занимава с нови.Мързи я.Презадоволена е от мъжко внимание.Вече е даже отегчена от премногото такова.
Ето ти отговора на всичко - tiny.cc/dating_truth
И това е абсолютната истина! Точно, ясно и кратко казана.
#3 Автор: Мъж
Преди 4 години
Аз пък имам малко по-друго обяснение, макар че това за прекалено голямото внимание, което им се обръща също е вярно.
Аз лично съм от много скоро в този сайт само един или два пъти съм мярнал жена да е онлайн. Масово всички са с последно влизане преди 2-3 години, което според мен означава, че повечето профили са фалшиви или се готви да си плащаш ако искаш да се свържеш с някоя кака
#4 Автор: Мъж
Преди 4 години
Голяма част от дамите тук са на възраст 40+ И както усещам, във втория си пубертет, с обратен знак, очакват 20-годишно, а ако е девствено, още по -добре. Те и за това не отговарят, поне на мен, въпреки учтивия ми опит за запознанство.
#5 Автор: Мъж
Преди 4 години
Мнението ми съвпада с #4, освен, че не отговарят - направо "блокират" мъжете над тяхната възраст! Мъж на около 20 год. ми разказа какъв романс е имал със жена на 45 год. освен, че не го е блокирала му е предложила дълготрайна интимна връзка, от която не бил особено очарован, от това следва жените на 40 и нагоре да помислят дали се нуждаят от мимолетна връзка, или стабилен и улегнал мъж в живота си?! В този ред на мисли бих искал да отправя апел към жените:
Уважаеми дами,спрете с това "блокиране". Защото така слагате край още преди да е дошло началото. Как може такава проява нетолерантност,високомерие без покритие и лошо възпитание?
#6 Автор: Жена
Преди 4 години
ами като пишете ZDR beb4e ... още няма да ви отговарят ...толкова ли ви мързи да довършите поздрава хах
#7 Автор: Жена
Преди 4 години
Когато мъжът си търси компания за кекс услуги тук не бих писала.
#8 Автор: Мъж
Преди 4 години
Виж сега, няма нищо лошо, ако можеш, да врътнеш един кекс, сигурно си чувала, че любовта на мъжа минава през стомаха :-) И как, обяснете ни, разбирате кой за какво ви търси?
п.п. Ако може без оправданието ZDR beb4e.
#9 Автор: Мъж
Преди 4 години
Съгласен съм с коментара над мен как разбирате кой за какво ви търси ?
#10 Автор: Мъж
Преди 4 години
Моят опит до тук и моето мнение. Колкото и да е добър и различен един мъж, то той не знае нищо за жената отсреща. Всеки има различни виждания и различни търсения. Например по - голямата част от нас мъжете, не прочитат или поне не разбират: Какво точно дамите са написали в описанието!
Ако не греша: Компания - на дама и е скучно и иска нещо различно, като разнообразие, малко хумор, малко глезене, и т.н.
Сериозна връзка: там нещата са пределно ясни. Година да има много от много т.е. Финансово стабилен, добре сложен, сигурен, глупав ако може та да му слага рога от време на време. Сами разбирате, че дама с такива изисквания не го прави от любов.
Има едно разминаване при дамите, когато споменават: Компания, флирт, неангажираща връзка, и други, целящи не точно престоя им. От там идва и заблудата в мъжкото присъствие. Не винаги дамите споменават точно, какво искат, по проста причина, че една жена винаги може да иска, каквото и дойде на ум.
Често мъжете търсят директен контакт, привлечени от пищните форми на нежната половина, и как иначе. Но господа не забравяйте " Няма жена, която не дава, стига да знаеш, как да си поискаш "
Жените са съвсем нежни същества, вярно е обичат и грубите и нежните ласки, но за да стигне един мъж до там, съвсем не е просташко отношение, като: zdr, Iskach li. и прочие. Това е проява на обноски, като към добитък. Мъже, дамите преценяват много добре, кой, какъв е? Излишно е човек да се прави на интелигентно същество, ако не притежава нужния характер. Дама, която е вдигнала летвата твърде високо, желае точно това, което е посочила, като критерий за мъж. Излишно е да се досажда на същата дама, от мъж чийто критерий не отговаря. Моят съвет към мъжете: Бъдете честни, бъдете точни и вежливи, не се отнасяйте с дамите, като към машина за с..кс!
Съвет към дамите: Подобаващо на една дама, освен женските номера, е да даде шанс на мил и чаровен господин, без значение е описанието на дамата в категория кой, защо.
И все пак нека да е весело, няма по - хубаво от това да си пишем и да се закачаме, някъде измежду написаното, всеки да си прецени, кой става и кой не!
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение